תחרות סיפורים

../images/Emo47.gifתחרות סיפורים בפורום אביזרי מין../images/Emo106.gif

אתר
אנשים וחנות ריגושים מזמינים אתכם להנות ממתנה מענגת במיוחד! אתם מוזמנים לפרסם, במהלך השבוע הקרוב, סיפור עסיסי המשלב בתוכו אביזרי מין ואולי תזכו בשוברים שווים – מתנת חנות "ריגושים".
פרסים:
מקום ראשון – שובר ל- 500 שקלים
מקום שני – שובר ל – 300 שקלים
מקום שלישי – שובר ל 200 שקלים
על חנות ריגושים:
מרכז קסום להעשרת חיי הזוגיות בכלל וחיי המין בפרט. בחנות תמצאו שעשועים ואביזרים למבוגרים, מוצרי טיפוח הגוף, מוצרי אווירה ורומנטיקה ומגוון מתנות מפנקות ומפתיעות שיכניסו ריגוש אמיתי לחוויה הזוגית שלכם. בחנות, המנוהלת ע"י נשים, קיימת פינת ישיבה בה תוכלו להתייעץ, לבדוק צעצועים, לעלעל בספרים או סתם לשתות קפה בכיף. אצלנו תמצאו מענה לכל פנטזיה מהווניל הרומנטי, דרך הפצפוצים ועד עולם ה – BDSM. דיסקרטיות מובטחת.
כללי התחרות:
הגולשים מוזמנים, במהלך השבוע הקרוב, להעלות לשרשור הנוכחי בלבד סיפור עסיסי המשלב בתוכו אביזרי מין. התחרות תסתיים ביום א' 11.5.08.
במקביל להעלאת הסיפור, על הגולש לשלוח במסר אישי לשם המשתמש "תפוז אנשים מודיע" את פרטיו המלאים למשלוח דואר (שם מלא וכתובת).
תקנון התחרות
יאללה מתחילים... בהצלחה!

