תחרות dh בשבת

aviad444

New member
תבואו זה סבבה

אני רוכב קרוס קאנטרי ואני בא להתחות בפרו אני מתחרה בקטגוריה זו אחרי שהחלטתי שהייתי על המסלול אני חושב שכל רוכבי הקרוס קאנטרי התחרותיים ובכלל רוכבי השבילים שאוהבים קצת אקסטרים יכולים לבוא ולעשות את המסלול כמו גדולים אז תבוא

שביל לקהל בתחרות ה-DH בהר אדר

אייל, כרגע אנחנו עובדים על סימון שביל מלווה למסלול עבור הקהל, עם תצפיות נוחות לכל הקטעים היפים במסלול. מומלץ להגיע לתחילת המסלול ולרדת את השביל מתחילת המסלול ועד לרחבת הסיום. נא להגיע עם פחיות שתייה, משרוקיות, צופרים, פעמוני בקר ונעלי הליכה. טרמפים מסוף המסלול לרכב שהשארתם למעלה על בסיס חופשי. נמרוד

yaronp

New member
הסבר מייגע מלא תירוצים עלובים../images/Emo4.gif

מאחר ושמי עלה...אחרוג ממנהגי ואענה. אני לא ממש אדיש לתחרות. אבל אני ממש לא בקטע התחרותי. כשזה מגיע לאופניים אני ממש לא שם. אני יבוא. יעודד. יתמוך. אבל לא ממש יתחרה. זה יהרוס לי את כל הכיף שיש לי מהאופניים. ויש לי מלא תירוצים לגבות את זה. אני לא כל כך מכיר את המושג "תחביב". אם אני עושה משהו - אני הולך עד הסוף...ובגיל 36 אין לי לא את המשאבים או את המוטיביציה ללכת עד הסוף..כי זה יגמר בעצמות שבורות במקרה הטוב או באופניים מושחתים במקרה הרע. אני לא מספיק טוב לעשות את זה. אני את הסיבוב שלי על המסלול אעשה אחרי שתגמר תרועת הפסטיבלים. כבר יש לי איזה קביעה עתידית להזדנב אחרי מועמד לפודיום ששחרר 2.5 מטר בשבע אחיות שבוע שעבר ומאז בקושי נושם... חוץ מזה כמו שכתבתי כבר בפורום פרירייד אני מפחד ואני מצטט: "מה שיקרה זה שאני ארשם, ארוץ את כל הירידה כמו גדול [בפוסי ליין כמובן]- וברגע האחרון הקראנק, הנאבה, החישוק, הקסטה או כל ח$א זול אחר שיצרן האופניים שלי הלביש עליהם וטרם הספיקותי להחליף יקרוס...ואז היבואן יאשים אותי שוב ב-abusing...כי ירדתי מדרגה של 40 ס"מ...ושוב יפתח שרשור מייגע בו יובטחו דברים...ושוב אאלץ להוציא רבבות שקלים מכיסי כי עם הבטחות לא הולכים למכולת...ושוב חברים שלי יספרו לי כמה אני אני רוכב גרוע...ואני אתבאס..אז אני מעדיף להתבאס מראש ולחסוך את עוגמת הנפש" בקיצור אני מה שנקרא באנגלית full of shit או בעברית מלא תירוצים..מתנצל. לעומת זאת אני מכיר כמה עמיתים לרכיבה שבשקט יכולים לקחת מקומות ראשונים. אילן כרמל. מריק. מריוס. עמית עם האפיק. ערן [דייגו]. רשף. דן מהאיזים שמפגין יכולות טכניות מרשימות מאוד. וכמובן המועמד הכי מתאים למסטרס - שלמה שפרן שיאכיל את כל הסרוטים, חנוכות ושותפיהם אבק. שמוליק שמראה יכולות לא רעות בכלל. פיש כמובן שמקפץ כמו עז וגונטוב כמובן שלא מכיר את המושג פחד. ובטח עוד רבים ששכחתי...ומריק כבר אמרתי? אני יגיע לצפות זה בטוח - ויש לי כבר מועמד מועדף - קשקושי. אני כבר מחזיק לו אצבעות.

מי ראה/מכיר את האנשים האלו?

