תיאוריה על R.A.B

black robe

New member
אהמ אהמ|מסמיקה קשות|../images/Emo63.gif

נו טוב... אבל זה עדיין הגיוני יותר מאמבפ'ורב

gdisrael

New member
חח נכון ! אבל אני לא זכרתי בכלל

סתם הקלדתי אותיות בשביל שיראה דומה

LiRs Lullaby

New member
הממ... אפשרות נוספת:|ספויילר|

בורגין(מבורגין ובורקס) ולא הבנתי איך הצלחת לשלב בין השם האמצעי של דמבלדור, לשם של אברפורט', ולהעיף קיבינימט את שם המשפחה של שניהם, ושוולדמורט יצטרך לפצח אחר כך את כל זה כשהוא ינסה בעתיד לקרוא ולהבין מי בדיוק הזיז לו את ההורק'. וכמו שאמרתי מקודם - ראב לא אמור להיות תעלומה גדולה כי, נראה לי שאנשים כל הזמן שוכחים, שמישהו צריך בסופו של דבר להבין מי זה - וולדמורט. אם זה יהיה כל מיני צירופי שמות של אנשים שונים, או כל מיני תעלולים שמיים איך הוא יידע מי גנב לו את ההורק'? פלוס - זה אמור להיות מישהו שהוא אמור להכיר, אבל לא כל כך טוב אם ראב מדבר אליו בהתרסה; כאילו זה מישהו שוולד' לא אמור לחשוב מלכתחילה שהוא זה שלקח את ההורק'.

gdisrael

New member
שמעתי את התיאוריה הזו, אבל בגלל

שהיא לא מבוססת (לפחות 2 שמות, שיהיה מבוסס מעט), אז לא מניתי אותה.

למרות ש.. ../images/Emo133.gif

הארי ודמבלדור היו צריכים להיות 2 אנשים כדי להשיג את ההורק'.

gdisrael

New member
נכון,

אבל שים לב שנאמר שרק אדם אחד יכול להפליג בספינה. סתם אומרת, ישנם מספר אפשרויות : 1) אלו היו מספר ילדים. 2) זה היה מבוגר + ילד. לכן, חלק חושבים ש - A של ראב היא "and" אבל אמנם בעברית השיארו את זה כ"א'" אז זה די פוסל את התיאוריה הזו. זאת אומרת, או שזה היה מכשף אחד מומחה, או שזה היה מכשף מומחה + ילד, או שזה היה וולדמורט שהשתיל את זה בשביל לבלבל !

black robe

New member
אל תפסול את התאוריה../images/Emo63.gif

רק בגלל ה"א" יש עדיין את המילה "את" שהיא כמו AND, אז יכול להיות שזה R את B... יכול להיות שאיכשהו בורגין וברקס הטעו את וולדמורט (הרי הם קוסמי אופל חזקים) ועשו איזשהו כישוף שידמה לוולדמורט שאחד מהם הוא בעצם קטין והשני מבוגר, כך שהסירה תוכל להוביל אותם לשיקוי.

LiRs Lullaby

New member
אבל בתרגום לעברית "א" לא הופך ל-ו

ואני עדיין חושבת שזה היה רגולוס+קריצ'ר.

gdisrael

New member
אז זה בדיוק הב' ? ../images/Emo58.gif

ובאמת אולי קרי'צר כן היה יכול לשוט בסירה, שהרי הוא לא נחשב בן-אדם.

gdisrael

New member
אגב,

כתוב גם שרולינג אמרה לבמאי הסרט החמישי שישתף את קריצ'ר בסרט, בגלל שהוא מאוד חשוב (או משהו כזה).

../images/Emo210.gif קראת את מה שהיא כתבה?

היא כתבה שהא' יכולה לסמן את המילה "את" ככה שזה יכול להיות ר|סדגש.את ב. (יענו כמו בלונדון את קירשנבאום XDD) אבל לא ברור לי איך זה יכול להיות בורגין את ברק....

למעלה