תיקון תיקון...

Maurey

New member
תיקון תיקון...

אתמול הייתה לי הזדמנות לעשות תיקון שלמשהו שהציק לי כבר הרבה זמן... וכך היה, לפני כמה חודשים עליתי על אוטובוס עם אמא שלי, זה היה בערב, כמה תחנות אחרינו עלה איש שיכור שלא רצה לשלם, הנהג כמובן אמר לו שהוא צריך לרדת השיכור לא רצה ומפה לשם זה התפתח לזה שהשיכור צועק ומאיים על הנהג שהוא יגלה איפה הוא גר ויבוא להרוג אותו וכו' אף אחד מהנוסעים לא התערב כי בכ"ז מפחיד
אני רציתי לעמוד ליד הנהג כדי לראות שהוא לא נפגע, אבל אמא שלי דחפה אותי כמה שיותר רחוק מהם ומיהרה לצאת כמה שיותר מהר, אחרי זה הרגשתי ממש רע עם עצמי שלא עשיתי כלום
אז אתמול שום עליתי לאוטובוס בערב, על אותו קו, וחשבתי שיש לי דז'ה וו, ליד הנהג עומד שיכור שנראה אלים וצועק עליו שהוא יוריד אותו מהכביש ושהוא לא מתכוון לרדת מהאוטובוס עד שהוא לא מקבל את הפרטים של הנהג, (הוא גם לא שילם) הנהג הזה היה יותר קשוח מהקודם, וכשאחד הנוסעים התערב (והשיכור ניסה לתת לו סטירה) הנהג אמר לו שלא יתערב ושזה ביניהם... אז הפעם החלטתי לא להתעלם, עברתי לשבת מקדימה, ראיתי שבמושב הראשון יושב סבא (בן 60 ככה ) שגם הוא עוקב אחרי המתרחש, דילגתי על התחנה שלי ונסעתי עד התחנה המרכזית, כשהגענו כל הנוסעים התפזרו לכל עבר במהירות. אני ניגשתי לעמדה של המפקח והסברתי לו שיש באוטובוס שיכור שמאיים על הנהג ולא מוכן לרדת, "תבוא מהר הוא עוד שניה דוקר אותו!" הסתובבתי וראיתי מאחורי את הסבא שישב מקדימה. המפקח הזעיק עוד נהג וביחד הם הצליחו להוריד את השיכור מהאוטובוס. (לא לפני שהו ירק על הנהג שלנו
) אז ראיתי שהנהג שלנו נסע הלאה, והלכתי בהקלה לרציף לעלות שוב על אותו קו כדי לחזור הבייתה, להפתעתי ראיתי שגם הסבא נמצא שם... היה לנו מזל ותוך 2 דקות הגיע אוטובוס, פתאום אנחנו רואים שזה אוטו נהג! -הייתם איתי גם באוטובוס הקודם, לא? - רציתי לראות שהכל בסדר איתך... - פחדתי הוא ידקור אותך עוד שנייה... כשהושטתי לנהג את הכרטיסייה, הוא אמר לי "נו באמת, עזבי את זה..." אחרי זה הסבא והנהג דיברו קצת על המקרה, והסבא הגיע למסקנה שהכל אשמתו של ראש העיר שלנו... בסוף יצא שאף אחד מאנשים שהתכוונו במקור להגיע לתחנה המרכזית לא חשבו להזעיק עזרה
אז היה לי עיקוב של חצי שעה בחזרה הביתה, אבל יצאתי בהרגשה ממש טובה
למרות שהמקרה עצמו לא נעים.

שירשולי

New member
../images/Emo106.gifכל הכבוד לך

באמת צריך המון אומץ,אני למשל לא,הייתי מעיזה, ישר כח איין הרבה כמותך,והמשך נסיעה נעימה בעתיד.

