תייעצות

itu1

New member
להמשך

אם תמצא משרה מלאה תשובצי בה , אבל באם את מבקשת לעבור לא תפוטר מורה כדי להשלים לך משרה .
אריה

roro41

New member
הבנתי

הכי חשוב משרתי
אך צר לי להגיע למצב של חוות דעת שלילית בהעברת היוזמה כי גם אז אף מנהל לא ירצה אותי.
לא תפגע בי ההערכה השלילית שלו ומושג ההעברה היזומה ??? לא יפגע במעמד שלי ובכבודי
אפילו גם בתיקי האישי במשרד החינוך

תאנוש

New member
אם הוא רוצה שתעברי

הוא לא יכתוב עלייך שום דבר רע כי אחרת למה שמישהו אחר ייקח אותך?

roro41

New member
תייעצות

הופתעתי היום שהמנהל לא מרוצה מעבודתי חלק גדול מהתלמידים דווקא הטובים לפי דעתו מסרו לו שאינם מבינים עליי ומה שאני מסבירה להם . אני מלמדת 4 כיתות בכיתה זו הבעיה לפי דבריו אינני שולטת בתלמידים ויש בעית משמעת גדולה בי באישיות שלי בקיצור בלה בלה בלה עד שעבר לנושא שאליו הוא חותר העברה. האם אחרי תקופת השיבוצים המפקח החדש יטפל בפנייתי אליו אני רוצה לעבור . הרי אני אבקש העברה לישוב אחר.
העברת יוזמה תפגע בי ? באיזה מובן ?
עדיף שאני אמלא את טופס ההעברה או שזה ממש לא מעניין ?
ראוי לציין שטענותיו אינן מוצדקות בגלל בעיה בכיתה אחת הוא דבר איתי על העברת יוזמה !!!אני לא נעדרת לא מאחרת עושה השתלמויות חרוצה מאוד ואוהבת את מקצועי . אך כנראה שאין מספיק תקן בשעות לשנים הבאות והוא מעוניין במישהי אחרת להשלים את משרתה . אבל מדוע על חשבוני .. והמון מורות מאוד גרועות מכל הבחינות בבית הספר שאיתן לא דבר
האם משרתי תפגע לי יש משרה מלאה ווץק 12 שנים

שאלה שניה רשיון ההוראה שלי ותעודת ההוראה היא על יסודי מ ז עד י אני יכולה לבקש העברה ליסודי ? ללמד ביסודי ?
תודה

itu1

New member
לפנייתך

בדרך כלל לא ניתן לקבל אישור העברה במהלך שנת הלימודים.
את יכולה לבקש מעבר ליסודי אבל תיתכן דחייה של בקשתך בשל תעודת הוראה לא מתאימה.
אריה

roro41

New member
אפשר לשאול

אני מדברת על העברה לשנה הבאה.
בטופס ההעברה אני יכולה לבקש ליסודי ?
אם נשלחתי לבית ספר שאאינני מעוניינת בו אני אמורה לסרב

itu1

New member
להמשך

את יכולה לבקש
אם תשלחי לבית ספר מסוים ותסרבי רוב הסיכויים שתישארי ללא עבודה.
אריה

roro41

New member
אני

נורא מבולבלת ועדיין המומה הכי חשוב בשבילי שמשרתי תשאר מלאה וזכותיי לא תפגענה . אני אישית רוצה ללמד ביסודי כי עניין השליטה יותר קל אך לצערי לא יהיה קל למצוא משרה מלאה בבית ספר יסודי לכן עדיף להישאר אך גם התחושה שאני נמצאת במקום שאינני רצויה בו לא תחושה קלה כי הצעד השני כמובן יציבו בפניי מכשולים ..
אחכה בנתיים עד חודש 1 ואראה איך הדברים יתפתחו..

תאנוש

New member
מציעה לך לגשת לארגון היציג

ולבדוק זכויותייך בנושא.
יכול להיות שהמנהל דורש שאת תגישי העברה וזה יפגע בזכויותייך.
אל תניחי בצורה אוטומטית שהמנהל בעדך.

roro41

New member
אמר לי במפורש

אם הבעיה תמשך בכיתה הוא יבקש ממני להגיש העברה כי הוא מרגיש שזה לא כבוד להגיש העברה יוזמה למורה כמוני
יכול להיות שהוא לוחץ עליי ויכול להיות שהוא כבר לא רוצה בין הצוות
אבל אם אני זאת שאגיש העברה למה זה יפגע בי אם תמצא משרה מתאימה. הרי אישית נמאס לי

למעלה