תיקון טוויטר

• פותח הנושא xofer
  • פורסם בתאריך

י.לוי

New member
תגיד אולי תקרא שוב את ההודעה

הראשונה של הבחור. אני הגבתי להודעה שלו. אתה פתאום נכנס עם תאוריות ומדידיות של אלמנטים אחרים בתדרים אחרים ואחרי כל זה יש לך טענות אלי? הבחור טען, שהכיפות של הוופר שלו נלחצו ולמרות שהן נלחצו הוא לא שמע פגיעה בסאונד,קפיש? לא של הטוויטר של הוופר. אני טענתי שגם בטאנוי נלחצו שתי הכיפות של הוופר ואין פגיעה בסאונד. עכשיו תגיד מה בדיוק אתה רוצה? יואב

Aurum

New member
ממך אני לא רוצה כלום... אבל

נכנסתי לשירשור בגלל האמירה הזו: "נדמה לי שהכיפה הזו היא חלק מהעודפים שנוצרים בזמן ייצור האלמנט."

י.לוי

New member
בולשיט. נכנסת לשרשור הזה

כתגובה להודעה שלי "מה אתה נלחץ? אין לזה כל השפעה על הסאונד. שים את הגריל ותשכח מהסיפור. כמובן שאתה יכול לנסות את אחד השיטות, שהוצעו לך ע"י אמיר, אבל מעבר לזה חבל להתעסק בנושא" התגובה שלך, הלגלגנית משהו הייתי אומר, הייתה: "אין השפעה? טובבבבבב...... ולידיעתך, זה גם מדיד..." יואב

י.לוי

New member
כנראה שמי שצריך ללמוד לקרוא

הודעות זה אתה ולא אני. לאחר שתסיים את הקורס, בנושא ,תחזור למדידות. יואב

yaronsa

New member
תודה לכולם

דיברתי עם סאבו אודיו ונראה לי שאני אחליף וופר וזהו נורא חבל אבל ככה זה שיש ילדים. האמת גם אני לא ממש הרשתי הבדל בסאונד אבל אני לא אודיופיל

Croc

New member
תן לי להבין משהו..............

האם כל הוופר נכנס פנימה או רק כיפה שלו באמצע (dust cup) כמו שיואב אומר? עם זה המקרה האחרון אז זה לא ממש נורה. חוץ מקטע פסיכולוגי כמובן - אבל כאן קדורים יכולים לעזור

ded

New member
באמת שחבל על הכסף.כווולו dust cup

יש מקרים שצורתו שונה (שפיץ וכו..)ומיועדת לפיזור תדרים וכאן זה חשוב, אבל לא זה המקרה שלך

yaronsa

New member
תודה הוצאתי בעזרת עצתו של אמיר

דבק עשה את העבודה ואכן זאת הייתה רק הכיפה באמצע כמובן שלא ממש חדעתי מה תפקודה וכמו שאמרתי לא שמתי לב לשינוי בצליל אז באמת המון תודה לכולם על העזרה

Aurum

New member
תלמד לקרוא הודעות... מה אני אמרתי

ועל מה אתה קופץ... תראה על איזו הודעה בדיוק עניתי ולאיזו טענה.

kobbi

New member
יש באזור התעשיה בחולון מורל נוסף

לא המקורי אלא החברה שיצרה פעם והם יתקנו לך. הם נקראים כיום אומגה אודיו.

למעלה