תחרות פנימית בפארק!!

§ol the kingo

New member
תחרות פנימית בפארק!!

אוקיי אז היום היתה לנו תחרות פנימית פעם עם המכשולים החדשים והיפים שיהודה (הטמבל) קנה.... אני מתחרה 60.. אז עם סול הלך מעולה היה מסלול נקי אבל הזמן האופטימלי היה 150 שניות!!!! (כבר הזכרתי שיהודה טמבל?) אחרי זה גם לקחתי את צ'ארלס היה מצוין חוצמזה שהוא סירב לי בקומביצניה אז נפסלתי.. אז המשכתי את המסלול בלי הקטע של הקומביצניה כי הוא פשוט לא הסכים לקפוץ.. וכל השאר בלי נקודות.... לקחתי עם סול מקום 6.. אני ממש מרוצה מה שהיה מגעיל במקצה שלי זה שמי שעשה קצת מהר עשה הליכה בין המכשולים ואז הוא קיבל עוד זמן.. התנגדתי לרעיון אז עשיתי כל הזמן קנטר... והיה לי 108 שניות :)))) תמונות בהמשך

היהה מעווללללההה ../images/Emo99.gif וייפיייייי

היה כללללל כך טוב!! יום ממש מושששלם!!!!! הגעתי ב-8 וחצי לחווה ואז איכפתי 3 סוסי בית ספר.. פפפ ואחר כך הלכתי לנקות למושלמי שלי את התאאא בגלל שניר אמר שהיום לא מנקים להם תתאים אז אני צריכה לנקות לעצמי.. שמתי לב שלסוס שלי עוד היה הקובן אז מהרר הורדתי אותו ואיכססס בחלק האחורי הכל היה חרא בלעכסססס אבל הייתי חייבת להוריד את זה... קיצר ניקיתי לו את התא!! והוצאתי לו 4 מריצות שלמממוווווות!! מלאאות והן גדולות!!! יאוו ויכולתי להוציא עוד אחת עם הייתי רוצה... פפפ הכל היה אצלו רטוב וג'ייייפה!!! חחחח הוא בינתיים עמד קשור לאורווה של ומפיר והוריד את המגבת ודרך עליה ותלש את כל המגנים שהיו קשורים על התא.. סוס נזקקק וכולם התעצבנו עליו!! חחחחחח אחר כך הכנסתי לו 3 שקי נסורררת והאורווה הייתה נקייייה ומרוב שהוא כל כך שמח ראייתי אחריה שעה-שעה וחצי שהוא שכב באורווהה.. איזה מושלמממיי
אז נכנסתי לו לתא.. וקרן החמודדה הייתה איתי(אתם לא מכירים אותה- אני יגיד לה להיכנס לפורום שאני ישיג תאיסיקיו שלה)... וליטפתי אותו והבאתי לו קוביית סוככר... ואז התיישבתי לו על הכתף רציתי לנסות... ואז לאט לאט נשענתי עליו ופשוט כזה התיישבתי עליו והוא היה כזה רגועעע והרגשתי קשר מה זה טוב עם הסוסס... פפפפ ליטפתי אותו בגוף וגם תראש ואז לקחתי לו תראש אלי והוא שם תראש שלו על הבטן שלי וממש נשען וליטפתי אותו והוא היה כזה מוושיי הוא נרדם עלי כמעט! ממש עצם תעיניים והרגיש בטוח... והייתי מאושררת..
עד שקראו לרוני והיא הגיעה הוא קם בדיוווק!.. פפפ אחר כך איכפתי אותו והייתי צריכה להבריש שוב כי הוא שכב אחרי ההברשה שהייתה לפני.. קיצר שמתי לו תשמיכה של סילבסטטטטטרר שאגב היא מדהייימה ובמיוחד עליו
כולם אמרו לי שהיא ממש יפפפפה... חחחח שמתי חולצה לבנה לא רכבתי עם מכנס לבן.. סה"כ תחרות פנימית.. ההליכת מסלול הייתה באיזה 4 וחצי ואני התחרתי ככה ב4:55.. חחח והחימום הוא הלך פצצצה כזה מושלממי קפץ כל כך טוב והשתדל... והרגשתי שהוא מוכן ושמח ושהוא ילך טוב היום גם אני הייתי מחוברת אליו ולא פספסתי אותו והוא לא משך אותי או משהו... המסלול הראשון היה בססססססססט... היו 11 מכשולים סה"כ... המסלול היה די קל... היו רק 3 אוקסרים... וגם כן האוקסר האחרון שהיה המכשול האחרוןב מסלול זה גם לא היה ממש אוקסר כי 2 הקורות ממש צמודות... זה שטויות.. ויש מכשולים חדשיים ויהודה הזמין עוד 30 קורות לפי מה ששמעתי!!. בכל אופן אז היה קצב מעולללה והחזקתי את הסוס וסידרתי לו תצעדים כמו שצריך.. ופשוט היה מעולה.. פפפפ רק שבאתי למכשול 9 אז באתי בקאנטר הפוך לא סידרתי תקאנטר אז הסוס קפץ ובמכשול האחרון 10 אז לא יודעת למה אבל הסוס הפיל תקורה השנייה וזה היה נגיעה מה זה קלללה!! לא ידעתי שהוא הפיללל זה היה מבאס אבל הייתי שמחה שהסוס הלך ממש טוב ורכבתי ממש טוב הרגשתי שהשתפרתי!!! פפפ הייתי צריכה כנראה יותר להחזיק את הסוס.. יכול להיות שנרדמתי במכשול האחרון ופשוט פחות רכבתי אותו.. אז המכשול האחרון הייתה הפלה.. אבל רציתי להיכנס לג'אמפ אוף בכל זאת מחווץ לתחרות כי הרגשתי שהסוס הולך טוב.. חן ואסף עשו נקי עם רעם שניהם תמסלול הראשון והם לא עשו את הג'אמפ אוף.. ושאול התחרה עם איבנטוס והיה לו 2 מסלולים נקיים בשניהם! כל הכבוד לווו! הוא רכב ממש יפה.. הוא לקח מקום 1.. אסף 2 חן לקחה מקום 3 ואני רביעי.. בג'אפ אוף לא חשבתי על המהירות כל כך בעיקר על הקטע שהסוס יקפוץ טוב ולהביא אותו טוב למכשול... והוא הפיל לי איזה אפרייט שזה היה הפלה מפגרת בגללי כי לא החזרתי אותו מספיק אחורה... ובמכשול האחרון שזה היה גם 10 אז היה הפעם סיבוב משמאל והיה ממש קשה כי זה היה זווית ממש ממש חדה!!! פפ אז הצלחתי להפנות אותו אבל הצעדים של זה לא היה מקום כל כך.. גם שאול הסוס הפתיע אותו בקפיצה הוא היה בטוח שהסוס הולך לסרב.. ואני בסיבוב עשיתי 2 צעדים ואז הסוס עשה חצי צעד כזה ממש קטן וקפץ מהמקום וכולם היו כזה בשוק.. איזה חמוודייי אבל לא משכתי לו בפה! וגם לא ממש עפתי מהקפיצה הזאתי.. קיצר הוא עבר את זה נקי. חח אוקסר כזה של 1.10 קפץ מהמקום.. הייתי בטוחה שהוא עוצר אבל דירבנתי עד הסוף... בכל מקרה סיימתי את סה"כ היום עם 8 נקודות חובה שזה לא נורא אבל הסוס קפץ מעולללה ורכבתי אותו יפה.. חוץ מכמה טעויות קטנות.. אבל אני מאושרת מהיום
ויהייו תמונות מרוני... לא כל כך הרבה לצערי... היה יום ממש נחמד... ואממ זהו טיפלתי בסוס והשכבתי אותו לישוןן....

