תחתונים

חֵן

New member
תחתונים ../images/Emo13.gif

ביקרתי לי היום בדלתא עודפים במרכז חורב וגיליתי ששוב מוכרים שם תחתונים יפים עד מידה XXL! התחתונים נמכרים בשלישיות ומחיר כל שלישיה הוא 20 ש"ח. קניתי לי 12 זוגות בצבעים וציורים מקסימים: לבן עם נקודות קטנות בבורדו, סגולים מטריפים, כתומים כהים, לבנים עם עיטור יפה בצבע תכלת, תחתונים בכל מני צבעים עם רקמה באזור הגומי (בצד הקדמי), ועוד ועוד... בקיצור, כדאי לקפוץ לביקור
שיהיה סופ"ש נעים לכולן ושבת שלום

ruth0561

New member
שמחתי בשמחתך כי

במרכזית חוף הכרמל במידות הגדולות יש הדפסים להקיא

חֵן

New member
נכון

עברתי היום בחנות ליד מגה בקסטרא וגם שם היו הדפסים פרחוניים מחליאים. יכול להיות שהם לא מביאים לכל החנויות את אותם הדגמים. בכל מקרה, אם את מזדמנת למרכז חורב, תני קפיצה

DREAM111

New member
חן תתחדשי. נשמע שמצאת באחלה מחיר.

אם יש לך אפשרות לצלם אשמח לראות תמונה.

אפרופו תחתונים

קניתי אצל נאווה בינואר ארבעה זוגות של תחתונים מסאטן נדמה לי במגוון צבעים (50 ש"ח סה"כ), שהם גם יפים, אבל גם נוחים וגם מחזיקים כל מה שיש להחזיק בצורה פשוט פנטסטית! אני מתפעלת מהמציאה בכל פעם מחדש. אשתדל לצרף תמונה בהמשך.

orlu

New member
סאטן זה יפה..אבל אני בעד כותנה

האם הרכישה ב 20 שח היא מכותנה?

בצדק אגב.

אין על כותנה. לצערי כל התחתונים שלי שעושיים מכותנה- פגי תוקף. ולא מצאתי שום דבר שהוא גם נוח, גם לא מתפרק וגם נראה נורמלי. יש חיה כזאת?

passioneta

New member
אכן יש מחסור בכאלו בארץ

אולי מישהו ב-פיינלי או באחת הרשתות ירים את הכפפה? לעונות היו פעם מצוינים, במחיר סביר. כמו כל הדברים הטובים שהיו בעונות - נעלמו.

גלית 1967

New member
בפיינלי אכן יש תחתונים מכותנה../images/Emo20.gif

אומנם רק שלושה צבעים{כשאני היתי לפני שלושה שבועות}-קניתי בשחור,תכלת,ולבן ואני מאוד מרוצה.-אם אני זוכרת נכון הם עלו 26 ש"ח נא לא לתפוס אותי במילה. רק שהיה כתוב לכבס אותם ביד-וזה בחלום הלילה הם נכנסו למכונה ובנתים הם בסדר

למעלה