המשך

לאחר מספר דקות ליפפתי את שיערה סביב כף ידי ומשכתי את ראשה לאחור. היא עצמה את עיניה ונהנתה מהכאב, מחוסר השליטה. שערה היה לחוטים והיא לבובה. מריונטה קטנה, כולה שלי. תוך כדי שראשה משוך לאחור התחלתי לנשקה בצוואר, היא נאנקה ולעיתים אף גנחה. הכניעות הזו הטריפה אותי. נשכתי את צווארה ותוך כדי אחזתי בחוזקה את חמוקיה. שני עופרים קטנים ומושלמים. עטפתי אותם בידיי, מעכתי, ליטפתי ומידי פעם גם סטרתי להם. אט אט הרגשתי שפיטמותיה מזדקרות להן. סידרתי את ידיה מאחורי גבה ואחזתי אותן ביד אחת, וביד השניה התחלתי למשוך ולצבוט את הפיטמות המגורות. היא ניסתה להתאפק אך כמה צעקות וגניחות ברחו לה. פקדתי עליה בתקיפות "לא להוציא הגה!", והיא ענתה לי בכניעות בקול חצי מסומם "כן אדוני...". צבטתי יותר ויותר חזק, והבטתי לתוך עיניה. היא ניסתה, באמת שהקטנה שלי ניסתה, אבל זה היה צפוי, צעקה ממש לא קטנה נפלטה מפיה המתוק ופילחה את השקט שסרר. הבטתי בעיניה והיא השפילה מבטה מטה. "סליחה אדוני" היא סיננה בקול דק. היא הבינה שכעת היא הולכת לקבל עונש קטן... "היכן המרפסת כלבונת?", היא לא ממש ידעה מה פשר השאלה. "היכן המרפסת??? היכן שתתלי את הכביסה שלי..." האצתי בה. קצת מבולבלת היא החלה ללכת לכיוון המרפסת, "ע-ל א-ר-ב-ע כלבונת..." דרשתי, ואת כברת הדרך היא עשתה על 4. "אוקיי, היכן אטבי הכביסה?" שאלתי בנונשלנטיות. היא הרימה ראשה אל-על, הצביעה וענתה "בסלסילה, על המדף אדוני". פקדתי עליה להביא לי את הסלסילה, ומיד היא שלחה ידה לעבר הסלסילה, כהרף עין יירטתי את ידה במכה קצרה ונמרצת, כאילו אמרתי "אל תשלח ידך אל הנער". "כלבות לא משתמשות בידיים!". היא התחילה להפנים שהיא כלבה, ובעזרת פיה נשכה את ידית הסלסילה והניחה אותה לרגליי. יפה מאד כלבונת! יפה מאד!" טפחתי קלות על ראשה וליטפתי את שיערה הגולש. שיחררתי את החגורה ממכנסי הג`ינס שלי ואילתרתי ממנה רצועת הולכה. ענדתי אותה לצווארה ופקדתי עליה להביא את הסלסילה איתה. כך הלכנו עד לסלון, אני על שתיים, מחזיק את הרצועה, כלבתי על ארבע, הרצועה לצווארה וסלסילת האטבים בפיה. התכופפתי מטה, "אמרתי מקודם לא להוציא הגה, נכון זנזונת חמודה?", "כן אדוני" היא ענתה. החזקתי את שתי שפתיה המתוקות והתחלתי להדק אותן בעזרת האטבים. עוד אטב, ועוד אטב, ועוד אטב... עד אשר שפתיה היו צמודות והדוקות. "האם הכלבונת שלי תצעק עכשיו?" שאלתי אותה בחיוך. היא הנהנה בראשה לשלילה. לדבר היא כבר לא ממש יכלה. הפשטתי אותה לגמרי. "מהיום והלאה כך את תסתובבי בבית. עירומה. מובן?" היא הנהנה בראשה לחיוב. שיחררתי את החגורה מצווארה. והבטתי בה. בחורה נשית ועדינה, עומדת לה על 4. זוג חמוקים חמודים מעטרים את פלג גופה העליון ופיטמות מגורות ואדומות נעוצות בהם כדובדבנים בקצפת. עכוזה היה עגלגל ורך ואיבר מינה נטף וזלג. ריח ייחומה החל מתפשט בחדר. פשטתי את חולצתי, קשרתי בה את עיניה והתחלתי להלך סביבה, בוחן וחוקר. לאחר מספר שניות לקחתי את חגורתי והתחלתי להצליף בעכוזה. בתחילה ההצלפות היו חלשות ומלטפות, אך אט אט הן התגברו יותר ויותר, הצלפה, גניחה, הצלפה, גניחה. עוד פס ועוד פס, היא היצירה ואני האמן. היא ניסתה לצעוק אך שפתיה היו חתומות באטבים, רק גניחות עמומות נשמעו. כל הסיטואציה הזו הטריפה אותי. זרקתי את החגורה לעבר הספה והתחלתי לבעול אותה מאחור תוך כדי שהיא על 4. היא החלה לגנוח יותר ויותר ואני האצתי ובעלתי, חדרתי וביתקתי... בין לבין סיננתי ספאנק חזק לעכוזה, "מי כלבה טובה? מי?" והיא גנחה בחוזקה, מרימה ראשה אל-על בגאווה כאילו רוצה לומר "אני כלבה טובה, אני, אדוני!". תוך כדי הרכיבה שלי עליה תפסתי את שיערה