--------- תיכנסו לכאן!!!---------

MusiCenter

New member
--------- תיכנסו לכאן!!!---------

אני שונא אנשים ח-נ-ו-נ-י-ם כמוכם!!!!!! מדברים פה על שירי רוק משנות ה-80 90 ושל עכשיו - כאילו שהגש|פופ לא קיים (וזה כל העולם,כולל ערוצי המוזיקה אוהבים). בריטני ספירס היא זמרת מצויינת ולא כמו הרוקיסטים המטופשים. בשבילכם אומני פופ כמו בריטני ספירס, נ´סינק, בקסטריט בויז, מדונה, וכו´ הם סתם ואם תשימו לב תבינו שבזמן של היום אוהבים את אלה שכתבתי מקודם (גם לפי הסדר). מספיק לדבר שטויות!!!!!!!!!!!! תנסו לדבר על מוזיקת m.t.v ומה שהרוב אוהבים. להפסיק לדבר על קלאסיקות רוק וכל הדברים האלה - תבינו שרוק זה לא מוזיקה יחידה. אם כבר יורדים על אמנים אחרים אז עכשיו גם אני יכול לרדת על קורט קוביין שהוא מסומם מטומטם, על ג´ורג האריסון, על מטאליקה המסוממים, על מרילין מנסון הקוקסינל וכו´..

כל אחד ודעתו האישית שלו.

אתה יכול לרדת על קורט קוביין ומישהו אחר יכול לרדת על בריטני ספירס. אנשים שונים, דעות שונות. אין מה לעשות. וכמו שכל אחד פה זכאי להביע את דעתו בכל נושא הקשור למוזיקה (אם הוא אוהב רק רוק אז הוא ידבר רק על רוק), כך גם זכותך לרדת על זמרים ולהביע את דעתך עליהם. אבל דחילק...חנונים? נו באמת ממתי יצא חוק שקובע מי חנון ומי לא? אתה מוזמן להביע את דעתך, אבל הקפד לשמור על תרבות דיבור ודיון. ברוכה הבאה

עוגייה

New member
אתה אידיוט.

אולי פשוט תקלטו שמוזיקה זה עיניין של טעם ועל טעם ועל ריח אין להתווכח ושכל אחד ישמע מה שהוא אוהב/רוצה לשמוע, בלי שמישהו אחר יגיד לו מה לשמוע????

MusiCenter

New member
אל תתחיל איתי עוגייה

אני לא אקלל אותך כי השם שלך מדבר בשם עצמו. אתה יודע מה הפירוש של "עוגייה"? זה הומו. יש עוד חדר של רוק ומטאל.

עוגייה

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

אני בת, ילד טיפש.. בן כמה אתה בכלל? אוי, ההודעה המטומטמת שלך גרמה לאנשים רגועים להתעצבן. חבל, חבל שיש אנשים כמוך בעולם. ואני בכלל לא אוהבת רוק ומטאל..למה תמיד שאני אומרת שפופ זה דבר מגעיל אומרים לי- "איכס, פריקית"? מי אמר שאני אוהבת רוק?!?

rshilkrot

New member
אולי תלך..

ותבלע איזה אקסטה ותתפרע במסיבת MTV כמו כל החברים שלך.

rshilkrot

New member
אתה רוצה לשמוע מה שכולם אוהבים?

אתה רוצה לעשות מה שכולם עושים? לדפוק את החיים כמו כולם? בבקשה.. (אני לא אעצור בעדך)

מי אוהב את כל אומני הפופ המתרוממים

חוץ מילדות בנות 10 מקסימום. זו חרא מוסיקה ובאמת לא קולט איך אפשר לאהוב תמוסיקה המפגרת הזו. אני מבטיח לך שעל כל אחד שאוהב פופ יש 10 שאוהבים רוק חוץ מזה רוק זו לא המוסיקה הטובה היחידה יש גם מזרחית ודברים כאלה אבל פופ זו מוסיקה עלובה

MusiCenter

New member
תגובה

לא הבנת אותי נכון, התכוונתי שזה מה שאני אוהב ועוד הרבה. ולאיש השני פופ זאת המוזיקה הכי טובה\מצליחה, ואחריה המוזיקה המגפגרת רוק, אח"כ היפ הופ, אח"כ דאנס, ואח"כ ראפ כ-ב-ד. ודרך אגב, אמני הרוק הם המתרוממים!!! מרילין מנסון, לדוגמא... ואנשים משועממים מאוד אוהבים רוק, כי זאת מוזיקה ממש עלובה!

Sham 69

New member
נכון .. יא פריקים מסריחים

מה אתם שומעים את החרא הזה לא נאמס לכם כבר? מוזיקה עלובה ומסריחה לצעקות ולכעס לא קוראים מוזיקה, זה זבל טהור מוזיקה צריכה לבוא עם רגש !@@@!!!!!!@!@!@! ואהבה @!@!!!!!@!~@!@!@~@~!@! דברו יותר על אמ טי וי מהלהקות של הזקנים שלכם. פריקים הומואים

תגובה לתגובה

לידיעתך פופ זו לא מוסיקה טובה!!! זו מוסיקה בתחת. תשאל את כל מי שמבין במוסיקה והוא יגיד לך שמבחינה מוסיקלית פופ זו חרא מוסיקה, למרות שיש גם פופ טוב שעושים אמנים אמיתיים ולא מתרוממים כמו בריטני ואן סינק ואל תגיד לי שהם לא מתרוממים כי האמא של המתרוממים. אולי מרלין מנסון קצת מתרומם אבל בטח לא כמו בריטני. חוצמזה הפופ מצליח רק בגלל שזה משודר הרבה ב-MTV, אלוהים יודע למה. עד לפני 10 שנים הרוק שלט ופופ היה הרבה מתחתיו. חוצמזה כמו שאמרתי יש עוד סוגים של מוסיקה טובה, לא רק רוק, אבל בטח לא פופ. ודרך אגב כשחושבים על זה ב-MTV יש אפילו יותר היפ הופ מפופ

GK_FF

New member
לBlink182222222222222

איך אתה יכול לומר שפופ לא מוזיקה טובה כשאתה אומר שמיזרחית כן?!?!?!?!

