תחתונים לגבר בנות . איזה תחתונים אתם אוהבות לראות על הגבר ? מחכה לתשובותיכן המנומקת
ז זדי New member 30/3/05 #1 תחתונים לגבר בנות . איזה תחתונים אתם אוהבות לראות על הגבר ? מחכה לתשובותיכן המנומקת
M madam pompadour New member 30/3/05 #2 באופן אישי, אוהבת גבר...../images/Emo68.gif בלי תחתונים.בכלל.
ש ש ר ו נ ק ה New member 30/3/05 #3 אם הוא כבר חייב תחתונים, (בכ"ז, אני לא רוצה שהריצ' רצ' ייסגר לו על ההממםם.. אוצר ) אז בוקסר צמודים. יאמי.
אם הוא כבר חייב תחתונים, (בכ"ז, אני לא רוצה שהריצ' רצ' ייסגר לו על ההממםם.. אוצר ) אז בוקסר צמודים. יאמי.
ש ש ר ו נ ק ה New member 30/3/05 #6 גם בעלי ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif
ז זדי New member 31/3/05 #9 איזה יופי גם אני אוהב בחורה בלי תחתונים בכלל אז ילהה.... חחח מחכה לתגובתך בתקוה שתיעני בחיוב
ז זדי New member 31/3/05 #10 איזה יופי גם אני אוהב בחורה בלי תחתונים בכלל אז ילהה.... חחח מחכה לתגובתך בתקוה שתיעני בחיוב
D DREAM111 New member 2/4/05 #13 תחתוני גברים האמת אני תמיד אהבתי בוקסר אבל הבן זוג האחרון שלי לבש תחתונים כמו בגדי הים של פעם ומצאתי בזה משהו סקסי. ככה הייתי רואה את הישבנים הקטנים והשובבים שלו ותמיד זה עשה חשק, ככה שהיום נחמד בעיני גם הבוקסר וגם התחתונים טנגה של הגברים.
תחתוני גברים האמת אני תמיד אהבתי בוקסר אבל הבן זוג האחרון שלי לבש תחתונים כמו בגדי הים של פעם ומצאתי בזה משהו סקסי. ככה הייתי רואה את הישבנים הקטנים והשובבים שלו ותמיד זה עשה חשק, ככה שהיום נחמד בעיני גם הבוקסר וגם התחתונים טנגה של הגברים.