תחרות dh בשבת

chicipici

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מי אמר מריוס ../images/Emo98.gif

אנסה לחדד למרות שאני עוד לא ערני... למען הסר ספק, אני בעד התחרות, היוזמה, חשיפה וכו'. אני מתכוון להגיע בכל מזג אויר לעודד, לצפות, ללמוד ולצלם !!! בנוגע להשתתפות יש לי מס' השגות ואת אחת מהן ביטא קודמי [ free ride ]. סיבה נוספת היא שאולי מישהו שכח, אני רוכב כדי להנות כמו רוכבי "שבילים" אחרים, נכון יש לנו "עיניים גדולות", אנו משפרים טכניקה ומעזים יותר כל פעם במסגרת מגבלות האדם והאופניים, אבל אני לא מאומן מספיק ולא מצוייד כדי "להנות" בתחרות. במיוחד בתנאי מזג אויר שהיו השבוע ויהיו בתחרות, כל סלע מחליק כקרח וכל סיבוב מועד לפורענות, על כל טעות קטנה משלמים ביוקר בפציעות [במיוחד בהתלהבות של האירוע שתגרום לי להתפתות "להנות"]. אין לי כוונה לרכוש עכשיו קסדת פול פייס, צביצב, מכנסי פרירייד ארוכים ולהכנס להוצאות כבדות ביותר בשביל לשרוד את התחרות ! צ'טערת

התחרות ורישום לאיגוד../images/Emo183.gif

רוכבים יקרים: קודם כל כל הכבוד וברכות לנמרוד כהן, "פדלים" ואנשי groopy על הפקת התחרות והוצאתה לפועל.
רק מי שאירגן אירוע יכול להבין כמה עבודה, מרץ ואנרגיה מושקעים בהרמת התחרות הזו. לגבי התשלום לאיגוד: לתשומת הסכום מתחלק ל 50 ש"ח כחברות באיגוד עד סוף 2004 ו 100 ש"ח לביטוח עד סוף 2004. לא ניתן היה להציע עיסקה משולבת ל 2005 בגלל מרכיב הביטוח שהוא שנתי בלבד מול המבטח. כפי שאמרתי לנמרוד ולאילו מבינכם שהתקשרו לאיגוד, אנו שוקלים מתן הנחה בגובה 50% מההרשמה הנוכחית לאיגוד (כלומר זיכוי בסך 25 ש"ח) לרוכבים שנרשמו כעת לקראת ה DH וישלימו הרשמתם לאיגוד לשנת 2005 עד סוף חודש ינואר 2005! הכוונה כמובן לקיים ליגת תחרויות דאון היל בעונה הבאה! אז..בהצלחה לכל המתחרים ולאלו שעדיין לא נרשמו....קדימה!!! ההרשמה לתחרות בעיצומה!!!

yaronp

New member
80 ש"ח?

בוא ונראה כמה עולים ה-80 ש"ח: * להצטרך לחלק התחרותי באיגוד (אני חבר בעממי, מה לעשות) זה חינם. * הבדיקות אצל ד"ר יוני ירום או מקביליו הם בחינם - מבצע סוף עונה. * פול פייס - "פדלים" נותנים מתנה למי שמשתתף [לא היית מתחרה בלי זה] * אולי גם איזו הגנה יותר ממינימלית - גוגלס, צבי צב - את זה מחלקים בכניסה. אם כל מה שציינתי הוא חינם - אני אתרום את ה-80 ש"ח לטובת המתנדב הראשון (מריוס?) לתחרות. אם זה יעשה לך טוב ותוכיח לי שזה מועיל לקידום הספורט שלנו - אתרום אפילו סתם את ה-80 ש"ח. 50 ש"ח לאיגוד כבר תרמתי. ההשתתפות חשובה? בודאי! אני בא לעודד. הבת שלי כבר עובדת על הכנת שלט גדול ובו יהיה כתוב "קשקושי יא הומו. בשבילנו אתה המלך אפילו שאתה אחרון במקצה הבנות חובבות 12-15!" יום טוב ורטוב גם לך!

וואוו זה צריך להיות חתיכת שלט ענק

בשביל להכניס לתוכו משפט כל כך ארוך. לצערי אני עובד בשישי ושבת, ואני אפסיד את הפודיום של קישקושי (נו אז מה אם זה יהיה בקטגוריית ילדות קטנות על אופניים ורודות עם גלגלי עזר
, פודיום זה פודיום
). אז ירון תעודדו את קישקושי גם בשמי.
אוהבים אותך קישקושי!!!!

ולכל מי שתהה מה יש לבועז לעשות../images/Emo41.gif

בשבת בבוקר,לפי מה שהבנתי ממנו הוא עוסק בהשלמת הכנסה (תרתי משמע
) בבורסה בר"ג,שוגי..מאחוריך..

KoBKoM

New member
אתם באמת רציניים ??????

התחרות הולכת להתקיים גם כשברור שיהיה גשם שוטף לפני ובזמן האירוע ??

PEDALIMcom

New member
סופר רציניים !

לא זוכר שביטלו אי פעם תחרות DH בעולם בגלל מזג האויר - כולל תחריות בצרפת שירד בהם שלג !!! להזכירכם - כל המסלול נגמר בכמה דקות ! זו לא תחרות XC או כביש. ןמי שלא רכב על שטח קצת בוצי - לא יודע מה הוא מפסיד. אז - בקיצור - בלי תירוצים -כל מי שבא לו לחוות חוויה אחרת חוץ לדווש בטירוף וכמובן מי שיכול פיזית למסלול - מוזמן בחום ! צופים מוזמנים בהחלט לאורך כל היום משעה 1000 לערך ועד 1500 להתראות במסלול !

danny zaken

New member
האמת שביטלו...

לפני שנה במרוץ הגביע העולמי האחרון בקפרון אוסטריה \ירד גשם שוטף שבוע שלם לפני המרוץ והרס את המסלול לגמרי,בבוקר המרוץ החליטו המארגנים לבטל אותו ומנצח הסבב הוכתר מי שהוליך אותו עד אז.זה קורה אבל נכון זה נדיר.ומההיכרות עם המסלול בבית הוא יחזיק מעמד גם בשלג כך שמרוץ יהיה לפחות מבחינת מזג האוויר.

למעלה