פרטים על תחרות ה-DH
חברים יקרים, שנים אני שומע בפורום שאלות כמו "איזה מזלג יותר טוב לשבילים אגרסיבי - מינט, פייק החדש או בכלל מרזוקי" וכו', והנה, מתרחשת לה תחרות היסטורית כאן ליד הבית, ובפורום המפורסם אין קול ואין עונה - כאילו עוד תחרות XC או כביש יוצאת לדרכה. אני בשוק, אני בהלם, אני המומה. באמת. שתי התחרויות הקרובות - שבת הקרובה 27.11 ועוד שלושה וחצי שבועות - 18.12 - הן פיילוט של האיגוד ושל המארגנים למען הקמת ליגת DH מקצועית מלאה לשנת 2005 (5 תחרויות, אחת מהן אליפות ישראל עם נקודות UCI, אלוף/ת ישראל וכו'). אחת המטרות שלנו בתחרות זו היא לבסס את עתיד הענף - קרי הילדים, נערים והנוער. למענם - ולמענכם - פתחנו את הקטגוריה החובבנית. ברמת ההשקעה הכספית אתה צריך מגני רגליים וידיים בלד על מנת להתחרות. לא צריך לרכוש פול-פייס, צבי צב ואופני DH מקצועיים. כל רוכב טכני שאוהב ירידות וטכניקה יכול לבוא על אופני ה-XC שלו ולמדוד זמנים בירידה מול עצמו ומול חבריו. ברמה הבטיחותית מסלול החובבנים לא כולל קפיצות חובה (כאלו שמחייבות זמן אוויר) וגם איפה שיש קפיצה אופציונלית, אז לידה יש צ'יקן ליין שלא מחייב את עזיבת הגלגלים מהקרקע. קטגוריה זו פונה לכל אלו ש-DH הוא לא העיסוק הדו-גלגלי העיקרי שלהם, אך עדיין הם שרוטים קמעא ואוהבים טרפת בירידות. אם את/ה כבר חברי איגוד, מתחרים ב-XC ואוהבים טכניקה אז יש כאן תחרות לגמרי לא שגרתית עם סגנון וכיף שלא ראיתם עדיין. קטגוריית החובבנים כרגע בהרשמה די איטית ואני שואל עצמי - איפה אתם? איפה גדי אלוני חובב הטכניקה? איפה yaronp ושאר בעלי האנדורו? איפה אילן כרמל ושאר בעלי ה-5.5 (אה, אין עוד כאלו...) - בקיצור, היכן כל חובבי הטכניקה למיניהם? אם להיתלות באילנות גבוהים, אז תנו לי לספר לכם שאלוף ישראל ב-XC, איל שטייניץ, הבטיח השתתפותו כבר על הקנונדייל פרופט החדשים שלו וכך גם דרור פקץ' ועוד מספר רוכבים מוכשרים ממועדון רכיבה סיטי סייקלינג קלאב. ועוד אמת קטנה לסיום - פגשתי מספר רוכבים שהתאמנו על המסלול, קרנו מאושר, התפוצצו מהנאה ועדיין הסבירו לי שלא ירשמו לתחרות כי המנהלות (רישום לאיגוד, ביטוח, בדיקה ארגומטרית, רישום לתחרות) גדולות עליהם. ובכן, קשה לי לבוא בטענות למי שאין לו 300+ שקלים להשקיע למען שתי תחרויות בלבד, אך מי שכבר חבר איגוד צריך להרשם רק לתחרות - והאמת היא, שאנחנו - כל הענף וכל חובבי האקסטרים - זקוקים לכם. למה? כי כדי למשוך ספונסר גדול חיצוני לענף האופניים (קרי נוקיה, קוקה קולה, סימנס מובייל, אוראנג', אסקייפ וכל שאר החברים שלהם) צריך להראות שהענף מושך קהל ורוכבים. זה נורא קל לבוא ולהנות מהפירות שמישהו אחר גידל בעבודה קשה. אך אם לא תשקיעו בחברות באיגוד האופניים, וכן, גם בהרשמה לתחרות אקסטרים, לא יהיה מי שישב בישיבות עם בעלי השטח (קק"ל, הרשות, מועצות מקומיות) וישכנע אותם לפתוח במיוחד עבורכם מסלולים מיוחדים לרוכבים בלבד, ועוד מסלולי אקסטרים עם מקפצות, רמפות, נחיתות מדוגמות וגשרים. מי שרוצה שפעם יהיה פה מפותח כמו בחו"ל צריך להשקיע כאן בענף ולתת את קולו וכוחו לאיגוד. אז מי שיודע שיהנה בתחרות ויכול, כלכלית, להרשם - שירשם. מי שכבר חבר איגוד ויודע וידוע כחובב טכניקה -שיבוא למסלול לחוות ולהתאמן - המסלול כבר יעשה את שלו ואני משוכנע שתירצו לבוא ולהשתתף בארוע. ולא חשוב אם אתם טיפוסים תחרותיים או לא. לא חשובה התחרותיות וההישגיות - חשובה ההשתתפות והתרומה. התחרות הזו היסטורית יותר מכל תחרות אקסטרים אחרת שקוימה בארץ עד כה. לא מדובר פה על גוף פרטי עתיר השפעה ומזומנים שעושה תחרות למוזמנים מקצוענים בלבד. לא מדובר פה על תחרות בשיטחו הפרטי של קיבוץ או אדם פרטי. לראשונה בארץ, הקק"ל, רשות שמורות הטבע והגנים ומועצה מקומית נתנו לנו אישור לבנות שביל חדש לגמרי - מאפס - בתוך יער בתולי לחלוטין. מקצועני אופניים החליטו על תוואי המסלול ועל המכשולים שייבנו ובנו את המסלול למטרה אחת בלבד - לרכיבת אופניים אתגרית ומהנה. חוויית הרכיבה בשביל שכזה לא דומה לשום דבר אחר. זה לא עוד שביל הולכי רגל טכני שמגניב גם לרכיבת אופניים (כמו דרך הקיסר או חלילים המנוח). זה הדבר עצמו והנכס האגדיר הזה נשאר לכל הקהילה בסוף התחרות. זו מתנה וצריך גם את החלק שלכם בה. נמרוד