בחוזקה כמעין מושכות, "הויסה זונה, הויסה". לא עבר זמן רב כלל ופרץ אדיר של זרע חם ניתז על כל גבה. הקלה. רוגע. נעצרתי והתיישבתי לידה, ליטפתי אותה כאילו אני מאשר, "אכן כלבה טובה". לאט ובעדינות שיחררתי את שפתיה מהאטבים ונשקתי להן. "האם הכלבונת שלי גמרה?" שאלתי בקול עדין ורך. "לא אדוני". "את רוצה לגמור כלבונת מתוקה?". הכלבה המתוקה שלי הנידה את ראשה, מסמנת כילדה טובה "כן-כן-כן!!!" בו-בעת שחיוך ביישני מעטר את פרצופה הנבוך. נשקתי לה בשפתיים, בלחיים ועל המצח והתחלתי לעסות את איבר מינה. היא כבר היתה רטובה וטעונה עוד ממקודם, ולא לקח לה זמן רב עד אשר התחילה לגנוח ולרטוט. הבטתי לתוך עיניה שהתכווצו מרוב הנאה. נהנתי לראות אותה מתענגת כמו שנהנתי לראות אותה כואבת. לאחר מספר דקות היא ביקשה לגמור. ביקשה זו לא מילה... התחננה לגמור, ומהר. "בבקשה אדוני, בבקשה, פליז, אני יכולה לגמור? אדוני, בבקשה, עכשיו, אני יכולה לגמור??? פליזזז". היא היתה כלבה טובה, לכן לא חשבתי פעמיים והתרתי לה לגמור. "את יכולה לגמור כלבונת מתוקה, רק אל תשכחי להוציא לשון כמו כלבה טובה וליילל שאת גומרת"... עד מהרה היא התחילה להתנשם ככלבה מיוחמת עם לשונה בחוץ וייללה כאילו היה זה ליל ירח מלא. לאחר שהמאמי הקטנה שלי גמרה, הוצאתי את ידי מתוך איבר מינה והורתי לה לנקות אותה. היא החלה ללקק את כל כף ידי ככלבה נאמנה. נשכבנו על הריצפה, מזיעים, מתנשמים ומחובקים. הרגשתי את גופה. את ליבה הקטן פועם לו לצד שלי בחוזקה. את החזה המושלם שלה עולה ויורד. את ראותיה מתרחבות ומתכווצות. הידקתי את חיבוקי, עטפתי אותה בחוזקה, קירבתי את ראשה לשלי ולחשתי "את שלי!", ושוב הדגשתי בצורה בלתי מתפשרת וחד משמעית "ש-ל-י!". התנשקנו ונשמנו זה את האויר של זו. היינו לאחד. צמודים ככל שרק ניתן. פיזית ומנטלית. לאחר כחצי שעה הלכנו להתקלח והמשכנו להתנשק גם שם, תחת המים, ולבסוף הלכנו לחדר השינה ונרדמנו. מחובקים. כך התחיל יומנו הראשון יחדיו. איש ואשה. אדון וכלבתו האהובה. היתה זו חנוכת הבית המחודשת.

Cגלית

New member
אמנם לא משתתפת בתחרות,

אבל מכניסה סיפורון על חוויה מצחיקה שלי. ערב יום הזיכרו,, בין זוגי ואנוכי מתחממים ומתלהטים לתאווה חייתית, אני שולפת מתנה -שפן. מרוצה מעצמי מלבישה את הצעצוע החדש, וממשיכים.. לפתע- צ פ י ר ה !!! הרגשתי שהחלק המנומס שבי דורש כבוד, קמתי, אמרתי " חייבים לתת כבוד" (מנסה לשמור על איפוק כשציחקוק בורח לו בלי שליטה) נעמדים, צפירה והשפן הקטן משתולל לו על הקונדום הלבוש על הזין. מנסים לעמוד זקוף, להתעלם מהשפן הממזרי שמשתולל ושר. הצפירה נגמרת ואנחנו מזנקים לגמירה משלנו. נחים, סיגריה מתלטפים כשפתאום הוא אומר " אמממ אני לא מוצא את הקונדום" אני בהסטריה לא קלה כלל, הופכת את החדר, הסדינים, הציפית,כריות מה לא עף שם באוויר- למעט הקונדום . לאט לאט הפנמתי, הקונדום נעלם לתוכי. השפן הנקמן דאג בריקודו הזדוני לשחרר את הקונדום ממנו אלי. מה עושים, לילה, יום הזיכרון, הכל סגור. בשיכרון זעם מול גלגולי צחוק שלו אנחנו נוסעים למ.ר.מ. אלפי אנשים ואני לוקחת מספר, אחרי שעה אני נכנסת לחדר כשמולי רופאה עויינת שלבטח לא הזדיינה הרבה שנים. "איך אני אומרת לה מה קרה לי?" תוהה ביני לביני ומשחררת "יש לי קונדום בואגינה" מולי- מבט של 007 שחודר ואונס את עיניי, כעס לא מוסבר ואצבע נשלפת מולי, " לא יכולה לעזור לך" סיננה וסילקה אותי משם. הוא, אני והקונדום חוזרים למבצר המגן -ביתי ואני אפופת הלם, דומעת והסטרית יותר ממה שהחוק מרשה מקרטעת לחיפוש טלפון של רופא מושיע. בקיצ' אחרי סשן לא קצר, קיבלנו הסבר איך ליילד את הקונדום. מאז השפן בעונש !!!