Maurey

New member
תודה ../images/Emo13.gif אבל זה בדיוק העניין שלא הסתכנתי בכלל

רק הזעקתי עזרה

אזרחות יפה

הלוואי ויהיו עוד כאילו אנשים שיגנו על הנהגים באוטובוסים צריכים לנהוגק ובמקביל הם כתובת להתנכלות של נוסעים בקו ולצערי יש יותר ויותר שיכורים המסתובבים בעיר חופשי פעם היה נדיר לראות שיכור כיום זה מאד נפוץ ואולי צריך להחמיר במכירת האלכוהול בערים שלנו כמו שעשו ברוסיה העלו את מחיר האלכוהול כדי להקטין את הצריכה שלו

כמו שעשו עם הדלק

(נבלות!!!!) רק בגלל זה בא לי לזהם יותר וגם כן כל האירגונים ה"ירוקים" העשירים האלו לא חושבים שגז יותר יקר מפחם מה שייקר את מחיר החשמל... ומה יעשו משפחות קשות היום??? אתם חושבים שזה מעניין אותם אם החשמל ידידתוי לסביבה??? לא! הם רוצים תכליס חשמל מבלי שכל מיני אירגונים ירוקים יתנו לחץ על חברת חשמל וייסבו אותו מפחם לגז...מספיק עם ההתייפיפות הזאת על חשבון השכבות החלשות! (לא יודע מה זה קשור גם אל תשאלו אותי אבל הייתי חייב לומר זאת. וכן אני יודע שדעתי היא לא פופולרית בקרב הציבור אבל מיתוך האמת שלי עם עצמי חשוב לי לומר את דעתי בנושא)

אלכוהול גורם למחלות ורק עושה רע לגוף

אלכוהול שנלקח במנות גדולות הוא עושה נזקים לגוף לכן צריך להחמיר בהסברה לנוער שהתמכר לשתיה החריפה , כאילו זה זה משקה תוסס אבל האלכוהול גורם להתמכרות , להוצאות ומשחרר את שדים בנשמה ואדם לא מודע למעשיו בקשר ללמחיר הדלק אתה צודק , בהרבה דברים אין מחשבה על בעלי ההכנסה הנמוכה כמו שמורידים מיסים מי שמרוויח הם העשירים , אבל קצוץ בקצבאות פוגע באנשים שאין להם זו המדינה שלנו שלא נותנת את הדעת לאילו שמרווחים מעט , לעזור להם לעשות יותר עם מה שהם מביאים הביתה

אחי בן 11 כל שבת דופק שני בקבוקי בירה והולך

לישון שמח וטוב לב.... הוא לא עושה שטויות או משהו.... הוא מכל "משפחת המטומטמים" יצא הכי נורמאלי והכי ילד טוב....

בירה זה בריא זה לא וודקה

בשמרים של הבירה יש משהו טוב לגוף הוודקה זה אלכוהול שנכנס לגוף וגורם לתהליכים של טראומה אבל לאט תשאל את אילו שעובדים במיון סופי שבוע כמה צעירים מגיעים במצב קשה בגלל הוודקה פעם ש/תו יין אדום או יין לבן כיום בכל המצקומות אני שומעת וודקה לאין נעלם הקוניאק ששותים בכמות קטנה או היין שטעים ובריא ולא סתם אלכוהול ואני בכלל בעד שתיית גזוז פטל או מנטה שזה טעים משהו משהו אולי אני תמימה ונשארתי בת 16 אפילו שמלאו לי 53

גיל זה עניין של תחושה ../images/Emo13.gif

תראי מה רשום בחתימה שלי זה בדיוק מדבר על זה!

Maurey

New member
תודה + מזל"ט על ניהול הפורום!

פשוט לעשות על ההודעה העתק הדבק?

מזל טוב פפרית על קבלת הניהול

את אכן טובה בנושא הזה, ובטוחה שהפורום ההוא ימריא אל על מהר מאד מזמן צריך פורום כזה של בעת דעות בפרדס

למעלה