--------- תיכנסו לכאן!!!---------

Charlotte

New member
או מיי....

איזה אידיוט חסר שכל. אנחנו מדברים על רוק כי אנחנו רוצים לדבר על רוק כי מי שמדבר על רוק אוהב רוק. ולך אין זכות לבוא לכאן ולהגיד לנו מה לשמוע ועל מה לדבר.

טוב יש גם כאלה...

כל מה שאני יכול להגיד זה מזל שאנשים מהטיפוס של MusicCenter, כאלה שלא מבינים במוסיקה והולכים כמו עדר כבשים אחרי דעת הכלל, הם בודדים. מר סנטר, אתה בעצמך הזכרת קלאסיקות בקונוטציה שלילית. אז תבין, אין דבר כזה קלאסיקה בקונוטציה שלילית. קלאסיקה מהגדרתה זה דבר שאיכותו לא עומדת במבחן הזמן, והוא תמיד ייחשב לטוב ואיכותי. זה שאתה בא "להוכיח" את משתתפי פורום זה על טעותם רק מביישת אותך, מאחר וכנראה אתה לא מבין מה המשמעות של המילה קלאסיקה. אם אתה לא אוהב קלאסיקות, אז בבקשה, אל תאהב, אבל מי אתה לעזאזל שתגיד לי מה לשמוע??? ועוד אתה מדבר על הפופ כמוסיקה טובה, אבל אתה בעצמך מזכיר את זה שהרוב שומעים פופ, ועוד אתה גאה בזה! אתה גאה בזה שאתה שומע מה שהרוב שומעים! אתה גאה בזה שאין לך טעם מוסיקלי משלך ומכתיבים לך מה לשמוע! ניחא אם לא היה לך טעם מוסיקלי משלך והיית שומר אותו לעצמך, אבל אתה משמיץ שירים שאחרים שומעים?? מי אתה בכלל? ולידיעתך, הרבה אנשים אוהבים פופ בגלל שהפופ כיום מתוכנן לפגוע במכנה המשותף הנמוך ביותר, ובגלל זה נעשות בו הרבה פשרות שברוק (ואני מכליל כדי להראות לך את הנקודה) לא עושים את זה, כדי לשמור על האיכות, ולא על המצלצלין.

Charlotte

New member
עזבו.....

אין טעם להסביר לו... הוא כבר נגרר עמוק מידי לתוך ערימת הזבל.... אין אפשרות להוציא אותו.

goldi san

New member
בובה אתה אדיר. אני תורמת לאגודה שלך

"אנשים שמשעמם להם מחפשים ריגושים" ללא מטרות רווח

~*~gaL

New member
אהההה ררררררררר

אני כל כך עצבנית היום (מה חדש בזה?) ועכשיו יש לי תירוץ להוציא ה-כל החוצה! (טוב לא הכל.. צריך לשמור חלק בפנים ליתר ביטחון בשביל מקרים אחרים) על מוסיקה חלק מאלו שלפני הסבירו לך טוב מאד אז אני לא אגלוש לזה. אני אדבר על זה: "תנסו לדבר על מוזיקת m.t.v ומה שהרוב אוהבים" אהההה איזה מא-גניב אתה! אתה שומע מה שכולם שומעים! אתה כזה קולי!!! אתה כזה נחשב!!! אתה כזה איןןן! אתה כ"ככככככ מזכיר לי אנשים מהבית ספר! ואנשים מהבית ספר זה רע! רע רע רע! רע!!! ואני לא אומרת שכל מוזיקת הפופ לא טובה, רק הדאנס פופ לא טוב, או איך שאתה תבין, בריטני-אנסינק-באקסטריזבויז-פייב כל הדבר העלוב הזה שנקראה מוזיקה. האנשים האלו בטקסי פרסים או באירועים אחרים מנסים לשיר מול המצלמות רק כדי לנסות להוכיח לעולם שהם יודעים לשיר. והם גם לא עושים את זה הכי שבעולם. אתה גם מזכיר לי את האנשים האלו ששומעים שאני במקהלה ולא מבינים איך אני שרה קלאסי - הם אומרים שזו מוזיקה משעממת. ואני לא שמה לא עליך ולא עליהם שום דבר (לא ממש שייך.. אבל זה היה צריך לצאת החוצה גם). לסיום אני אתן לך ציטוט של דרו קארי: "הנקודות לא משנות, ממש כמו מיקרופון לבריטני ספירס" (זה לאו דווקא מדוייק.. אבל זה הלך בערך ככה) לילה טוב לך! גל שהיא "חנונית" וגאה בזה!