ירון, תודה על גילוי הלב ועל ההמלצות החמות (אילן כרמל. מריק. מריוס. עמית עם האפיק. ערן [דייגו]. רשף. דן מהאיזים שמפגין יכולות טכניות מרשימות מאוד. וכמובן המועמד הכי מתאים למסטרס - שלמה שפרן שיאכיל את כל הסרוטים, חנוכות ושותפיהם אבק. שמוליק שמראה יכולות לא רעות בכלל. פיש כמובן שמקפץ כמו עז וגונטוב כמובן שלא מכיר את המושג פחד. ובטח עוד רבים ששכחתי...ומריק כבר אמרתי?). מי שמכיר אותם או יודע על דרך תקשור איתם מתבקש למסור להם שירשמו לתחרות מיד, יהיה כיף גדול. תזכרו שבסוף תעמדו ברחבת כורכר - גשומה ורטובה כנראה - מלאי בוץ בכל מקום למעט כתם לבן מסביב לעיניים וגשר האף (מהגוגלס), עם עוד שישים-שבעים שרוטים (ושתיים שלוש שרוטות, או אולי יותר?) כמוכם. כולם ייראו אותו דבר (בצבע בוץ, לא משנה איזה צבעים היו לבגדים שלהם בתחילת היום), כולם ירגישו אותו דבר (מפורקים בגוף, רגועים וחייכניים בנפש) וכולם ידעו שלקחו חלק במשהו ראשוני, חלוצי, יצירתי ו י פ ה פ ה. אוווו - מאמא.

רֶשֶף

New member
כבר עמד לי על קצה הלשון...

להגיד: "וואו! איזו רטוריקה משובחת", אבל אז נהיה לי פתאום דז'-וו. וזה הזכיר לי סגנון ותיק ומוכר... הגישה המיסיונרית. הפאתוס המשתפך. הטון השיווקי. הברק בעיניים. "אם לא תשקיעו בחברות באיגוד האופניים, וכן, גם בהרשמה לתחרות אקסטרים, לא יהיה מי שישב בישיבות עם בעלי השטח (קק"ל, הרשות, מועצות מקומיות) וישכנע אותם לפתוח במיוחד עבורכם מסלולים מיוחדים לרוכבים בלבד" במיוחד עבור... מי? אני צריך שיפתחו עבורי מסלולים מיוחדים לרוכבים בלבד? אתה מתלוצץ? ידידי, יש כאן בלבול קטן בפרשנות שאנו נותנים למושג "ענף". עבורך ה"ענף" הוא קומץ שרוטים, שרוצים להיות כמו הגויים ומחפשים מי יספנסר להם את התחביב היקר והיחודי שלהם. עבורי ועבור 95% מאלו שמניחים עכוזם על משהו שניתן לקרוא לו אופניים ה"ענף" זה "איפה אני הולך להתגלגל בסופ"ש בכדי להוציא קצת מרץ ולשפצר את המצב הנפשי שלי". לא יותר ולא פחות. רכבנו כאן על אופני ברזל עוד לפני שהיה איגוד ולפני שהיה "ענף", על מסלולים מיוחדים שפתחו עבורנו הגמלים של הבדואים, העיזים של הדרוזים והפרות של הקיבוצניקים. אחלה מסלולים, אגב. לא צריך טובות של אף רשות או מועצה. אוקיי, כבר הבנו את הדינאמיקה של "הענף". אפילו השתכנענו לשים 50 שקל על רולטת "מעגל הקסמים" של האיגוד. אנחנו גם תומכים ומעודדים במלוא האמפטיה את "נציגנו הנאיבי בחטיבת הפעילות העממית"
אבל לבוא ולהציג תמונה כאילו "גורל הענף תלוי בהשתתפותם של כמה שוחרי טכניקה באיזה אירוע היסטורי" זו, עם כל הכבוד, פשוט דמגוגיה. פארק איילון ודומיו עם שבילים מוסדרים לנשים וטף? בכיף. הייתי, תמכתי ואמשיך לתמוך. רוצים 80 שקל תרומה, בכדי שלכמה "נערים" יהיה מגרש משחקים מסודר להשתולל עליו? יאללה פ'סדר. נעשה מאמץ. אבל לסכן את הבריאות בכדי להיות "בשר תותחים" של ענף האקסטרים? צ'טער. לא בשלב זה של חיי. וסליחה על שאני "עוכר שמחות".

