תחתונים

ruth0561

New member
תחתונים

לפני המון שנים בת דודה שלי הביאה לי מחטבים של סלוגי מחול- גיזרה רגילה רק תומכת בטן בארץ לא מצאתי השבוע במסגרת ההתלהבות מהאתר ההוא הזמנתי תחתונים של סלוגי- חשבתי שאני מקבלת מחיר מצויין- 3 פאונד , במסגרת העודפים מול מה שחשבתי לדגם זהה- של תחתון מכותנה שעולה 50 ש"ח חוייבתי ב- 12, כעת תפחתי את תיבת הדואר הפתעה - קיבלתי תחתון מחטב - גיזרה מידי חפה מעיצוב אבל מה זה תומכת המחיר המלא- 5.5 פאונד- ובארץ אין צממליצה בחום

אורעם1

New member
לא כ"כ הבנתי,

את יכולה להסביר שוב, מה הזמנת, ומה המחיר לפריט יש לי בלבול ממה שחשבת, התלהבת, וקיבלת? הזמנת השבוע וכבר קיבלת? לא ברור לי כל מה שכתבת. אני גם הזמנתי השבוע חזיה של טריומף ללא ברזלים ב - 13 פאונד. נראה מה אקבל, מקווה שאהיה מרוצה.

mitzi20

New member
גם אני הזמנתי מהאתר 3 חזיות

שתיים של טריומף ואחת של חברה שאני לא מכירה אבל נראתה טוב

ruth0561

New member
אז ככה

1. את ההזמנה הראשונה של החזיה קיבלתי 2. התלהבתי- ושיגרתי הזמנה נוספת- חזיה אחרת של טריומף ושני זוגות תחתונים.של סלוגי- כל הפריטים- מהעודפים. 3. למה הזמנתי תחצתונים ? כי אני אוהבת סלוגי, וחשבתי שזה הדגם שאני מכירה מהארץ- כותנה משובחת, גובה מידי 4. מה קיבלתי ? 5. רק תחתונים - ואיזה ? דגם שאין בארץ - התחתונים שקיבלתי הם אלסטיות- ויכולות לשמש כתמיכה קלה - נפלא. כיוון שקיבלתי רק תחתונים- התקשרתי לברר והם הסבירו לי ככה את ההזמנה ביצעתי בשישי בלילה כשכבר אין אף אחד בחנות כשהם פתחו בשני בבוקר הם טיפלו בהזמנות לפי מה שנפל להם ליד ראשון מישהי חטפה לי ת'חזיה- ממש סרטון של מילקי !!!! רק לחשוב על מירוץ מול מישהי בתוך המחשב ולחטוף חזיות- מצחיק אותי. מה הסקנה- אפשר להזמין אבל עד שלא תראו את החיוב בבנק- לא תדעו מה תקבלו איך עליתי על זה שלא תהיה חזיה ? ראיתי חיוב בבנק קטן מהצפוי מקוה שכעת הבהרתי את עצמי.

אורעם1

New member
כשמסבירים לי לאט, אני מבינה מהר ../images/Emo9.gif

אז יש לי עוד כמה שאלות: 1. כמה עלו הסלוגי? גם אני אוהבת אותן. 2. האם הן נוחות ללבישה יומיומית? או שהן יותר כמו חגורת בטן? 3. כמה זמן לקח עד שקיבלת את ההזמנה? אצלי עוד לא הורידו בכרטיס אשראי על ההזמנה של החזיה, הזמנתי באמצע שבוע שעבר.

ruth0561

New member
ככה

סלוגי- יש את המחיר המלא- רגל ארוכה מחיר מלא זה כמעט 85 ש"ח- לא ממש כדאי ויש את המידי מקסי טנגה- שהם ב- 5.5 פאונד ליחידה או 4 ב- 16.5- שזה כמו 4 במחיר 3 תכפילי 8ץ5 ש"ח כפול 5.5 או 16.5 למארז ותבדקי כדאיות. בעודפים יש מגבלה של גודל- וגם של דגמים אגב סלוגי- כשאני קונה בארץ או שאני מחכה למבצע, או שאני נכנסת לחנות, לוקחת 6-8 - ולוחצת ל- 20 אחוז הנחה על מזומן !! בחנויות פרטיות- יש משמעות לתשלום מזומן !!

ruth0561

New member
השלמה לתשובוצת

במקרה הראשון הכרטיס חוייה אחרי יומיים והחזיה הגיע אחרי שמונה במקרה השני- הזמנתי בשישי בלילה בשלישי ראיתי שהחיוה נעשה יום קטדם (שני) והמעטפה הגיע לתיבה בבית כבר ביום חמישי - ארבעה ימים !!! אםפ לא חוייבת- כנראה שנפלת למקרה של- נגמר המלאי- ככה זה - בשיטת מצליח. אגב- חזיה במחיר מלא- 24 פאונד כפול 8.5 - =205 ש"ח זה עדיין פחות מ- 327 בארץ ככה שאני אזמין גם במחיר מלא

mitzi20

New member
עכשיו גם אני חוייבתי

ב 200 ש"ח במקום 300, כנראה שאחת החזיות לא במלאי
מאוד עצובה מקווה שלא את זאת שהכי רציתי אדווח שיגיע

למעלה