[סיפור] לונדון לא מחכה לי - חלק א'.

זו היתה הפעם הראשונה שלו בלונדון. עד היום הוא ראה אותה רק בתמונות. נהר התמזה, הביג בן, ארמון באקינגהאם... הוא תכנן למצוא פרטנר, רצוי פרטנרית לטיולים קצרים בעיר והסביבה. רצוי מקומית שתכיר לו את המקומות הטובים. בגלל זה הוא פה, בפאב השכונתי האפל והקטן. הוא היה יכול להשבע שלבירה האנגלית יש טעם של שתן, אבל כולם שתו את אותה בירה מהחבית, אז למה להשבית סתם שמחה? הוא שמח כשהתיישבה לידו בלונדית חטובה, עם הקימורים הנכונים. ככה הוא אהב אותן, רזות בבטן, מלאות בחזה, ולובשות בגדי עור שחורים. אף פעם לא הבין את המשיכה שלו לבגדי עור, אבל איבר אחד בגופו תמיד הזדקר כשראה אישה יפה לבושה בהם. והפעם, אישה יפה לבושה בהם יושבת לידו. אותו איבר דחף אותו לנסות ולהתיידד איתה. "ערב טוב, אני דייויד. ואת?" שאל. "בשבילך גבירתי" ענתה האנגליה הקרירה. "אפשר להזמין אותך למשקה, גבירתי?" ניסה את כוחו שוב. "נו, אתה רואה שאתה יכול אם אתה רוצה? סקוטש בשבילי. אולי כדאי שתזמין גם לך משהו?" דייויד סימן למלצר – אחד סקוטש כפול, הוא החליט להיות לארג', ועוד בירה בשבילו. "בקצב הזה עוד תרשים אותי" הטיחה בו. "זו בדיוק הכוונה" ענה בבטחון. שעתיים אח"כ דייויד כבר היה שתוי, כפי שמזמן לא היה. הוא אמנם לא הרגיש על מה הם מדברים, אבל נהנה מכל רגע, צוחק ומצחיק, שותה ומשקה. הוא התעורר עם כאב ראש נורא. משום מה הוא לא הצליח לזוז. גופו כאילו ממאן לשתף פעולה. הוא פקח את עיניו. רק עתה הרגיש כי משהו חונק את גרונו, כאילו תחוב בתוך פיו. הוא ראה את התקרה. רעד עבר בו. הוא הרגיש ערום, אך לא בגלל זה רעד. הוא הבין שהוא קשור למין מיטת טיפולים שכזו. למה? מי יעשה לו משהו שכזה? מה קרה אתמול? הוא לא זכר מאומה. צעדי עקבים נשמעו. הם התקרבו יותר ויותר עד למעבר לדלת. היא נפתחה והוא ראה אותה. אותה בלונדית חטובה, לבושה הפעם רק בחזיה שחורה ותחתוני לייקרה שחורים. שוט רכיבה שחור בידה, ומגפי עקב גבוהים עד ברכיה. הוא ניסה לצעוק, אך הצליח להפיק רק המהום קלוש. הוא פחד, ללא ספק. עם זאת, לא כולו פחד. איבר אחד קטן הזדקר לו אי שם. "אל תנסה לצעוק" אמרה הבלונדה, "אנחנו במרחק של 20 מייל מהישוב הסמוך, ולך יש מחסום-פה. עם זאת, אם תבטיח כי לא תצעק, אוריד את המחסום. רק זכור, צעקה אחת ואחזיר את המחסום בתוספת עונש. ברור?" "עונש? מחסום? למה אני קשור בכלל?" חשב, ללא פתרון ברור. בלית ברירה הוא הנהן "כן" בראשו. הבלונדית שאפילו את שמה לא זכר, הסירה ממנו את המחסום. הוא נאנח, מעביר את לשונו בתוך פיו, כמו מנסה להתרגל למצב החדש-ישן. "אתה יודע למה אתה כאן, דייויד?" שאלה ברוך. "לא, ממש לא" ענה. מפחד אפילו לשאול למה הוא קשור. "זוכר כמה שיכור הייתי אתמול, דייויד?" שאלה, מעבירה את ידה בין ירכיו. בגלל זה כואב לי הראש, חשב. "כן, אני מתחיל להזכר" ענה. "זוכר שסיפרת לי על הפנטזיה הקטנה שלך?" שאלה והמשיכה להעביר את ידה במורד רגליו. "המממ... לא" ענה. "אה. כנראה שהיית ממש שיכור אה? אז בוא אני אזכיר לך... סיפרת לי בגילוי לב מעניין כי כל חייך הרגשת שאתה רוצה לשרת גבירה אמיתית, אבל מעולם לא ניסית ואין לך מושג מהיכן להתחיל. זוכר?" "לא, חוששני שלא" ענה. "סמוך עלי. בקיצור, אני כאן כדי לממש את הפנטזיה שלך. תמיד רציתי עבד קטן בבית שישרת אותי כרצוני. ועכשיו מצאתי אותו. אה, ועוד דבר. מעתה, אתה מסיים כל משפט ב"גבירתי", ברור? אני לא אסבול חוסר נימוס נוסף". "כן, כן גבירתי" ענה. "הכללים ברורים. לי מותר הכל, לך אסור כלום. אתה לא זז, לא מדבר, לא נושם ולא עושה כלום ללא רשות שלי. אני לעומת זאת, אשתמש בך כרצוני לכל צורך. יש שאלות?" "כן כן, עד מתי אני כאן?" שאל ומיד הוסיף "אההה... גבירתי" כמעט שוכח את מקומו. "אל תדאג, כלב, אני יודעת שיש לך פרויקט על הראש. קראתי את כל המסמכים שלך. אתה תגיע בזמן למשרדך מחר. ועד שתעזוב את לונדון, בעוד שלושה שבועות, אתה תחזור מדי יום לפה. ברור כלב?" "כן, גבירתי" ענה. זה דווקא התחיל למצוא חן בעיניו. "מעכשיו אתה שלי, עבד, ואתה תעשה כל מה שאומר לך, נכון"? "כן, גבירתי. בהחלט, גבירתי" ענה, משתומם על ההתלהבות שלו עצמו. היא העבירה את קצה שוט הרכיבה שלה בין ירכיו. מרפרפת קלות עליהם. לפתע הכתה בירכו האחת ובמהירות בירך השניה "פסק אותם" דרשה. הוא התאפק מלהאנק, וספג את הצריבה במיניותו לתוכו. היא העבירה את ידה במעלה איברו הזקור, חופנת אותו בידה, מלטפת את כיפת האיבר. "מתי גמרת לאחרונה, עבד?" שאלה. "לפני שבוע בדיוק גבירתי" ענה ומיד החלה להעלות ולהוריד את ידה על איברו, כמו "עושה לו ביד". דייויד נמתח. זה היה כלכך טוב, למרות שלא יכל לזוז. כן, שלא יגמר לעולם. שרק תמשיך. הוא הרגיש שהוא מתקרב לשיא ופתאום... היא חדלה. משתאה, הסתכל עליה. בידה השניה היא תפסה בשערות ראשו ומשכה אותם לאחור "מהיום, אתה לא גומר ללא רשותי, ברור אפס?" ירתה בתקיפות "כן גבירתי" ענה, כאילו שיש לו ברירה. "פתח את הפה ותוציא לשון, אפס" הורתה והוא מיהר לבצע. היא ליטפה את איברו עוד מספר פעמים, מתעכבת על כיפתו, כמו אוספת את נוזל ה-pre cum. "תלקק, אפס" הורתה בהקריבה את ידה ללשונו המשורבבת, ודייויד ללא אומר ודברים החלה מלקק את ידה. "יפה, כלב. יש לך פוטנציאל" אמרה כשסיים ללקק את ידה. הגבירה משכה רצועה, שמסתבר שהיתה מחוברת לקולר שעל צווארו, והוא אפילו לא ידע. קליק נשמע, והוא שוחרר מאחיזת המיטה. "על 4" הורתה, והוא מיהר לרדת מן המיטה ונעמד על 4. "אפס, כל פעם שתראה אותי, עליך לעמוד על 4 לרגליי, ואני אפילו לא מתכוונת לשאול אם זה ברור. כעת לקק!". דייויד לא הבין מה עליו ללקק, ועל כן השתהה. סלאש! הוא הרגיש צריבה בעכוזו, לאחר שגבירתו הכתה בו בחוזקה. את ההסבר הוא קיבל בצורת מגפה הימני של גבירתו שדחף אותו לעבר מגפה השני. הוא הבין את הרמז הדק והחל מלקק את הנעל.

