תיקון גיטרה קלאסית.

alonng

New member
תיקון גיטרה קלאסית.

אהלן, יש לי גיטרה קלאסית שקניתי בחנות תמורת 1000 שקל. הכל היה טוב ויפה עד שיום אחד נכנסתי לחדרי ומצאתי את הגיטרה שלי על הרצפה שבורה לשתי חתיכות. חלק אחד הוא ה"גוף" של הגיטרה + הצוואר שלה, החלק השני הוא החלק שבו מכוונים את המיתרים. (דרך אגב, לא ברור לי איך היא נשברה כך לשתי חתיכות.כנראה שהיא נפלה) בכל מקרה, יש לי שאלה: מה אני יכול לעשות עם הגיטרה השבורה שלי? האם אפשר לתקן אותה? כמה זה יעלה בערך? או שאולי עדיף לקנות גיטרה אחרת? תודה רבה ויום נפלא, אלון. או שעדיף כבר לקנות חדשה?

הי אלון,

אין לך אחריות לכזאת גיטרה? ועוד תהיה, נשמע שזה לא משהו שנגרם כתוצאה מסתם נפילה של הגיטרה... ואם באמת היא נפלה ומזה נשברה לשניים,זה אומר שמלכתחילה משהו בחיבור היה די דפוק,לדעתי שווה לחזור לחנות אם הקניה לא היתה מזמן...

alonng

New member
לא נראה לי שיש אחריות.

גם לי זה מוזר שזה נגרם כתוצאה מסתם נפילה של גיטרה, אבל לא נראה לי שמישהו שבר אותה בכוונה/דרך עליה בטעות. לצערי, הקנייה כן הייתה מזמן. דרך אגב, שמעתי תיאוריה שטוענת שגיטרות נוטות להישבר בדיוק במקום הזה כשהן נופלות, כי יש במקום הזה הרבה לחץ או משהו כזה.

טוב ,אולי

סתם נראה לי מוזר . אלא אם כן היא נפלה בזווית מסוימת בדיוק על הצואר ובעוצמה יחסית גבוהה. בכל אופן, שווה ללכת ולנסות לתקן או לפחות לקבל הערכה. מה אכפת לך לנסות? לך להרצל או לאחד אחר שמתקן גיטרות שהומלץ עליו בפורום.

בבקשה

צרפתי לך קישור ובו רשום הכל. הייתי אצלו שבוע שעבר , איש נחמד ומקצוען אמיתי. המון בהצלחה!

למעלה