תחרות

מטאלי

New member
../images/Emo142.gifהנה האמו קיס הכי יפה שלי...../images/Emo142.gif

שלדעתי היא מאוד חמודה. מה דעתכן על החתימה שלי? ד"א איך אתן שומרות את הדוליז באיכות טובה? כי אני מנסה את כל סוגי הקבצים וזה אף פעם לא טוב...

מטאלי

New member
אההה וד"א

אני חושבת שהדולי של dollygirl ממש יפה אבל קצת חסר שיער למעלה אז אולי ככה
...

מטאלי

New member
אההה וד"א

אני חושבת שהדולי של dollygirl ממש יפה אבל קצת חסר שיער למעלה אז אולי ככה
...

Marvolo

New member
ומה עם השתמשתם???

בושה! מקפחים בנים! אפליה! סתם, צוחק עליכן... יש פה חמש דוליז, לא יודע אם הן נחשבות, אני חדש פה (להה... לא שמנו לב...) אז תגובות, ´בקשה (רצוי לא עגבניות, ביצים, חסות, כרוב כבוש, ושאר ירקות שנוהגים לזרוק על פוליטיקאים) וכן! מסתבר שיש פה בנים! אהא! אז אם לא תגרשו אותי- אני נשאר! (אחרי הכל- איזה כוח גברי בעולם יכול להתנגד לאישה, הא?...)

Marvolo

New member
ומה עם השתמשתם???

בושה! מקפחים בנים! אפליה! סתם, צוחק עליכן... יש פה חמש דוליז, לא יודע אם הן נחשבות, אני חדש פה (להה... לא שמנו לב...) אז תגובות, ´בקשה (רצוי לא עגבניות, ביצים, חסות, כרוב כבוש, ושאר ירקות שנוהגים לזרוק על פוליטיקאים) וכן! מסתבר שיש פה בנים! אהא! אז אם לא תגרשו אותי- אני נשאר! (אחרי הכל- איזה כוח גברי בעולם יכול להתנגד לאישה, הא?...)

Black Cat15

New member
בעעעעעעעעעע ../images/Emo5.gif *מקיאה*

אזעקת פרפ!!! אזעקת פרפ!! אאאאאיייייייכככככככככססססססס!! טוב אז ככה, בגלל שאתה חדש ובן (
) אני לא אפחיד אותך יותר מדי...
סתם שתדע שזו הבובה הכי דוחה שקיימת ביקום - הPREP, ועשית אותה דרך דולמייקר, כך שזה לא נחשב, כי כל שאר הדוליז של הבנות עשינו אותן לבד בצייר. (כן כן!!) בכל מקרה - ברוכה הבאה לפורום!!

MaD GirL

New member
חח מסכן..

חחחח מה את רוצה ממנו הוא בן מה הוא מבין בדברים האילו....

Girly Girl

New member
וולקום טו דה קלאב! ../images/Emo140.gif

קודמיישן כל אצלנו פה לא ממש אוהבים את הבובות שבונים בדולמייקר אז אולי תנסה לצייר על בייס.. שמישהו ישים ביייס אני עצלנית מדי בשביל לשים אחד עכשיו.. :| וול אניוואי, אינג´וי ~גירלי
גירל~

victorya

New member
בייס בייס

1. ברוך הבא... (אני מתכוונת לשם שלך...) 2. צירפתי בייסים של אמו קיס. 3. כדאי לך להמנע מהפרפ (אלה שעושים בדולמייקר) בכלל בגלל שהבנות פה לא מחבבות אותן כל-כך, וכשהבנות לא מחבבות משהו... 4. אגב- לא מחבבות- זה גם הודעות חדשות, אם אתה רוצה להראות דולי שהכנת- רק בשרשור אלא אם כן אתה מעוניין להיות מנודה. 5. זה מספיק...

MaD GirL

New member
אחח בנים בנים בנים...!

אוקי תראה, אתה לוקח ת´דולי לציר, מתחיל לציר איך שאתה רוצה שהגדים יהיו כמו כאן בתמונה
ואז יקירי אתה מתחיל לצבוע <בגוונים> תבובה במפנים! מקווה שעזרתי ענבר

Girly Girl

New member
טנקיו ויקי =]

שמישהו יצייר.. את.. גאד שמישהו יצייר את בלינק!! אני פשוט.. חייבת.. אההההההההההההה!!!!!! (החרפון החרפון הצילוו) ואני גאה להציג את השירשורון הקל של סאם בלינק ואליאן אנט פארם על בובות (נורמליות) שמצאתי (כי הרבה בובות "מעריצות" ישנן וזה לא מעניין לי את התחת הרוטט של השכנה-סליחה. :) ראשית מה שהכייייייייי מגניב בעולם.. שמצאתי באתר של בונו.. דריק היודע בשם ביזי די מסאם! איזה מאמי :)) ~גירלי
גירל~

Girly Girl

New member
והנה תמונה של בלינק

ואני חייבת לציין שבערך עוד 30 יום יש לאריק פלאדינו (הלא הוא ד"ר דייב מלוצ´י מאי אר) יומולדת!! מזלטוף. ד"א במקרה בשנה שעברה בול ביומולדת שלו בלי לשים לב התחלתי לאהוב אותו P:

למעלה