[סיפור] לונדון לא מחכה לי - חלק ב'.

(הסיפור חולק לשניים עקב מגבלת אורך הודעה בתפוז) הוא שמע את גבירתו, שעדיין לא ידע את שמה וכנראה גם לא יידע, מחטט במגירה הסמוכה. הוא לא יכל להביט אפילו אם רצה, משהו בו נכנע לגמרי, ולא נתן לו לבצע פעולות שלא קיבל להן רשות. לפתע נמשכה הרצועה בחוזקה. הגבירה תפסה אותו בשערות ראשו, מורחת את פניו על רגליה וביניהן, גוררת אותו בין שוקיה וירכיה. "עכשיו נכין אותך להיות העבד המושלם. חשבת שלהיות עבד זה כלכך קל? תעמוד על ברכיך!". דייויד מיקם את עצמו בתנוחה הנדרשת ללא אומר ודברים, מיישיר את מבטו לפניו וממתין. היא זרקה לעברו כיסוי עיניים. "לבש אותו!" פקדה ולאחר שענה במהירות "כן גבירתי!" הלביש את הכיסוי על עיניו, מרגיש את חוסר האונים משתלט עליו. אוזניו התחדדו ועיניו ראו רק חושך שחור וסמיך. הוא שמע את גבירתו מתרחקת ממנו. צעדיה בטוחים ובקצב אחיד, עקביה מטופפים על רצפת הפרקט, משום מה מרגשים אותו יותר ויותר. הוא הושאר כך לפחות 2-3 דקות. לא זז ממקומו, שמא המשמעת שלו נבחנת כעת. הרי היה זה מוטיב חוזר כמעט בכל סיפורי השליטה שקרא בעבר... לפתע צעדיה נשמעו שוב. עקביה מרעישים הפעם בקצב שונה, מהיר, החלטי. היא נעמדה לידו, נשמע כאילו מסתובבת סביבו, וודאי בוחנת אותו ואת גופו. הוא השתדל לשמור על גו זקוף, וגם הזין שלו הזדקף עוד. היא העבירה את ידה עליו, מחליקה אותה על חזהו. אצבעות ידיה מוללו את פטמתו השמאלית, צובטות אותה קלות. לפתע הצביטה התחזקה ואצבעותיה משכו אותה ואף סובבו אותו. רעד עבר בו, והוא נאנק. "אתה לא תשמיע מילה, עבד, אני לא רוצה לשמוע אותך" והוא הבליע אנקה בתוכו. משהו קר הוצמד לחזהו, ואז נתפס על פטמתו. היה זה מצבט פטמות, והכאב היה חד ומיידי. בקושי רב הצליח להחזיק את עצמו זקוף, מחניק עוד אנקה אך פניו אמרו כאב. משהו השתלשל מהמצבט. הוא יכל לחוש בשרשרת קצרה ובסופה תלוי, כנראה, מצבט נוסף. גבירתו תפסה את המצבט והעלתה אותו לעבר פטמתו הימנית, תוך שהיא מצמידה אותה לחזהו, שורטת אותו. היא מוללה גם את הפטמה הזו, צבטה, משכה וסובבה ואז הצמידה את המצבט למקומו. זה כאב לו, ללא ספק. אבל הזין שלו נמתח אפילו יותר, ללא שליטה. היא סובבה אותו, נעמדת מאחוריו, לופטת את הישבן שלו. לפתע הרגיש בצליפת שוטהּ על ישבנו והוא נדחף בחוזקה על הספה שמולו. היא הצליפה בין רגליו כפי שעשתה בעבר, ללא מילה נוספת. לאחר המתנה קצרה, הצליפה בין יריכיו שוב. הוא ספג את הכאב. בפעם השלישית היא הצליפה בכל כוחה. יללה קטנה נמלטה מפיו. רק אז הבין שהיא רוצה שיפסק את רגליו והוא מיהר לעשות זאת. ללא מילים, היא העבירה את ידיה על הביצים שלו, משחקת בהם בידיה, מדי פעם מפרידה את האחד מהשני, ומסובבת אותו בתוך שק האשכים. היא משכה את ידה לאחוריה, אצבעה נעצרת על פי הטבעת שלו. הוא נדרך, לא רגיל היה שמעסים לו את חור הישבן. האצבע המורה שלה חדרה אותו. כמי שלא רגיל בכך, כאב חד פילח את ישבנו. "אתה עומד לקבל זנב, עבד, ואתה תאהב את הזנב הזה. הוא יכאיב לך כדי שתזכור של מי אתה, אם כי לאט לאט תתרגל". באט פלאג הוצמד אל פי הטבעת שלו. הוא יכל להרגיש בשכבת המשחה השומנית שנמשכה עליו. עוד לפני שהספיק לחשוב אלו משחות שומניות הוא מכיר, החל לחדור אליו הפלאג. זה כבר היה כאב שונה. הפעם לא היה זה כאב שיכל להתענג ממנו. הפעם זה כאב באמת. אבל שוב, הזין שלו דווקא הגיב הפוך מהרגשת הכאב, ונדמה כי עוד מעט יירה כטיל מחוץ לגופו. הפלאג חדר לתוכו יותר ויותר. לרגע, חשב דייויד כי לא יוכל לשאת יותר את הכאב. לרגע חשב שהוא עומד לצרוח ולהתחנן על חייו. ובידיוק אז התיישב הפלאג במקומו. הוא יכל להרגיש את הרצועות משתלשלות ממנו בין רגליו. על אף הכאב, המצב שלו הטריף אותו כפי שלא הכיר מעולם. "בגלל שהיית שקט, באופן יחסי, אני אוותר לך על כלובון הזין החדש שלי. אני רק אספר לך שמדובר ב-CB2000. זה יהיה ידיד קרוב שלך בימים הקרובים" ובאומרה זאת לפתה את הזין הזקור שלו בידה והחלה שורטת אותו מתחתיתו ועד לכיפתו. "אבל אני מבטיחה לך, שברגע שתגמור, הוא ייצמד אליך ללא דיחוי. אני נותנת לך את הזכות להחליט על השכר ועונש המשותפים הללו. גמירה שלך, ולא חשוב מתי, תוביל לחבישת הכלובון הזה באופן מיידי, אל תשכח!". הרצועה נמתחה שוב והוא הובל על ארבעתיו ברחבי הדירה. "זה בכדי שתתרגל לצורה החדשה של ישבנך" אמרה, כאילו לא הרגיש בחלל המתהווה בתוך ישבנו בגלל הפלאג. לפתע נעצרו והרצועה לופפה סביב צווארו. ראשו הוצמד לרצפה וקליק קטן נשמע. תזוזה קלה הראתה לו שהוא לא יכול להרים את צווארו יותר מ-5 ס"מ מעל לרצפה. "כלב מתוק שלי" אמרה הגבירה "אל תנסה לזוז יותר מדי. את מחובר לרצפה, כלב מתוק שלי. אני הולכת להתקלח. בנתיים, שמור על הבית, כלב מתוק שלי". וצעדיה התרחקו ממנו עד שנאלמו...

Cגלית

New member
מנסה לא להגיב, אבל..

חייבת לומר שנהנת לקורא אותך !!! בכל מקרה, אני לא אחת השופטים, לכן יכולה להוסיף WOW !!!