אהבתי את הציטוט!

ומי יתן וירבו "חנונים" כמוך! מוסיקה קלאסית זה אחד מהז´אנרים שצריך יותר להעריך, כי זו המוסיקה שלא יכולה להתמסחר והיא תמיד תשמור על האיכות שלה. אל תתעצבני מהמטומטם הזה - מיסטר מיוסיק סנטר הוא כנראה קטן פי 2 ממנו בגיל ולא בדיוק מצא את מקומו בעולם המוסיקה הנרחב, למרות שמו היומרני. אני הוצאתי עליו את "גרוני", לא צריך שגם את תתעצבני בגללו

infectme

New member
אנחנו מדברים רק על רוק ישן פה?

כי יש המון דברים משובחים, שכן הופיעו באמ טי וי, ונחשבים רוק, לדעתי קחו את קולד-פליי, ואת סטיינד, ואת אר.אי.אמ, ואת טראוויס.. יש עוד מספיק רוק רך, או קצת יותר כבד, או אפילו עם קצת ראפ וקצב (לינקין פארק לדוגמא), זה הכל מעולה, אפילו שזה הופיע באמ.טי.וי, לצד כל שאר המוזיקה שהיא זבל לדעתי. ותפסיקו להשתמש בהגדרות כמו פופ, כי פופ בא מפופולרי. גם קווין היו פופ, וגם פינק פלויד. ואף אחד לא משווה אותם לבריטני ספירס. תגידו הפופ של היום.. זה יותר מתאים, וזה מה שאנשים אוהבים. חבל, אבל מה אכפת לנו, אם אנחנו נהנים מאחלה מוזיקה. ואגב.. לא להקשיב לאהבל שלוקח את מרלין מנסון כדוגמא לרוק! ועוד קורא לו מתרומם כדי לרדת על הרוק.. זה אדיוט שלא מקשיב למוזיקה, אלא לאיך שהיא נראית בקליפים... אבל זה לא חדש

voodoo

New member
אז למה לא מדברים על דת´ מטאל ?

נו טוב, יש לי הרבה מה להגיד אבל אני אשמור את זה לעצמי ... כי אתם כבר אמרתם את הרוב...בלה בלה פופ מסריח, למי אכפת בכלל? הילד הזה ממילא נשמע מפגר...לדעתי זה לא שווה הרבה התייחסות כמו שהומרה שלי לגיטרה חושב שרוק כבד זה מטאל ... אבל הוא ג´אזסיט שחושב שסלאייר זה הט´ראש הכי חדש שיש אז זה לא משנה הרבה ... ותתחילו לדבר על דת´ .. גי משעם בפורום רוק, תמיד אותו דבר ... בלה בלה, ביי

FaithNoMore

New member
אתם כל כך מצחיקים אותי

בתור בחורה ששומעת הכל ממוזיקה ערבית עד טריפ-הופ אני מתרכזת בעיקר ברוק. אני חייבת להגיד שלדעתי אין מוסיקה לא טובה יש רק אנשים שעושים אותה ממש גרוע!!!!!!!!!!!!!!!! יש סיגנונות שלא מושכים אותי במיוחד כמו פופ אבל יש אנשים שבאמת עושים אותו טוב כמו מדונה או חרא כמו ווסטלייף אז בחיי, תרכשו השכלה מוזיקלית ואז תדברו. בכבוד פריקית גאה

למעלה