עוד לא קלטתם?- כולם מתבקשים לקרוא
סתם תחושה שיש עוד כמה אנשים שלא הבינו... אז אני מנצלת את השאלה הזאת כדי לענות ולא לפתוח לשם כך שרשור חדש! אז ככה לכל אלה שתוהים שאני סתם משועממת מאשדוד שאין לה מה לעשות בחיים והיא באה לפורום הרצליה להציק לאנשים (שזה בעצם כמעט כל הפורום - ותאמינו לי אני יודעת למה אני אומרת כמעט ולא כל) אז זהו שלא! אתם טועים! אולי לא בזה שבאתי להציק לכם... אבל אני בהחלט לא עושה את זה מתוך שעמום! אז בעצם מה אני עושה כאן? אני כאן בעיקר בגלל שתי החברות הטובות שלי - נטע ושירי שמנהלות את הפורום ובגלל החבר שלי (נו לא במובן הישיר שלה המילה אלא הזכר של חברה) והוא אורן. אז אולי זה לא הדדי ואני לא החברה הכי טובה שלהם, אבל אצלי שום דבר לא הדדי, לא נורא התרגלתי. איך זה התחיל? סיפור קצת אישי שאולי שירי ונטע מעדיפות לשמור בסוד... אז אם הן ירצו יספרו. וכמו שהן לא התכוונו ללכת מהפורום שלי (נו טוב אולי לא שלי אבל כמעט) עד שהוא נמחק ואז פשוט לא הייתה ברירה כך גם אני לא מתכוונת ללכת מכאן. רק שלשם שינוי אני לא באתי להרוס ולהחריב לכם את הפורום ואם זה מה שאתם מרגישים שאני עושה או שקורה אז בעיה שלכם! כי אני לא עשיתי שום דבר על מנת להרוס את הפורום! אני גם לא מתכוונת להציף אותו בהודעות חסרות תכלית או סתם א"ב ואיקונים למנהם בהודעות ראשיות. מה בדיוק אני אעשה כאן עוד נראה...
בינתיים לפחות לעניות דעתי אני רק תורמת. ועכשיו תחשבו שניה... מה לא מצא חן בעינכם בנוכחותי כאן? העובדה שאני מאשדוד ולא מהרצליה? כי ת´כלס שום דבר רע לא כתבתי, ולרדת לא ירדתי על אף אחד, להרוס לא הרסתי. אז מה הקטע שלכם? אז לסלק אותי מכאן לא תצליחו, כי חוץ משעמום (שאגב לא מהווה ולו סיבה אחת להיותי כאן) יש לי עוד המון סיבות להיות כאן! אז כדאי שפשוט תלמדו לחיות עם זה... זה היה רגע של |שפיות|. לא יהיו עוד הרבה כאלה אם בכלל... אז נצלו זאת וקראו היטב את ההודעה.