היא נכנסת

היא נכנסת לחדר זקופה ויפה, אבל ההתרגשות שלה נראת לעין ללא קושי. ההתרגשות והחשש מהבאות. מהלא ידוע. גלים גלים של ההתרגשות שלה עוברים בחדר, פוגעים לי בבטן ומתערבבים עם ההתרגשות שלי. היא מכורה לפחד הזה בדיוק כמוני. "תתפשטי" אני מורה לה. היא מסתכלת בי, לוקחת נשימה עמוקה ונותנת למעיל לנשור מעל כתפיה. מסירה את החולצה והחזיה במהירות וזורקת אותן על הרצפה. פותחת את כפתור הג`ינס, מורידה את הג`ינס והתחתון ביעילות. גם הם נותרים למרגלותיה. אני סוקרת את גופה הנשי. היא יפה כל כך בעיניי. חיוך מרוצה עולה על פניי. חיוך נבוך אך גאה עולה על פניה. חיוך מאושר ומרוגש עולה על פניו. "את רואה את הכרית על הריצפה ליד הכורסא? לכי עמדי שם על הברכיים" היא מבצעת. הוא יושב על הכורסא עם כוס ויסקי,משחק אותה cool. אבל אני יודעת כמה הוא מתרגש. מסתכל בתוך עיניה. יודע שרק מזה היא כבר כולה רטובה. "מדהימה, נכון?" אני אומרת לו הוא מהנהן לחיוב אני לא מתאפקת, שולחת יד ללטף את ראשה. עוברת על פניה, עוצרת מתחת לסנטר ומרימה את פניה אליי "מעכשיו את עם עיניים עצומות. עד שמישהו מאיתנו יגיד לך אחרת" היא עוצמת את עיניה היפות. אני יכולה לשמוע בנשימות שלה כמה שהיא מרוגשת. מלטפת פיסות עור. כתף, צוואר, ירכיים, בטן, גב, שדיים. ליטופים עדינים. עדינים מידיי... "תשעני קדימה" היא נשענת על הכורסא, במקום שהוא ישב בו קודם. אני משנה את עוצמת המגע. חופנת, מועכת, מותחת. נשימותיה נהיות מהירות וכבדות יותר. אני מלקקת, מנשקת, נושכת קלות. "כמה את רוצה שאגע בך שם?" "מאוד!" היא עונה. "לא משכנע!" אני אומרת ונושפת על הכוס שלה שגם מבחוץ אפשר לראות כמה הוא רטוב ומרוגש. היא נאנחת... "בבקשה! תגעי בי! אני מתחננת!" אני מלקקת טוב טוב את אצבעי, מסתכלת בעיניו ובדיוק באותה שניה בה אני נוגעת בדגדגן הרעב שלה הוא מנחית חבטה על ישבנה השמאלי. צעקה של עונג וכאב נפלטת ממנה. אני ממשיכה, משחקת בה, מתעללת בה, מטריפה אותה. גם הוא ממשיך, חבטה בימין, חבטה בשמאל. קולות החבטות מתערבבים עם אנחות התענוג- כאב שלה. הישבן שלה אדום והרטיבות שלה נוטפת לי על האצבעות. "טוב לך? את רוצה עוד?" "כואב לי, אבל גם נעים לי..." "שנפסיק?" אני שואלת תוך כדי שאני מכניסה לה שתי אצבעות עמוק פנימה. "לא... לא להפסיק... אני רוצה עוד!" הוא ממשיך להכות, ואני ממשיכה לשחק בתוכה. מגלה את הנקודה שמטריפה אותה, מגבירה את הקצב... מעבירה לשון רטובה על הכוס שלה, יונקת, מצליפה בלשוני. עם כל חבטה שלו היא נמרחת לי על הפנים. הצעקות שלה מעידות שהיא על הסף. "את רוצה לגמור?" "כן! מאוד!" "את יכולה" בקושי הספקתי לסיים את המשפט ואני מרגישה אותה מתכווצת עליי, נוזלת עליי, כל גופה רועד... היא בקושי הספיקה להסדיר את נשימותיה כשהוא אומר: "עמדי על ארבע!" "מה את רוצה עכשיו?" "זין!" "לא שמעתי!" אני אומרת "זין!" היא גונחת "אני חייבת שתזיינו אותי!" "תקשיבי לי טוב" אני אומרת "כל פעם שתכנסי את הזין שלו לפה שלך- הזין שלי יכנס לכוס שלך. כמה שתכניסי אותו עמוק יותר- ככה תקבלי עמוק יותר" היא מתנפלת על הזין שלו כמו תינוק רעב על שד- ואני, בתיאום מושלם חודרת לתוכה. מסתכלת בזין שלו שנכנס לפיה, נעלם כולו עד שאפה נצמד לביטנו. הדולפין הכחול שלי נעלם גם הוא עד שאני מרגישה את ישבנה נמעך עליי. היא מוציאה- אני יוצאת, היא מכניסה- אני נכנסת. הוא תופס את שתי פיטמותיה באכזריות מה, מושך אותה אליו. "עמוק! עמוק יותר! עד הגרון!" היא משתנקת, אבל מאוד משתדלת... הוא מושך אותה בפטמות אליו- אני מושכת במותניה אליי. היא נקרעת ביננו. הכאב שמושך אליו, הנעימות שמושכת אליי. אני יכולה להרגיש שהוא קרוב מאוד, על הסף ממש... "תנועות עמוקות עד הגרון" אני אומרת לה "הוא יתפוצץ לך בגרון ואת תתפוצצי עליי" אני מזיינת אותה יותר מהר. מכניסה אצבע רטובה מנוזליה לאחוריה ושולחת עוד אחת לדגדגן... היא משתוללת עליי, הוא נדחף לה עמוק לפה... צעקות גמירה של שניהם מתערבבות בחלל בחדר. זה כל כך מרגש ומגרה אותי שגם אני מרגישה את כל גופי נסחף מעלה מעלה עד לפיצוץ שלי. "את בטח מנחשת כמה עומד לי עכשיו. זונה!" "אהה" אני מהנהנת ולוגמת מהטקילה שלי "אבל את יודעת שעכשיו השאלה היא איזה תפקיד את הכי רוצה להיות?" הוא מסתכל בי במבט הכחול המצמרר שלו. "למה אני צריכה להחליט? אי אפשר את שניהם?"