../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifנשמע שאווה במיוחד!

הכי חשוב זה שאת מרגישה את השיפור - שזה מעולללללה! וחפיף, טעויות קטנות. מה שמשנה זו ההרגשה שלך אחרי המסלול ושאת יודעת מה את צריכה לשפר...

talkk

New member
מי מושלמים?? מי??../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אין על הסוס הזה!! פשוט מושלמי!! חולה עליייו! כל הכבוד! נשמע שהיה חלך ממש מעולהההה אני ממש גאה בך (איזה כיף לך! חחחח
) ואני בטוחה שממש נהנית... וואלה, שתי הפלות זה לא נורא בכלל... תשמחי שאת יכולה לרכב על הסוס שלך! נצלי את זה כל עוד את יכולה (תגידי את זה לעצמך בקול של זקן בן 90 ככה..חחחחחח) לא כמוני.... מסכן אלף - פצוע... אבל אני אקנה לו את הגומיות האלה, הם בטח יעזרו, רק כרגע כלום לא יעזור לפצע - חוץ מהחלמה... חראאאאא אין לי גם מושג איך/למה זה קרה...
טוב "אנחנו לא קצת גולשים?" אזזזזז...מזל טוב מותק! וגם מקום רביעי זה פווול ריספקט! *את מדברת אם אחת שבחיים שלה לא התחרתה..חחחח* זהופ! טל

TauraMan

New member
תמונות... ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

כל הכבוד!! נשמע שהיה נחמד ולמרות ההפלות והתקלות הקטנות, נהנת ולמדת.

RoNy S

New member
עוד

היה היום ממש נחמד אפולו הלך מעולהההה אה וחן לקחה שני ואסף לקח שלישי

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifתמונות מדהימות! וזאת במיוחד!!

אווווווף =( זה לא קשור לשירשור.. יש לי שעורה בעין וזה כואבבבבב...
מפרזלים ת'שמיין עכשיו!!!
ווהווו!!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifפפפפ... כי יש לי שעורה... בעין

אני מתה מכאבים... יאו!! הוא סיים לפרזלללל!! פפפ.. אני תכף יילך לראות =)

Sweet SuGaR

New member
גם אני לא הלכתי....

אני <<שוב>> חולה... מתפתחת לי דלק באוזן ודלקת בגרון- אולי... עשו לי משטח גרון
כמעט הקאתי שם וקיבלתי 2 כדורים וטיפות יופי איי

למעלה