rd686

New member
כן כן, yaronp, בוא לתחרות ותראה

כמה רוכבים שם על אנדורו עם "ח$א זול אחר שיצרן האופניים שלי הלביש עליהם וטרם הספיקותי להחליף" (ציטוט). הנסיונות החוזרים ונשנים שלך "ללכלך" על האנדורו הם כבר פאתטיים, בעיקר כשרואים איזה אנשים כאן רוכבים עליהם ומה הם עושים איתם. וכדי שלא יהיו אי הבנות: אין לי כאן שום אינטרס אישי. רכבתי בעבר על הארו, היום אני על רוקי מאונטיין. רון.

yaronp

New member
אני יבוא. ואני אראה

לא רק שאבוא ואראה - מספר ימים אח"כ אני גם ארכב כמו גדול את המסלול הזה, כמו את רוב הסינגלים בארץ. האנדורו יאכלו אותו כמו גדולים. קצת נקודות: * בניגוד לך אני כן רוכב על אנדורו. * לא הכללתי ולא ציינתי את שם היצרן או היבואן. כנראה שאתה עוקב לא רע אחרי המסרים שלי. * אני יודע מה יש על האנדורו ומה מתאים לרוכבים במשקל שלי. וכל זאת אחרי מחקרים יקרים וכואבים לכיס. * היבואן הסכים איתי לחלוטין והציע להחליף לי את הרכיבים לרכיבים אחרים ברמת קשיחות גבוהה יותר, תמורת תשלום סמלי נאות. * אני מחליף את הרכיבים הבעיתיים לרכיבים משובחים יותר מאחר ואני מת על השילדה הזאת ולא מוכן להחליף אותה. * מצבי הכלכלי - מאפשר לי, בצניעות, להחליף אותם לסנטה קרוז או לאינטנס או ליטי או לאלסוורת' בהחלטה רגעית, ולא עשיתי זאת עד כה. כנראה שזה אומר משהו. אולי זה אומר מה אני חושב על השילדה. * אם אני מלכלך על מישהו - אז זה על שימנו ולא על ספישילייזד. מרבית הרכיבים הבעיתיים הגיעו מהם. ועובדה שכן נשארתי עם השילדה ועברתי ל-SRAM. * לא ברור לי מה אתה חושב שאני "עושה" איתם. לא העלתי אף פעם טענה כלפי הדגם המסויים הזה. רק ציינתי שהקונפיגורציה שאני קיבלתי בעייתית למשקל וסוג ברכיבה שלי. * משיחות עם רוכבים אחרים, כולל אתמול, ישנה התרשמות, לא רק שלי, שבדרגות מסויימות (כמו הקומפ) ספישלייזד שמו רכיבים ש"קטנים" על השילדה. לא נתקלתי עד היום ברוכב אנדורו אחד שלא החליף או נאבה אחורית או גלגל שלם. רוב רוכבי האנדורו שאני מכיר החליפו את הבולם הקדמי. מה זה אומר? * רוכבים אחרים? כמו מי? גונטוב עם ה-Z1? שי שבתאי, שאם אני לא טועה יש לו פרו משודרגות בטירוף? או ערן דייגו עם ה-Z1 והנאבות של סאן? אולי עדי פרומקין עם ה- S-Works? מצידי תריץ סקר בפורום ותנסה לברר כמה רוכבים נשארו עם הקונפיגורציה המקורית. אני היחידי שברוב טיפשותי התלוננתי. ואם אחרי כל זה אתה עדיין חושב שאני "מלכלך" על האנדורו - אחי, אתה בבעיה. בקיצור - לפני שאתה קופץ תברר מה העובדות. אחלה אופניים הארו אגב. על ה-X3 עשיתי דברים שאני יכול רק לחלום עליהם היום. ורוי - אחלה אופניים . לא שמעתי אליהם אף תלונה בפורום אגב. חוץ מכמה שלדות שהתפרקו והוחלפו. לאנדורו זה לא קרה. אבל אתה רואה - סטיגמה נדבקת.

ilan carmel

New member
אולי בפעם הבאה...../images/Emo7.gif

כרגע אני במנוחה מרכיבה ועל משכחי כאבים. באופן מוזר הכאבים בצלעות התגברו כשבוע לאחר הנפילה... לך תסביר את זה לשדון בן 3 שרק מחכה להשתולל איתך כל ערב... מאחל מכל הלב בהצלחה לכל המשתתפים, המארגנים והשופטים, אילן.

sago3

New member
עם ירד גשם התחרות תתבטל???

