תחרות

IstarinCale

New member
אני!!

WHORAY! זכיתי מקום 4 בטרייל עד 15 ירוקי D: וסוף סוף קנו לי באקל משהו בן .. משהו טוב!

פפוניטה

New member
מגניב

גם אני התחרתי במקצה הזה אבל היה לי חרא מקצה בגלל הסוס הדבילי שאני רוכבת עליו והייתי מקום 10!

fliperit

New member
אני!!!!

התחריתי בירוקי 18... הסוס לא היה משהו...אבל אני רכבתי הרבה יותר טוב מפעם קודמת....אין מקום, אבל אני מרוצה...

יש לי שאלה../images/Emo13.gif

זה לא מעצבן לרכב ככה עם היד [א זו שאוחזרת במושכות מן הסתם
]?
נמנמ תמונות יפות

fliperit

New member
לא...

זה יותר קשה..כי יש לך פחות שליטה על הסוס...אבל אם הרוכב מספיק מיומן והסוס יודע להיות רכוב ביחד 1, אז זה יותר כיף (לדעתי..) בכל אופן....את יכולה לראות בתמונות שיש מקומות שבהם 2 ידיים היו יכולות לעזור לי....אבל זה גם בגלל שהסוס לא לגמרי היה איתי במקצה, וגם בגלל שזה מקצה ראשון שלי ביד 1.

fliperit

New member
סורי...לא הבנתי את השאלה..חחח

זה לא מעצבן כשמתרגלים...עקרונית יותר יפה לשים את היד ישרה ורפויה למטה....אבל אני לא רגילה...אני בתהליכי התרגלות...

אני מתארת לעצמי...../images/Emo26.gif

אבל זה לא מעצבן להחזיק אותה ככה? חחח
כאילו כשרוכבים עם שתי ידיים אז שתי הידיים עסוקות במושכות וכשרוכבים עם יד אחת לים השניי אין מה לעשות בעצם
וזה נראה לי מציק להחזיק אותה ככה...זה לא?
כי הבנתי שאסור להחזיק, או שמהו כזה אז מה לעזאזל עושים עם היד?
מילא במיקצה עצמו, אבל נניח שיעור שלם?
אבל כל הכבוד

fliperit

New member
חחחחחח

1.....כתבתי למעלה....לא הבנתי אתת השאלה נכון בהתחלה.. 2. מותר להחזיק בשתי ידיים בחלק מהמקצים....במקצה שלי מותר, אבל המאמנת שלי לא אוהבת שמחזיקים ב-2 ידיים... 3. בזמן שיעור היד כן צריכה לעבוד...כי בשיעור מתקנים את הסוס..והתיקון הוא ב-2 ידיים.

למעלה