בטבעת זו

לא החלפנו טבעות לא עשינו טקס דילגנו על ארוע נוצץ ורב משתתפים. אבל תמיד, תמיד רציתי לקדש אותך לי. אז הלכתי לחנות הממתקים וקניתי לך טבעת לא כסף או זהב לא עיצוב מיוחד. אחרי שטיפלת היטב בפיטמותיי ינקת, ליקלקת, נשכת ביסודיות אותי למטה ורגע לפני שכל כך רציתי שתמלא אותי כבר ענדתי לך את הטבעת והפעלתי את הבטרייה הקטנה... וכך קידשתי אותך וקידשת אותי באורגזמה סימולטנית מטורפת שאיחדה אותנו בזרימה הקוסמית סימביוזה ריגעית בין שני יצורים כל כך שונים

פנטזיה אחרונה

"היי" קולו אומר לי בטלפון. "זה ניגמר" אני עונה. "אבל למה?" "אלף סיבות, ושום סיבה. אין פה ויכוח. אני רוצה אבל שתגשים לי פנטזיה אחת. היום בערב בדירה." "טוב". הדירה חשוכה. הוא נכנס בצעד מהוסס. מתקדם לחדר המואר באור נרות. אני מחכה לו, לבושה בחזיה שחורה ותחתונים שחורים. הבלתי נימנע קורה: אנחנו מתנפלים אחד על השני בנשיקות רכות, מדהימות וחושניות. ידו כרגיל מכוונת אותי ישר לזיין שלו. אין לו סבלנות. אין פור פליי. "רגע. בוא אני אעשה לך קצת מסג`" אני משכיבה אותו על הבטן על המיטה ולפני שהוא מבין מה קורה ידיו קשורות באזיקים לראש המיטה. "מה את עושה?!" ואז גם קושרת את רגליו... "עכשיו אתה תחת שליטתי זונה קטנה!" "מה?!" "כן" אני אומרת בקול רגוע "רצית להיות האדון שלי? אתה פשוט לא מסוגל! עצור מידי! לא מסוגל להשתחרר באמת מהעכבות שלך, לא מביא את עצמך בשלמות. חושב שאני אציל אותך מהעולם האפור שלך?! ובנוסף לכל הצרות דפקת לי ברז ביום חמישי! אני אלמד אותך מה זה לדפוק ברז למיצי!" אני לובשת את הדילדו סטרפ-און היפייפה שלי. מסתכלת בעיניו שמתמלאות בחשש שמעורב בחרמנות שלא ידע שיש בתוכו... "תמצוץ זונה!" הוא פותח את פיו, עוצם את עיניו היפות, נכנע לתשוקה שגואה בו. "תלקק יפה יפה..." הוא מוציא את לשונו, ומלקק את הזין שלי. אני מדמיינת את תחושת זרימת הדם אל הזין, המלאות, הצורך ההולך וגובר להכנס, לדחוף, להדחק- לא משנה לאן... "תכניס אותי עמוק, עד הסוף, כמו שאהבת שאני עשיתי לך!" הוא פותח, מכניס את הזין שלי עמוק לגרונו, המום מהתחושות הזרות, מגלי העונג שפושטים בו. כשאני רואה שהוא התרגל מעט לרעיון, אני מתחילה לנוע פנימה החוצה, מזיינת את הפה הרך והמתוק שלו. "יופי, זונה, יש לך פוטנציאל... ועכשיו לפנטזיה שלי..." אני מוציאה את ה"wet&wild" מורחת על הדילדו ומורחת גם על החור הבתול שלו. "את לא נורמלית!" "ואתה קשור... אז אולי, פעם אחת בחיים שלך, תלך עד הסוף עם משהו, תסחף, בלי שליטה... תראה כמה זה מדהים!" אני שולחת יד לזין שלו, מרגישה את זיקפתו המטורפת... מתחילה להעביר את ידי על הזין, מלמעלה למטה, מגרה אותו, ותוך כדי זה עושה את צעדיי הראשונים לתוכו... התענוג מבלבל אותו, הוא ציפה לכאב, לתחושה לא נעימה, אבל כל מה שהוא מרגיש זה שהוא רוצה עוד ועוד ועוד ועוד! אני נכנסת יותר ויותר עמוק, רוצה להרגיש את הכוס שלי נמעך על הישבן העסיסי שלו. "תשתחרר חמוד, תתחיל להשמיע קולות... תראה כמה זה כיף! הרבה יותר כיף מלכווץ את הפרצוף ולהחניק את התענוג שלך!" הוא משתחרר לאט לאט, ניסחף על גליי העונג, ניטרף מהעובדה המשחררת שהוא לא שולט ולא יכול לשלוט. אני מתרכזת עכשיו בעצמי, בתחושות בזין שלי, בטירוף של החושים שלי... המגע החדש, הריחות, הקולות... אני מרגישה שאני לא יכולה יותר... משחררת יד ורגל, הופכת אותו על גבו, ומתישבת עליו. אההההההההההההה איזו תחושה מדהימה! עולה ויורדת, ממלאה את עצמי בזין שלו, מתחככת, מכווצת ניצמדת עם הדגדגן שלי אל עצם הפוביס שלו.... אהההההההההה - האחרון היה שלו... סוף סוף הוא מוציא מעצו קולות תענוג ניפלאים! כמו כלי נגינה שניקו אותו... כמו חליל שהעבירו בו חוטר... אני מרגישה את האקסטזה הולכת ומתחזקת... עוד ועוד ועוד ועוד.... אההההההההההההההההההה השחור הגדול, העונג הטוטלי... אני שומעת שגם הוא מצטרף אליי: אההההההההההההההההה גונח בשארית כוחותיו...