אמרו שירד גשם בשבת זה אומר שהתחרות תידחה???\ עם כן אז תודיעו על זה שלא סתם נבוא... תודה...

PEDALIMcom

New member
פרסים !!

עוד משהו קטנטנן כדי לגרום לכןלם להבין שהולכים פה על גדול וברצינות. התחריות נושאות פרסים ! רשימה חלקית קסדות מלאות PRYME חולצות TROY LEE DESIGN כפפות מלאות TROY LEE DESIGN אוכפים של SDG חולצות FLY והרשימה עוד ארוכה.. אז - עכשיו תורכם - יש עוד 25 מקומות בערך

Ice Age

New member
אנחנו חייבים לעבור ל-4 ימי עבודה

בשבוע! אני הייתי מת לבוא, אבל אני לא יכול להגיע בשבתות.
ברור לי שקשה להגיע באמצע השבוע. אנחנו צריכים לעבוד ראשון עד שישי, כמו בחו"ל. בינתיים, נראה לכם שאפשר להתחיל לחשוב על תחרויות כאלה בימי שישי?

Ice Age

New member
אה, התכוונתי כמובן

שצריך להתחיל לחשוב על לעבוד שני עד שישי, כדי שיהיו לנו את ימי ראשון פנויים כמו בחו"ל...

קריאה נוספת...../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

חברים יקרים, נכון לפרסום אתמול בערב למקצה החובבים בתחרות נרשמו עד עכשיו בערך 6 אנשים (4 לבוגרים ובסה"כ 2 ל"קשישים המסכנים"
). בניגוד למה שכתב כאן yaronp (שכבודו במקומו מונח וזכותו המלאה לעשות מה שבראש שלו) אני חושב שבתחרות כזאת במיוחד החשיבות היא דווקא בעצם ההשתתפות, מעבר לחוויה (ולדעתי זאת הולכת להיות חוויה נהדרת) מנסים כאן באופן מעשי להרים משהו חדש, לעשות קצת שינוי שיהיה לטובת הרוכבים (תשימו לב לגברים שכבר נמרוד על הכוונה להמשיך את המומנטום ולפתח שבילים יעודיים לרכיבה בשת"פ עם קק"ל). האם זה יעבוד ? האם דווקא התחרות "המסכנה" הזאת תשנה משהו ? האם כבר ישבר לי לכתוב על הבוקר במקום לעבוד
? מאיפה לי לדעת !!! אבל בשביל ה- 80 ש"ח שעולה ההשתתפות (בהנחה שרבים מבין חברי הפורום הנכבדים כאן כבר נרשמו ממילא לאיגוד) אני בטוח שצריך לתת לזה סיכוי !!! עוד שלושה ימים - הרשמו בהמוניכם יום טוב ורטוב שיהיה לכולם

free ride

New member
כמה שאלות והארה אחת לנמרוד

עדיין לא קבלתי הנחיות מדויקות איך להגיע מאיפה נוסעים ובאיזה מחלף יורדים אני חושב ואולי זה ישמע חומרני אבל אחת הסיבות שרבים מרוכבי השבילים לא משתתפים זה הסכום הנכבד שצריך לשלם לאיגוד האופניים. נשאר עוד חודש אחד לסוף השנה ולרבים זה נראה מוגזם לשלם 300 ש"ח עבור חודש בודד. לשלם 80-100 ש"ח לתחרות זה עוד על גבול הסביר לדעתי. אבל התשלום לאיגוד הוא קצת הרבה לרוכבים רבים. אני מבין שזה הכרכי לצורכי ביטוח וכו' אבל במצב היום כל אחד עושה את החשבון שלו. מי שמורעל ורכב מקצועי שמחכה לתחרות כזאת כל השנה אין לא בעיה לשלם סכום כזה. אבל לרוכב ממוצע שחושב שבמקרה הכי גרוע יעשה את המסלול לאט ובטיחות כנראה 300 ש"ח זה הרבה. צריך לנסות ולמצוא פתרון לנושא. אני משער שאים זה היה בתחילת השנה והיו הרבה תחרויות מתוכננות אז אני לפחות הייתי שוקל את הנושא יותר בחיוב. אולי האיגוד ירים את הכפפה ויודיע שמי שירשם החודש זה יכלול את שנת 2005 מה דעתכם

למעלה