בושה! מקפחים בנים! אפליה! סתם, צוחק עליכן... יש פה חמש דוליז, לא יודע אם הן נחשבות, אני חדש פה (להה... לא שמנו לב...) אז תגובות, ´בקשה (רצוי לא עגבניות, ביצים, חסות, כרוב כבוש, ושאר ירקות שנוהגים לזרוק על פוליטיקאים) וכן! מסתבר שיש פה בנים! אהא! אז אם לא תגרשו אותי- אני נשאר! (אחרי הכל- איזה כוח גברי בעולם יכול להתנגד לאישה, הא?...)
בושה! מקפחים בנים! אפליה! סתם, צוחק עליכן... יש פה חמש דוליז, לא יודע אם הן נחשבות, אני חדש פה (להה... לא שמנו לב...) אז תגובות, ´בקשה (רצוי לא עגבניות, ביצים, חסות, כרוב כבוש, ושאר ירקות שנוהגים לזרוק על פוליטיקאים) וכן! מסתבר שיש פה בנים! אהא! אז אם לא תגרשו אותי- אני נשאר! (אחרי הכל- איזה כוח גברי בעולם יכול להתנגד לאישה, הא?...)
אזעקת פרפ!!! אזעקת פרפ!! אאאאאיייייייכככככככככססססססס!! טוב אז ככה, בגלל שאתה חדש ובן (
) אני לא אפחיד אותך יותר מדי...
סתם שתדע שזו הבובה הכי דוחה שקיימת ביקום - הPREP, ועשית אותה דרך דולמייקר, כך שזה לא נחשב, כי כל שאר הדוליז של הבנות עשינו אותן לבד בצייר. (כן כן!!) בכל מקרה - ברוכה הבאה לפורום!!
קודמיישן כל אצלנו פה לא ממש אוהבים את הבובות שבונים בדולמייקר אז אולי תנסה לצייר על בייס.. שמישהו ישים ביייס אני עצלנית מדי בשביל לשים אחד עכשיו.. :| וול אניוואי, אינג´וי ~גירלי
1. ברוך הבא... (אני מתכוונת לשם שלך...) 2. צירפתי בייסים של אמו קיס. 3. כדאי לך להמנע מהפרפ (אלה שעושים בדולמייקר) בכלל בגלל שהבנות פה לא מחבבות אותן כל-כך, וכשהבנות לא מחבבות משהו... 4. אגב- לא מחבבות- זה גם הודעות חדשות, אם אתה רוצה להראות דולי שהכנת- רק בשרשור אלא אם כן אתה מעוניין להיות מנודה. 5. זה מספיק...
שמישהו יצייר.. את.. גאד שמישהו יצייר את בלינק!! אני פשוט.. חייבת.. אההההההההההההה!!!!!! (החרפון החרפון הצילוו) ואני גאה להציג את השירשורון הקל של סאם בלינק ואליאן אנט פארם על בובות (נורמליות) שמצאתי (כי הרבה בובות "מעריצות" ישנן וזה לא מעניין לי את התחת הרוטט של השכנה-סליחה. ראשית מה שהכייייייייי מגניב בעולם.. שמצאתי באתר של בונו.. דריק היודע בשם ביזי די מסאם! איזה מאמי ) ~גירלי
ואני חייבת לציין שבערך עוד 30 יום יש לאריק פלאדינו (הלא הוא ד"ר דייב מלוצ´י מאי אר) יומולדת!! מזלטוף. ד"א במקרה בשנה שעברה בול ביומולדת שלו בלי לשים לב התחלתי לאהוב אותו P: