תיכון היובל

סוטול

New member
תיכון היובל

מי פה מתיכון היובל... ונטע ושירי איזה כיתה אתן? אני מי"ב 14

אה גם אתה ביובל... איזה יופי!

או שאת לא יודעת מה שלא יהיה... מאחר ונטע ושירי ישנות בוא אני אענה לך... שירי לומדת בביוטכנולוגיה ונטע בטכם אם את\ה מהיובל את מספר הכיתה כבר תדע\י לבד...

ואחרי זה עוד קוראים לי לא נחמדה...

תראה איזו נחמדה הייתי! אתה שאלת שאלה ובמקום שתאלץ לחכות עד מחר ששירי ונטע יתעוררו ואפילו יחזרו מבית הספר אני ספקתי לך מידע מיידי! כך שמחר אפילו תוכל למצוא אותן בבית הספר. ואתה עוד מעז לקלל אותי? איפה התודה??? נ.ב: הפניה היא לשני המינים מאחר ואינני יודעת את מנך...

liat Gi

New member
מי קילל אותך ישר נכנסת

להיסטריה.. ושמעי אולי הוא מכיר אותך ויודע שאת אשדודית וחושב מה אשדודית עושה בפורום הרצליה, משהו שהרבה מאיתנו (אם לא הרוב) מנסים עדיין לברר..

סוטול

New member
אינה את מאשדוד!!

מה יש לך לחפש עם אנשים מהרצליה?! מילא היית גרה ברעננה או רמה"ש שזה עוד איך שהוא קשור לעיר אבל את מאשדוד! בכל מקרה נראה לי שאין לך חיים אבל זה טוב שיש גם אנשים כמוך בעולם

עוד לא קלטתם?- כולם מתבקשים לקרוא

סתם תחושה שיש עוד כמה אנשים שלא הבינו... אז אני מנצלת את השאלה הזאת כדי לענות ולא לפתוח לשם כך שרשור חדש! אז ככה לכל אלה שתוהים שאני סתם משועממת מאשדוד שאין לה מה לעשות בחיים והיא באה לפורום הרצליה להציק לאנשים (שזה בעצם כמעט כל הפורום - ותאמינו לי אני יודעת למה אני אומרת כמעט ולא כל) אז זהו שלא! אתם טועים! אולי לא בזה שבאתי להציק לכם... אבל אני בהחלט לא עושה את זה מתוך שעמום! אז בעצם מה אני עושה כאן? אני כאן בעיקר בגלל שתי החברות הטובות שלי - נטע ושירי שמנהלות את הפורום ובגלל החבר שלי (נו לא במובן הישיר שלה המילה אלא הזכר של חברה) והוא אורן. אז אולי זה לא הדדי ואני לא החברה הכי טובה שלהם, אבל אצלי שום דבר לא הדדי, לא נורא התרגלתי. איך זה התחיל? סיפור קצת אישי שאולי שירי ונטע מעדיפות לשמור בסוד... אז אם הן ירצו יספרו. וכמו שהן לא התכוונו ללכת מהפורום שלי (נו טוב אולי לא שלי אבל כמעט) עד שהוא נמחק ואז פשוט לא הייתה ברירה כך גם אני לא מתכוונת ללכת מכאן. רק שלשם שינוי אני לא באתי להרוס ולהחריב לכם את הפורום ואם זה מה שאתם מרגישים שאני עושה או שקורה אז בעיה שלכם! כי אני לא עשיתי שום דבר על מנת להרוס את הפורום! אני גם לא מתכוונת להציף אותו בהודעות חסרות תכלית או סתם א"ב ואיקונים למנהם בהודעות ראשיות. מה בדיוק אני אעשה כאן עוד נראה...
בינתיים לפחות לעניות דעתי אני רק תורמת. ועכשיו תחשבו שניה... מה לא מצא חן בעינכם בנוכחותי כאן? העובדה שאני מאשדוד ולא מהרצליה? כי ת´כלס שום דבר רע לא כתבתי, ולרדת לא ירדתי על אף אחד, להרוס לא הרסתי. אז מה הקטע שלכם? אז לסלק אותי מכאן לא תצליחו, כי חוץ משעמום (שאגב לא מהווה ולו סיבה אחת להיותי כאן) יש לי עוד המון סיבות להיות כאן! אז כדאי שפשוט תלמדו לחיות עם זה... זה היה רגע של |שפיות|. לא יהיו עוד הרבה כאלה אם בכלל... אז נצלו זאת וקראו היטב את ההודעה.

Salem

New member
תתפלאי איזו השפעה יש לאנשים

רבים.... מספיק כדי למצוא תירוץ להיפטר ממטרידים שונים!

חחח ../images/Emo6.gif חכם...

אצלינו גם עשו הרבה שילובים, יותר מדי שילובים... וגם הכיתה שלנו מורכבת... אבל מגמות דומות או שיש בינהן לפחות איזשהו קשר... ביוטכנולוגיה עד כה נותרה בשלמותה ואף אחד לא התעלל בה... זו מגמה בפני עצמה. כנראה שאצלכם חשבו אפילו על זה!

*neta*

New member
אינה..

האיחוד הזה אצלינו קיים כבר הרבה שנים, ומסיבות שונות.

[אורן]

New member
הבעיה היחידה היא...

שמה שנעשה אצלך, נעשה באשדוד, ופה זה פורום הרצליה...

e-shfiyut

New member
המגמות בכיתה שלי...

(למרות שאני מחולון אז מה אני קשורה בכלל??!) בכל מקרה, זה פיזיקלית שפות מזרחנית טיפשי, הא? יופי. אני הולכת מפה. ביי

Salem

New member
יש אנשים שעדיף לא לפגוש...

אני לא אנקוב בשמות...

shiri_b

New member
כן, אבל בד"כ את האנשים שנעים

לפגוש, אומרים להם את זה... ואם לא רוצים לפגוש אותם אז מנסים לרמוז להם ללכת או אפילו...להגיד להם ללכת ואז הם אמוריםללכת. אבל חלק מהאנשים פשוט לא הולכים.....

למעלה