תיקון טוויטר

• פותח הנושא xofer
  • פורסם בתאריך

Aurum

New member
MDT30s & MDT32s

ה MDT30s מחירו כ 58$ + מע"מ. ה MDT32s מחירו כ 62$ + מע"מ. זה מהפעם האחרונה שבדקתי.

כן רק שאין צורך בS ,שזה shielded .

אם הוא יהיה נחמד
אני מאמין שיעשו לו כולל מע"מ.

Aurum

New member
shielded זה DMS ולא MDT.

ה S מסמל את הגירסה היותר חדשה, שזה שיפור של ה MDT30/32 הרגילים.

xofer

New member
אחלה, אני אבדוק את זה, אבל..

מוזר לי למה אמרו לי כשהתקשרתי לחנות של מוראל בנס ציונה שהם לא מתעסקים עם זה.. כנראה ניסו לדחוף אותי לקנות רמקולים חדשים.

ded

New member
במקרה הזה הגודל פיזי לא קובע../images/Emo94.gif

צריך גם שיהיה התעמה לפחות עם נצילות והתנגדות לטוויטר קודם.

Aurum

New member
וגם השראה של הסליל זהה

והתאמה בין החיתוכים... יש עבודה...

yaronsa

New member
הצילו

הבת שלי לחצה על הוופר של הרמקול הקידמי(החלק הפנימי שלו כמובן) והשקיעה אותו פנימה ניסיתי לפרק את הוופר אבל לא ניתן להגיע לחלק הפנימי כי הוא סגור מה ניתן לעשות? אני ממש ממש אוהב את הרמקול

Croc

New member
אתה לא יכול............

לפתוח ברגים ולהוציא את כל היחידה החוצה? איזה רמקול זה? מקסימום קונים יחידות חדשות. זה לא צריל להיות יקר מאוד כי ברוב הרמקולים יש יחידות של 5$-50$.

yaronsa

New member
vienna mozart

הוצאתי את היחידה החוצה אבל החלק הפנימי סגור במין עיגול מתכת כך שאליו אי אפשר להגיע אלו אלמנטים של scan speak והם לא זולים

Croc

New member
אני הייתי מתיעץ עם............

היבואן ואולי גם עם היצרן. לדעתי היחידות לא יותר מ-50$. רק סקאנספיקים מעטים עולים יותר. ואל תשקח שיצרן קונה אותם במחירים הרבה יותר נמוכים. פעם קראתי שמשכח זעזוים לאופל קורסה היצרן קונה ב-6$
.

Croc

New member
אתה מה אתה צריך את זה?.............

גם אתה הרסת וופרים?
מה? שכחתי 1 שם בתחילת המחיר?............... בכל מקרה היצרן הרי רוכש בחצי מחיר ואפילו פחות. אתה דווקא צריך לדעת את זה

matigol

New member
גנא, לא חסרים וופרים ב 100$ וצפונה

מכיר אישית כמה כאלה

matigol

New member
אני דואג לך מתוק. תמכור אותם במחיר

האמיתי, ותוך זמן קצר תוכל לעשות אפגרייד ל mc-8

amir008

New member
תנסה ...

1. קח שואב אבק, נתק את המברשת,שים את פתח השאיבה של הצינור העגול על הכיפה ותפעיל. 2.שים את הפה על החלק המעוך ותשאב כאילו אתה מוצץ. 3. קח דבק "מילחמה" {הגלגל החום שהדבקנו על החלונות במלחמת המפרץ}. הדבק על העיגול המעוך ותמשוך אליך בעדינות. - אחד משלשת השיטות האלו יחזירו את הכיפה למקום. -במקרה וזה לא עוזר {וקשה לי להאמין שלא} קח את הוופר לרפי האוזמן ברח זבוטינסקי בר"ג, ותוך 10 דקות הוא יסדר לך את זה. אמיר ארמה

י.לוי

New member
מה אתה נלחץ? אין לזה כל השפעה

על הסאונד. שים את הגריל ותשכח מהסיפור. כמובן שאתה יכול לנסות את אחד השיטות, שהוצעו לך ע"י אמיר, אבל מעבר לזה חבל להתעסק בנושא. יואב

למעלה