תיקון נעליים?

mgirl

New member
תיקון נעליים?

היי לכולן
קפצתי לשאלה קצרה... המגפיים החרושים למוות שלי כבר לא עושים את העבודה אבל חבל לי לוותר עליהם, וגם יש לי זוג מגפיים בדרך מארה"ב אבל יקחו לו עוד כשבועיים להגיע אליי ובינתיים אני סובלת מהמגפיים מאוד, אז חשבתי לקפוץ לסנדלר שיעשה להם שיפוץ. הבעיה המרכזית שלהם היא שהעקב נשחק רק בחלק האחורי שלו - זה עקב 'קוביה' שרק חצי ממנו שחוק ככה שיוצא שאני יכולה להתנדנד על העקבים שלי אחורה כמו בכסא נדנדה, וזה מאוד לא יציב שלא לדבר על לא נוח בכלל. חשבתי לבקש מהסנדלר שיחתוך עד הקו השחוק ואז ידביק שם 'קוביה' נוספת כך שהעקב יהיה באותו גובה. העקב המקורי עשוי מסוג של גומי/פלסטיק קשיח כזה שמשמיע רעשים כמו עץ כשצועדים איתו. הבעיה - למרות שאני מאוד אוהבת אותם, אלו מגפיים זולים שמתפרקים ממילא גם בחלקים אחרים (הרוכסן למשל) וחבל לי להשקיע בזה הרבה כסף. יש למישהי אולי ניסיון עם זה והיא יכולה לדעת כמה זה יעלה?

efrato1

New member
פעם ניגשתי לסנדלר

כדי שידביק 'קוביה' על עקבים (דומים למה שאת מתארת) שעשו רעש בלתי נסבל - שמעו אותי מגיעה מקצה הרחוב... זה עלה לי פרוטות

לי וולף

New member
תלוי במצב השחיקה

ואם הוא צריך לשחזר את העקב או רק את הגומי ובכל מקרה זה לא אמור להיות יקר מאוד.

mgirl

New member
זו שחיקה רצינית מאוד

העקב כולו עשוי מהגומי הזה - והוא יצטרך לשחזר חלק גדול מהעקב. לא מדובר בעקב של נעלי עקב, אלא עקב קוביה כזה של מגפיים שטוחות (כמו מה שיש בהרבה מגפי רכיבה, למשל פה: http://1.bp.blogspot.com/_Wehg9cMl6...fA/s320/Charles-David-Rowdy-Riding-Boots.jpg) השאלה כמה זה 'לא יקר מאוד'. המגפיים עלו לי בערך 100 שקל במקור, ובמצב שלהן כרגע הן שוות בערך 50 (אולי). אני אוהבת אותן מאוד וחבל לי לוותר עליהן, אבל אני לא אשקיע 50 שקלים נוספים במגפיים שבטח יתפרקו סופית ממילא תוך כמה חודשים...

לי וולף

New member
זה עשוי להגיע לסכום הזה...

אבל לשאול לא עולה
לכי לסנדל הכי קרוב ותקבלי הערכת מחיר. זה נזק מיותר לגוף.

mgirl

New member
אני יודעת

פשוט ממילא כבר הזמנתי מגפיים חדשים... אוף... אני פשוט אגש לברר אצל הסנדלר הקבוע כשאהיה אצל ההורים שלי לביקור בסופשבוע. תודה רבה!!

למעלה