תחרות 'שמח בקמפוס'

לא יודעת אם שמח, בהחלט מפדח

יש לי נטייה לדחות דברים לרגע האחרון, כמו כולם, אבל הרבה יותר מאשר כולם. מבחנים אני מתכוננת לילה לפני. עבודות אני אוגרת את כל החומר [מצלמת ומעתיקה מאחרים] וכמה שעות לפני ההגשה מאחדת את כל החומרים ומגישה. במדעי החברה זה עובד מצוין. לכן לא מפתיע שהייתי עייפה רוב ימי בקמפוס, פשוט לא הייתי ישנה בלילות והייתי לומדת בעקבות דד ליין עצבני למחרת [אחרי דחיות חוזרות ונישנות] הסיפור הבא הינו אמיתי, יש לי עדים והוא אפילו לא מוגזם. מעשה שהיה כך היה: סיימתי בשעה 9 בבוקר עבודה שיש להגישה עד לשעה 11 בתיבת המרצה. היה לי מספיק זמן להתארגן, להתקלח וללכת מהמעונות לאוני' בשמחה. אכן, התארגנתי ויצאתי לי שמחת לבב אל הפקולטה. ניגשתי לתיבת המרצה ואבוי! שכחתי את העבודה! יש לי מספיק זמן, אני יכולה לחזור לחדר בניחותא, לאכול משהו ולחזור לפקולטה, לקחת את העבודה ולהגישה. חזרתי לחדר, אכלתי משהו, נפגשתי עם חברות ויצאתי לאוניברסיטה. הלכתי לי את המרחק עד לאוניברסיטה, עברתי את שער הכניסה, נכנסתי פנימה והפעם נזכרתי עוד לפני התיבה, אך כבר במסדרונות הפקולטה- שכחתי שוב את העבודה!!!!
עכשיו כבר מיהרתי, רצתי לחדר לקחתי את העבודה, שתיתי כוס מים, רצתי חזרה לאוניברסיטה ובשער הכניסה - שוב שכחתי את העבודה. התחלתי לבכות. כבר לא היה לי כוח להגיש את העבודה, כאילו מישהו מלמעלה אמר לי לא להגיש אותה. ניגבתי את הדמעות, רצתי לחדר לקחתי את העבודה והגשתי אותה בכחמש דקות איחור, אבל למזלי לא לקחו עדיין את העבודות. הייתי יכולה לשקר לכם ולהגיד שאכן נכשלתי בעבודה זו, סימן מלמעלה, או לחילופין להגיד שדווקא בגלל זה קיבלתי 100- ציון שמעולם לא קיבלתי באוניברסיטה. אך לא, קיבלתי כרגיל בסביבות השמונים. אין ניסים, אין הנחיה מלמעלה, אבל היי- אולי זה היה שווה לי גלידה!

הו! הנה בדיוק עשיתי דבר קצת דומה אתמול

תאריך ההגשה הוא היום והיום אני לא יכולה להגיע לאוניברסיטה וסיימתי את העבודה רק אתמול. אז פתחתי במבצע הגעה הזוי לאוניברסיטה (אותו אני לא אפרט כדי לא לצאת סתומה) וטיילתי לי באיזור 10 בערב ברחבי האוניברסיטה בתקווה שלא נעלו את דלת המחלקה ביחד עם ידידי והסתבר באמת שמשאירים פתוח ללילה אז התגנבנו בחושך מוחלט ושמנו את העבודה בתא של המתרגלת. אגב, נראה לי שזו העבודה הכי גרועה שהגשתי בחיי
ככה זה כשכותבים אותה בלחץ באיזה יומיים.

יש אנשים הטוענים שדווקא העבודות שהם כותבים

תחת לחץ יוצאות להם הכי טוב, משום מה :) אצלי זה לא בהכרח יוצא יותר טוב, אבל לפחות אני לא מבזבז הרבה זמן ככה. אם אני מתחיל לעשות איזשהי עבודה יותר מדי זמן לפני הדד-ליין, אז היא תמיד גוזלת לי ממש המון זמן.

shay4442

New member
הגנב "הבלתי נראה"../images/Emo152.gif

אז ככה יש לי מרצה שהוא פרופסור בעל שם עולמי לשפות עתיקות, בכל מקרה המרצה הזה בטוח כבר מספר שנים שישנו גנב ספרים שמעלים ספרים מהספרייה המרכזית באוניברסיטת תל-אביב "סוראסקי" שעוסקים בתרבויות עתיקות ושפות של המזרח הקדום(למשל ספרים בארכיאולוגיה שזה התחום שלי לא מעניינים אותו). המרצה הזה מנהל קרב מוחות(שככל הנראה מתנהל בתוך מוחו הקודח שלו) עם "הגנב" המיסתורי. אותו פרופסור מכובד(ורק שעוברים על רשימות הביבליוגרפיות ורואים את מספר הציטוטים שהחוקרים בעולם מצטטים אותו מבינים את השם העולמי שלו) כבר יצר לאותו בחור(הוא אף פעם לא מעלה את הרעיון שאולי זה בחורה)פרופיל די מפותח על סטודנט כושל שחלומו היה להפוך לחוקר שפות/תרבויות העתיקות בעל שם עולמי אבל בעקבות כשלונו החליט לנקום במערכת ולהעלים ספרים מהספריה(לגרום לכול לסבול) אותו פרופסור בטוח שאותו גנב הגיע כבר לרמת ידע מרשימה של הבנת שפות עתיקות(אכדית,אבלית וכו) שלא נופלות מחוקרים טובים ולגיטימיים אחרים. דרך מיוחדת שיש לאותו מרצה להתמודד עם אותו "גנב" מתוחכם זה להעביר ספרים מקומה לקומה, להחביא אותם בשולחנות ומדפים אחרים על מנת לבלבל אותו(ואותנו גם
), כמובן שאותו פרופסור דואג לעדכן אותנו במיקומם החדש והמפתיע של אותם ספרים על מנת שנוכל להשלים את עבודות הסמינריוניות שלנו במהירות ובצורה טובה

הבהרה

כפי שכתוב בתקנון, הפרס הנו: מארזי גלידה לסטודנטים במשך חצי שנה מתנת ארלקינו גלידת שף (כלומר, שובר שבועי, למשך חצי שנה, לקלקר בנפח 750 מ"ל).

benda2109

New member
יש הרבה.. הנה אחד...

גיבור הסיפור- פרופסור מדרום הארץ (ששמור ישאר חסוי), מרצה ללוגיקה. בן-אדם די מבוגר עם שיער שיבה כבר. פדנט, נוקשה שלא מוכן להתייחס למי שלא מכנה אותו פרופסור. באחד השעורים המרצה הביא איתו לכיתה איזה סנדוויץ ושם על השולחן. הוא התחיל לדבר על עוצמה של קבוצות אינסופיות ועוד כאלה שטויות. באותו שיעור הייתה גם סטודנטית נחמדה שמאמנת בהתנדות כלב לברדור שישמש ככלב נחיה בעתיד. הכלב שם לב לסנדוויץ המעורר תאבון ונתן זינוק מקצה אחד של הכיתה לעבר השולחן שלידו המרצה. הרצה שרשם משהו על הלוח ודיבר לעצמו בקול רם, לא שם לב שהכלב רץ לעברו וכשהסתובב, מרב בהלה, פלט צרחה עסיסית כמו של ילדה קטנה. כל הכיתה כמובן, נקרעה מצחוק. המרצה הנבוך היה קצת פחות משועשע...

למעלה