מריניקי

New member
הביקור הראשון שלי בחנות לאביזרי מין

ישבנו אצלי במרפסת, אני ועוד שתי חברות וניסינו ללמוד למבחן בנוירופיזיולוגיה. השיחה נסובה סביב אביזרי מין כמובן. שטחתי בפניהן את טענותיי כפי שעשיתי לא פעם באוזנו של חבר שלי: "מדוע לא פותחים חנויות סקס בקניונים! תמיד אלו חנויות שכוחות אל שמפחיד להיכנס אליהן...". חברה שלי הסתכלה עלי במבט המום ואמרה: "את באמת לא יודעת שכבר יותר משנה יש בקסטרא חנות אביזרי מין מהממת או שאת עושה את עצמך?!". עוד באותו ערב נסענו עם חבר שלי לקניון קסטרא. אם חשבתי שהקניון יפיפה אז כשהגעתי לחנות... הכל היה ורוד ונוצץ ובאוויר היה ריח מתקתק. עיניי התרוצצו כמו עיניה של ילדה קטנה בחנות משחקים. את פנינו קיבלה מוכרת חביבה שהציעה עזרה. הסתכלתי על חבר שלי ואחר כך על המוכרת ושאלתי בקול מבויש אם יש להם אולי BDSM. היא הובילה אותנו לפינה צדדית בחנות אל עבר פרגוד שחור. מאחוריו נגלה לעינינו חדר ענק, סטודיו אמיתי מאובזר. הקירות היו אדומים ומהתקרה השתלשלו ברזלים עם אזיקים מהם ניתן היה לתלות בן אדם. במרכז החדר עמד שולחן יחיד. התרגשות ומבוכה אחזו בי בו זמנית... מזה זמן רב רציתי לראות סטודיו במו עיניי. עכשיו עמדתי, רגלי מקורקעות לרצפה, סורקת ביראת כבוד כל פרט, מתפעלת מהקווים הפשוטים והיעילים בתכנון החדר. קולו של חברי העיר אותי מהמחשבות שציירתי לעצמי כשאמר התפשטי. אני צחקתי. הוא לא. חיפשתי ישועה בעיניה של המוכרת, אך היה נראה כאילו היא משתפת איתו פעולה. חזרתי להביט בחבר שלי, אך הבעתו לא השתנתה, הוא עמד קריר, מרוחק מחכה... תמיד ביקשתי ממנו שיכנס לדמות, שייקח את המושכות, שיצליף בי באמצעותן. כל כך הלמה אותו הדמות הזו, כל כך הלם אותי המקום לרגליו, אולם דווקא עכשיו? כאן ולא בבית? זה לא לעניין חשבתי, לא עושים דברים כאלה בחיים האמיתיים! הוא עדיין עמד והביט בי, מחכה. הורדתי את התיק והמעילון, מה שהיה קל... פתחתי כמה כפתורים במכנס, מרימה מעט את החולצה, מקלפת בהדרגה את הבגדים כמו שהוא אוהב... חיכיתי לרגע בו הוא יעצור אותי, יגיד שהוא צוחק. חששתי שהוא יעצור אותי, לא רציתי שזה יגמר. "על הברכיים" הוא אמר לי והתקרב ללטף את ראשי. שמעתי את המוכרת מסתובבת בחדר מאחוריי. רעדתי מפחד ומהתרגשות, רציתי שהערב ימשך לעד. שמעתי את המוכרת מתקרבת מאחורי. העיניים שלי נקשרו באמצעות בד רך, והרגשתי קולר קריר נסגר סביב צווארי. הובלתי על ברכיי למרכז החדר וחשתי כיצד אני מורמת בידיו החזקות אל השולחן. ידי נקשרו מאחורי גבי ורגלי נקשרו לשולחן בפישוק רחב. הרגשתי את עצמי מתנתקת מהמציאות לחלוטין כאשר הגאג מצא את מקומו בפי ודווקא אז חבר שלי בחר להסיר ממני את כיסוי העיניים. הוא אמר למוכרת כי הוא רוצה שאני אראה היטב מה עושים לי. מעולם לא זכרתי את עצמי כל כך רטובה. קיבלתי לידי כדור עם פעמון שאוכל להפיל אם ברצוני לעצור את ההתרחשות וראיתי את חברי מתקרב אלי עם השוט היפיפה שהוא בחר מהרבים התלויים על הקיר. המוכרת בינתיים סיימה להתקין עלי היטב את מצבטי הפטמות והלכה לעבר פינה אחרת בחדר. חששתי מהשוט בגלל שידעתי כי הפעם הראשונה שאני הולכת להרגיש אותו היא גם הפעם הראשונה שחבר שלי הולך להניף אותו. כאשר התפשטה בי הצריבה הרכה הרגשתי לראשונה בחיי רטט בין רגלי. הבנתי שזה ויברטור וגם גיליתי מדוע מתלהבים ממנו. הרגשתי כיצד אני מתפוצצת בכל רגע ללא שליטה מהגירוי הסימולטני כאשר פתאום ראיתי מולי את המוכרת משמנת דילדו שחור ענק ומפחיד! רציתי לצעוק שאני לא רוצה כזה גדול, אבל כל מה שיצא לי זה גרגור לא ברור מבעד לגאג! הרגשתי אותה מתקרבת לחור האחורי וניסיתי לזוז שהיא תשים לב שאני לא רוצה, אבל הייתי קשורה היטב... חיפשתי בעיניי את חבר שלי בתקווה שהוא יבין ויגיד לה, אבל הוא הופיע עם Bull Whip מאיים מעור חום ומבריק...! הוא לא מבין שקודם צריך ללמוד להשתמש בזה?! צרחתי כשהרגשתי את הדילדו נדחף לאחורי, כבר לא זכרתי מתי ולאן זרקתי את הכדור המצלצל, אבל כשפתחתי את עיניי מצאתי את עצמי על המיטה בבית בין רגליו של חבר שלי כשהוא מסתכל עלי במבט מבודח ואומר "שוב נרדמת עם מוצץ?!"...

למעלה