טוב יש גם כאלה...
כל מה שאני יכול להגיד זה מזל שאנשים מהטיפוס של MusicCenter, כאלה שלא מבינים במוסיקה והולכים כמו עדר כבשים אחרי דעת הכלל, הם בודדים. מר סנטר, אתה בעצמך הזכרת קלאסיקות בקונוטציה שלילית. אז תבין, אין דבר כזה קלאסיקה בקונוטציה שלילית. קלאסיקה מהגדרתה זה דבר שאיכותו לא עומדת במבחן הזמן, והוא תמיד ייחשב לטוב ואיכותי. זה שאתה בא "להוכיח" את משתתפי פורום זה על טעותם רק מביישת אותך, מאחר וכנראה אתה לא מבין מה המשמעות של המילה קלאסיקה. אם אתה לא אוהב קלאסיקות, אז בבקשה, אל תאהב, אבל מי אתה לעזאזל שתגיד לי מה לשמוע??? ועוד אתה מדבר על הפופ כמוסיקה טובה, אבל אתה בעצמך מזכיר את זה שהרוב שומעים פופ, ועוד אתה גאה בזה! אתה גאה בזה שאתה שומע מה שהרוב שומעים! אתה גאה בזה שאין לך טעם מוסיקלי משלך ומכתיבים לך מה לשמוע! ניחא אם לא היה לך טעם מוסיקלי משלך והיית שומר אותו לעצמך, אבל אתה משמיץ שירים שאחרים שומעים?? מי אתה בכלל? ולידיעתך, הרבה אנשים אוהבים פופ בגלל שהפופ כיום מתוכנן לפגוע במכנה המשותף הנמוך ביותר, ובגלל זה נעשות בו הרבה פשרות שברוק (ואני מכליל כדי להראות לך את הנקודה) לא עושים את זה, כדי לשמור על האיכות, ולא על המצלצלין.