תחרות מתן השם המוצלח

קיבלתי את זה

מהסולטן של קא'ניגמה כמתנה אחרי שהחזרתי לו את קוצץ האבטיחים הגנוב שלו (לא נזכיר שאני זה שגנב אותו.. כמובן
)

Ferenheit

New member
געגועים לסטיקס.

מזכיר לי ראש עיר מסוים שאישתו ניצלה על ידי עוברי אורח טובי לב.

מה לגבי..

בחושך אלוהים תמיד מפספסקון ?
סתם ניצלשתי הזדמנות להזכיר את הדיל שלנו.. 85 במתכונת ואורן מגיע..
אוף כבר חודשיים בערך שלא שיחקתי.. מה אתם מציעים לי לעשות ? (אני כבר בתהליכי בניית עולם ובניה של דמות חדשה ואני עדיין לא מסופק)

shadowfax

New member
חשיבה צבאית

למה לא: משמ"ת- מפגש שחקני מ"ת. מפמת"פ- מפגשי פורום מ"ת תפוז, אפשר גם מפמת"ז. משת"ז- מפגש שחקני תפקידים תפוז. מלז"א- מי לתפוז אלי (זה עבד למכבים). מפצו"ש- מפגש פורום צנונית ושות (הייתי חייב)
.

backdoorslam

New member
גם shadowfax לא מת על זה אבל..

גם shadowfax לא מת על זה אבל הוא לא אשם - שיבשו לו את תהליכי החשיבה. לפעמים, בלילות ירח מלא, הוא מוצא את עצמו לבוש במדים ירוקים בבסיס ליד רמאללה. מסכן.

BluePrint

New member
../images/Emo62.gif

were-soldier (זוכרים את זנדר בפרק Halloween של באפי?) הרעיון של were-משהוא (אחר מזאב) כבר מוכר לי ממקומות אחרים שאני מעדיף לא לספר לכם עליהם, אבל כרגע זו הפעם הראשונה שיצא לי לחשוב על זה בכיוון משחקי תפקידים. האפשרויות מרובות, רק צריך להמציא דרך טובה להעביר ולהפטר מהמחלה\קללה. לדוגמא: פרק Futurama מאתמול שבו בנדר נדרס והופך לwere-car שנוסע לדרוס אנשים. לא משנה, בטח שוב איחרתי.

נעלם לי א'...

אנשים, מישהו זוכר מיהו א' בשר 2? ואם לא, מישהו מתנדב לעזור ל-backdoorslam בעסק? עדיף מישהו שגר קרוב לפארק הירקון והבשרים לא יצטרכו להתבשל ברכב שלו בדרך?

בואו ננסה את זה: FROG ../images/Emo105.gif

ובעצם, למה לא? Forun ROle-player's Gathering סה"כ - FROG. ואם לאפאחד אין התנגדות, נוכל לשנות את זה ל- FROGgy, שזה בכלל חמוד. אז מה, באים לפרוגי?

למעלה