רגע.פאק.אני רוצה להתתפף חשבתי שמי שמשתתפת צריכה בלונדה ];
B BiDriL New member 3/10/05 #23 ../images/Emo185.gifרגע.פאק.אני רוצה להתתפף ../images/Emo3.gif חשבתי שמי שמשתתפת צריכה בלונדה ];
ה האקונה מטטה New member 3/10/05 #1 תחרות!!! ואיי שחכתי ממנה לגמריי!! אבל הנה היא קצת באיחור.. תחרות פורטרייטים נו הבייבים האלה שהם ראש וקצת חזה.. זה שההדגש העקירי שלו זה על השער כל בייס פורטיירט שיש=] בהצלחה.. אני תצריכה 4 שופטות..שרשרו|בלונדה|
תחרות!!! ואיי שחכתי ממנה לגמריי!! אבל הנה היא קצת באיחור.. תחרות פורטרייטים נו הבייבים האלה שהם ראש וקצת חזה.. זה שההדגש העקירי שלו זה על השער כל בייס פורטיירט שיש=] בהצלחה.. אני תצריכה 4 שופטות..שרשרו|בלונדה|
נ נטלילוש הכי מאמוש New member 3/10/05 #3 ../images/Emo68.gif ../images/Emo140.gif פליייייייייייייז אני מתחננת. אני רוצה להיות שופטת!!!
ה המפלוץ קריימר New member 3/10/05 #5 משתתפת../images/Emo13.gif לא מתחייבת עד איפה זה פורטרייט? רק עד החזה או שגם הבטן יכולה להכנס?
א א ל א ו ר New member 3/10/05 #6 %מ... משתתפת לא מתחייבת... אף פעם לא עשיתי דבר כזה>< אמ... אז לא מתחייבת אבל מגניב
L lady from the hell New member 3/10/05 #7 ../images/Emo140.gif../images/Emo68.gif אני רוצה להיות שופטת
D d a p h i New member 3/10/05 #9 |בלונדה|..יש לי זמן.. רק דבר אחד, יקח לי לפעמים 7 או יותר שעות לענות, כי אני ביבשת עם איזור זמן שונה.
|בלונדה|..יש לי זמן.. רק דבר אחד, יקח לי לפעמים 7 או יותר שעות לענות, כי אני ביבשת עם איזור זמן שונה.
L little beetle1 New member 3/10/05 #11 ישמצב. הוו סופסוף אני אנצל את הבייס שלי ^^ 99% שאני משתתפת אבל אני לא מתחייבת.