טוב אני אספר קצת על היום שלי../images/Emo4.gif.
הגענו אני ורינת ב6 בבוקר לפתוח את החווה והפכנו שם הכל
. אבל כולם היו מאורגנים.. יצאנו בלה בלה.. החימום על קיסר היה מדהים, פשוט לא האמנתי שזה הוא כי הוא קפץ ממש טוב והוא היה *יחסית* רגוע למה שציפיתי.. כשנכנסנו למקצה הוא הסתכל על הכל בבהלה.. ואז כשהתחלנו קאנטר הוא נעל בטירוף אבל ממש וזה היה כ"כ גרוע.. הוא ברח שמאלה על המכשול הראשון, ואז באתי שוב והוא קפץ.. לשני גם קפץ, שלישי קפץ (אבל על כל מכשול הוא הסתכל ולקח לי 200 שנה הכניס אותו) ולרביעי הוא ברח שמאלה ואז באתי שוב והוא שוב ברח... בקיצור היה ממש מזעזע והוא היה כזה קשה ולא דאג לתתן לי ביטחון בכלל בתור התחרות הראשונה... יצאתי נורא מאוכזבת.. ואז ג'רום עשה איתו מקצה והוא אמר שהוא היה נורא קשה אבל רוב הטעיות היו שלי.. אני מניחה שלמדתי לפעם הבאה
. אבל זה כזה חרא
. החימום עם בל היה ממש טוב, אחרי מה שהיא עשתה לי אתמול ציפיתי ממנה להרוג אותי ממש, היא הייתה רגועה בטירוףףףףףףףף ז"א היא הסתכלה על דברים אבל היא הייתה רגועה-ובתור פונית שרק התחלנו לעבוד איתה והיא אולפה רק לפני חודשיים ככה שציפיתי להכי גרוע. בחימום היא הייתה מדהימה ממש כמו שאמרתי. ובמסלול היא קצת הסתכלה לצדדים אבל היא קפצה הכל יפה כ"כ
ועשינו נקי והכי שבעולם לא ציפיתי את זה ממנה כי אפילו בבית היא לא קופצת כ"כ יפה.. אז היה לי נעים שלשם שינוי אותה חיממתי בצורה נורמאלית בשביל נרקיס. אבל בגדול אני ~מאוד~ מאוכזבת מהיום. למי שיש תמונות (במיוחד סירובים
) אני אשמח אם תעלו או לכאן או לאנשהו..
הגענו אני ורינת ב6 בבוקר לפתוח את החווה והפכנו שם הכל