Chot

New member
מה אתה אפס?

מוזיקת דאנס היא מוזיקת פופ! אין כזה דבר מוזיקת פופ שעומדת בזכות עצמה, אין כזה זרם -יש כזה דבר מוזיקה פופולארית, הוה אומר אר אנ בי, דאנס, סעמק רוק זה הפופ בהתגלמותו! הרבה לפני היפ הופ! והם פופ כי הם אהודים ונותנים להם נשיקות, ולא כי אמרו "יו אני מאמין בעקרונות של זרם הפופ שמזדרם לו בשנים האחרונות בתעשיית המוזיקה אז אני אלחין לי שיר פופ", כי אתה סתם חום וזה הנימוק הכי טוב ביקום! אתה קצת דפוק. אני כבר לא כל כך חושבת שאתה כותב את זה כדי לבדר את עצמך.

BlackShadow

New member
לזה קוראים צביעות...

ומה אתה שומע אדוני? בלינק 182 זה פופ לכל דבר, פאנק פופ ליתר דיוק

BlackShadow

New member
>>>בבקשה! תלחצו כאן! תלחצו כאן!<<<

אני אגיב להודעה הזאת בלשון הכותב, אז אנא סלחו לי. יא הומו מפגר לא כל מה שפופולרי הוא טוב! יא חנון שומע פופ! יא לא קול!!! תדבר רק על רוק!!! כל אוהבי המוזיקה באמת, וזאת עובדה, דווקא לא אוהבים אם.טי.וי, כי מי שבאמת אוהב מוזיקה והיא חלק מחיו מבין שאם.טי.וי זה לא ערוץ מוזיקה אלא ערוץ שנועד למטרות מסחריות בלבד, כלומר כסף! הרבה כסף! ככל דקה שאתה רואה אם.טי.וי נכנס לבנק של בריטני 2 מיליון דולר בגלל שהיא מנענת את התחת בקליפ בשעה שיש ילדים בעולם שאין להם כסף לאכול... מוזיקה היא אומנות, ולא קליפים עם בחורות בבגדי ים ושירים קליטים שנכנסים צ´יק צ´אק למוח.

Chot

New member
בסדר, אבלללל

לא את ולא הוא יכולים לקבוע מה היא אומנות, מי "באמת" אוהב מוזיקה, ולאיזה סוג של מוזיקה יש או אין להאזין.

Electrolite

New member
עלוב ועצוב...

אני לא אוהב מוזקית פופ. אני חייב להגיד שהיא לא הטעם שלי. אני לא יודע אם אני ממש יכול להגדיר פופ כי יש הרבה סוגים של פופ אבל ברור שאתה מדבר על בריטני ספירס וחבריה. הבעיה שלי איתם (חוץ מזה שאני באמת חושב שהמוזיקה שלהם שטחית ומשעממת אבל זה עניין של טעם) זה שהם לא מוזיקאים ולרוב גם לא זמרים טובים- הם דוגמנים! הם לא כותבים, לא מנגנים ולא מלחינים! הם רק שרים וברוב שירי הפופ הם שרים חלק קטן וכל העניין בהם הוא ההופעה- המראה והריקוד. אני חושב שאין להם זכות להצליח- הם באו רק בשביל להרוויח כסף! זה ממש מטומטם להגדיר את כל הרוק תחת הגדרה אחת- זה פשוט בלתי אפשרי. אני למשל שונא את מרילין מנסון- שהוא בקטגוריית הרוק כבד. מישהו כתב שאין רגש ואהבה בשירי רוק אלא רק צעקות (אז חוץ מזה שאין לו מושג על מה הוא מדבר)- לשים את ג´ורג´ האריסון בקבוצה של אלה שצועקים בלי רגש ואהבה-זה ממש מגוחך!!! אבל כל זה עוד מילא- מי אתה שתבוא ותגיד לאחרים מה לשמוע??????????? זה מטורף לגמרי!! "מספיק לדבר שטויות!!!!!!!!!!!! תנסו לדבר על מוזיקת m.t.v ומה שהרוב אוהבים. להפסיק לדבר על קלאסיקות רוק וכל הדברים האלה" מי אתה שתגיד לי שהמוזיקה שאני אוהב היא שטויות? אתה אפס- אין לך מושג הכי קטן שבעולם מכבוד לאחרים (שלא לדבר על העובדה שאתה פשוט טיפש!). תנסו לדבר על מה שהרוב אוהבים אתה אומר- יש לך מושג כמה המשפט הזה גורם לך ולמה שאתה אוהב להישמע רע???? ותסתום את הפה שלך ואל תגיד לי מה להפסיק לשמוע!!! ביום שזה יקרה- המוזיקה תמות סופית! מה אתה היטלר?

למעלה