תחרות מתן השם המוצלח

תחרות מתן השם המוצלח

בעקבות תלונות של מספר חברי פורום (בלי להזכיר שמות), הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לעשות למפגשי הפורום שלנו את החסד, ולתת להם שם מקורי משלהם. לפיכך, רעיונות שאינם "קון"ים או "גור"ים יתקבלו בברכה, בתקווה שהסיומת "פוז" גם תידחק החוצה ממילון המפגשים. הצעות? אגב, ניצול הודעה (אפילו לא שרשור עדיין): מישהו מתנדב להריץ משהו במפגש?

BluePrint

New member
לא הצלחתי

רעיון שפסלתי עוד כשחשבתי עליו, אבל ביקשת אז הנה: "מתקון" -מת- על משקל "משחקי תפקידים" -קון- על משקל... (אני מתנגד לזה, אבל זה בכל זאת מה שחשבתי עליו) הגיה כ"מתכון", בגלל אופי הפעילות החברתית במפגש.
וכתיבת "מתקון" בשביל לשמור על ההקשר של ה"קון", וכמחווה לשגיאות הכתיב בפורום. (מה אתה חושב שאתה עושה? לך הביתה!)

snift

New member
אני יכול להריץ משהו..

אפשר לצרף אנשים למשחק של W.D. והדרקוניתליון.

הדבר הקטן הזה

שאומר שצריך לארגן setting שבו יש סיבה לדרקון כמוך להסתובב עם ביצים, אלפים ודומיהם... אם רוצים לשחק את זה בצורה נסבלת באופן מינימאלי...

snift

New member
אני התכוונתי לכך שהם יכולו

להיות אנשי העיר והספרייט הקטנה שלך תוכל להציק להם עד שהם יברחו בצרחות.

hsotrt

New member
אל תשכחו!

שאני הא. פעילויות ואני רוצה גם להריץ!! יש לי שתיי אפשרויות הרצה: המערכה הפאנטזיה גבוהה שלי או משחק הומוריסטי נונ-סאנס דיפ-רולפליי בניחוח דקלים!!
אתם תחליטו...

אה, נכון!!! יופי!!!!

אני בפאראנויה. בא לי לבדוק את השיטה הזו, ואלוהים יודע (אלוהים = אחד שכן רואה בחושך, דווקא) שעד עכשיו לא היה לי מקום, זמן או אפשרות. בכלל, שיטות זה לא הצד החזק שלי, ולכן חד-פעמיים הולכים להיות מעולים בשבילי, במיוחד אם תכירו לי שיטות חדשות ומגניבות (אגב, זה אומר שאני הולכת להשתתף בכל חד-פעמי שתתנו לי, אם רק אוכל לבוא, ובלי קשר לפיקניק הפורום). טוב, עכשיו רק תזכירו לי מי לקח על עצמו את א' סלט??

מה ? יש עוד כמוני ?!?

בכל מקרה גם לדעתי פאראנויה היא שיטה הזויה ומטורפת לחלוטין (שתיהן מילות חיבה אם זה לא ברור) והייתי שמח להתנסות בה מתישהו (גם בלי קשר לפיקניק הפורום)

הלשנות זה טוב. במיוחד לקומוניסטים.

ובהתחשב בזה שקומוניסטים זה אנחנו (אני, בכל אופן, לפחות בצורה הקפיטליסטית של העניין), כולנו בעד הלשנות. הממממ... בערך.

למעלה