תחרות מיס עולם 2007

sloogy

New member
תחרות מיס עולם 2007

אהלן, שימו לב לבחורות בתחרות, מי לדעתכם הכי רצינית? מצורף הקישור:

Tinkit16

New member
לדעתי השנה יש לה סיכוי לא רע בכלל!

הרבה בנות מהתמונות שראיתי לא ממש יפות, ולשרון קנת יש נוכחות אז בכלל... נאחל לה בהצלחה. אני עדיין לא מעכלת שלירן כוהנר מלכת היופי

Tinkit16

New member
לדעתי, אלו היפות ביותר (כרגע לפחות):

[כי אין את התמונות של כולן...] לפי סדר הופעת התמונות באתר הרשמי:
ארובה
קולומביה
אסטוניה (וואו!)
ישראל. ולא כי אני משוחדת! המשך בקרוב! (צריכה ללכת
)

Tinkit16

New member
ממשיכה!

אז היו לנו את ארובה, קולומביה, אסטוניה המהממת, ישראל, ועכשיו, המשך
מקסיקו
פרגוואי
פיליפינים (נחמדה..נו, נפרגן לה)
דרום אפריקה (וואו2!)
תאילנד (כובשת!)
ארה"ב (מהממת)
ונצואלה. מה גם, שיש לא מעט ארצות שלא העלו תמונות עדיין. שווה לחכות!

PrincessCaro

New member
הכי יפות לדעתי הן

קרואטיה ספרד= כבודדדדדדדדדדדדדדדד גדולללללללללללללללללללללללללל
קולומביה= גם כבוד גדול!!!!! שוויץ= גם כבוד גדול חחחח....

mid18

New member
זה הורג אותי!!!! כנסו->

זה פשוט מטריףףףףף אותי מדעתי!!!!! כל מי שבא אלינו לארצנו הקטנטנה מחו"ל..לא משנה מי זה יהיה.. סתם תייר רגיל או אולי סלב או עיתונאי או סתם איזה שחקן ששיחק בטלנובלה לילדים (סטייל המורדים- בנחמין רוחאס ופליפה קולומבו) אבל כל מי שמגיע מתלהב מהבחורות הישראליות..כמה שהן מיוחדות.. כמה שהן יפות.. כמה שהן סקסיות ואקזוטיות.. וכמה ששונאים אותנו בעולם (ושונאים אותנו), את הסטיגה שלנו כבר רכשנו.. אז כן יש המוןןן בחורות מהממות בארצנו החמודה המוןן אז למה שולחים לתחרויות עולם את הכונפות האלה?!?!? למה להרוס את הרושם לעזאזל?@?! חסר בחורות יפות אני לא מבינה?!?1 למה בחורה כמו לירן כוהנר צריכה להיות "מלכת היופי של ישראל", כאילו, וואט דה פאק?!? ותאמינו לי שגם שרון קנת לא משהו מקווה שיפתחו להם העיינים יום אחד..ויפסיקו לקבל שוחד כל השופטים. ואז אולי נערוך תחרות כמו שצריך. יש כל כך הרבה בחורות שמגיע להן!!!

Gangsta15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש לא אהבתי את מיס ישראל.. מה נסגר??

ברררר

New member
אמממ

החמודות הן
ארובה
ישראל היפות הן
אינדונזיה
הודו
פינלנד
אסטוניה והמדהימות באמת הן
בלגיה!!
ונצואלה!!
ארה"ב!!

עיני ים

New member
הדעה שליי

אי אדרג מ1-10 את אלו הכי יפות............... ישראל-8 ארה"ב-כמעט 10..... קולומביה-7.5, לא הכי אהבתי את הפוני.... ספרד איטליה וקולומביה, מצאות כולן ב-7 כי לא הצלחתי להחליט חחחח וכל השאר, המחשב לא מעלה לי ת'תמונותת....

ממממ אני חושבת...

מיס אסטוניה חמודה. מיס ארה"ב מממ כזה בסדר לא ואו. למיס ישראל בהחלט יש סיכוי. מיס פורטו ריקו ניראת סבבה לגמריי. מיס פראגוואי. [אני מאוהבת ביופי אקזוטי, פחות בלונד,ולבנות]

למעלה