תחרות TOPAGENCY ISRAELI LOOK

יש לי משהו להגיד בקשר לתחרות..

אני חושבת שהיא לא הוגנת הרי כל אחת יכולה לשלוח לעצמה SMSסים כמה שהיא רוצה ויכולה לבקש מחברים וממשפחה.. סביר להניח שמי שתנצח היא לא זאת שהכי יפה אלה זאת שהשיגה הכי הרבה קולות מאנשים שהיא מכירה.. ראתי בטופ בנות שהן לא משהו מיוחד שראיתי באתר בנות יותר יפות מהן.. לפי דעתי היה צריך לעשות הצבעה באינטרנט חד פעמית ככה זה אולי היה יכול להיות יותר הוגן.. בכל אופן בהצלחה לכולם

topagency2

New member
בעבר הייתה תחרות באתר בלי SMS

והתחרות לא הצליחה באותה המידה, ידוע לנו שיכול להיות מצב שמתחרה מסויים יקבל הרבה הצבעות ולכן דאגנו לשריין 12 מקומות לגמר גם לבנים וגם לבנות סה"כ 24 מקומות לגמר. המטרה בשלב ההצבעות הראשון היא להיכנס ל12 המובילים ולעלות לגמר. בגמר צוות שיפוט מקצועי יבחר את 5 הזוכות ו4 הזוכים. ונכון לרגע זה ניתן למצוא במובילי התחרות המון בנות מהממות ובנים שנראים מצויין. חברי הפורום היקרים כל הצעה בנוגע לתחרות תשקל בחיוב נשמח לשמוע את דעתכם בכל נושא. בנוסף ישנו פורום רשמי לתחרות ונשמח אם תגיבו גם שם.

topagency2

New member
250 אנשים כבר נרשמו לתחרות

תודה לכל חברי הפורום שנרשמו ובהצלחה לכולם. אנחנו מבטיחים להפתיע אתכם במהלך התחרות עם דברים שלא ציפיתם להם. כל הצעה בנוגע לתחרות פרט לשינוי שיטת ההצבעות תתקבל בברכה ושוב תודה ובהצלחה לכולם.

רק טופ 17 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לאיכות אמיתית, שלחו אס אמ אס עם הצירוף: טופ 17 למ'ס: 5454...
אוהבת את כולכם... המון בהצלחה לכולם/ן (ובמיוחד לי...
)

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני בשבוע הקרוב אצטלם שוב,

ואשקול להצטרף..:) מקווה שלא תסגר ההרשמה.. ויש שם בנות יפות:(

כולם:]] בבקשהההה:]]

אני חדשה בפורום ואני יודעת שזהה חוצפהה מצידיי לבקשש אבלל בבקשה יש לי רק בקשה קטנה>>תעזרו לי להתקדם חח:]] אז ככה..אני מתמודדת בתחרות הדוגמנות דרך האינטרנט....:] אני חייבת כמה שיותר הצבעותת אז בקשהה הצביעו לי ותהיו חמודיםםם:]] שלחו sms עם המילה "טופ 313" ללא המרכאות ל5454 :]] תודהה מראשש למי שיצביע אוהבתת אותכםם:]]

==ב==ה==צ=ל=ח===ה= ==ל==ך=

וברוך הבא לפורום:) וווששייי יש מקומות שלא שומרים על הכללים אבל מה זה משנה:) סתם רשמתי את זה אל תתיחסו:)

pinki girl1

New member
-=טופ 91=-

תצביעוו לייי אנשיםםם !! מתה עליכםםם!! ומה שכן אני חושבת בדיוק כמו ליהי החמודה... אבל לא נורא תחרות... מה שיהיה יהיה.. מאמינה בגורל!! :)

למעלה