*~תחרות חדשה~*

*~תחרות חדשה~*

טוב, אתם לא חייבים לקחת את זה בתור תחרות, אלא בתור כיף! רואים את הגוף כאן בצד?? אתם צריכים להכין עליו בובה שתהיה כמה שיותר יפה ומושקעת... למשל אתם יכולים לראות ליד הבייס, בובה מאד לא מצולחת שאני בעצמי הכנתי!! בייס נחמד לא? בקיצקוץ הבנתם מה צריך לעשות?? יאללה.. לעבודה!! (אני לא הכנתי את הבייס!! קיבלתי אותו בחבילה של בייסים משבלולינה!!!) ואת הבובה שליד, אני כן הכנתי! מה דעתכם(בלי קללות!)???? מצטערת על האיכות הגרועה של הבייס... עדיף שתקחו אותו מאחד ממאגרי התמונות האחרים!! ~ההימנון בכביסה~

mgirl

New member
עוסי!?

למה אתה לא עונה לי עוסיל´ה? עוסמהל´ה, באמת! אני מתגעגעת!

mgirl

New member
יש לי!

אבל של בייס אחר... לא נורא, זה בכל זאת חמוד

הנה שלי תרייה מהצייר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Me 4eVer

New member
אמממממ.. לא בדיוק...

כאילו לא בדיוק לתחרות הזאת.. אבל הייתי בטוחה שהייתה כאן אחת אחרת
וסתם די התלהבתי מהרעיון אז עשיתי את זה~~~~~~~~> ועכשיו אני לא יודעת איפה לשים... קיצר... זה כאן

now, that was -nice-!!I

<<NOT!!>> יש לי דולי חדשההההההההההההההה!!!!!!! אתן יודעות שבזמן האחרון אני עושה מלאאא ואת רובן אני לא שמה בפורום...... פשוט כי אני מחפשת אתגרים, אני משנה טכניקות, סוגים קשים של בגדים\של בייסים, וברור שזה לא ייצא יפה בפעם הראשונה......
אז אני פשוט לא מפרסמת......אבל זאת יצא טוב (מבחינת ביצוע)
מקווה שאהבתן....

יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ספיקינג אוף אתגרים... אני עובדת על משהו חדש... טיפה פחות יומיומי... טיפה פחות עדכני... וכמובן הרבה פחות פרחי/צפוני/סטייליסטי... כל מיני דברים בעצם...
כשיצא משהו סביר אני אפרסם..

*מנצלת שרשור* ../images/Emo87.gif../images/Emo168.gif

*מתעלמת מהעובדה שאף אחת לא מכירה אותי חוץ ממי שבפורום הארי פוטר* אני נמצאת פה די הרבה אבל אני לא כותבת הודעות אלא רק מסתכלת על הדוליז שלכן וקוראת הודעות. בכולופן, הנה דולי מעודדת שלי. כבר שמתי אותה פה פעם, אבל עכשיו שיפרתי לה את השיער ועשיתי פונפונים, אז קבלו אותההההה....!

Dolly girl

New member
וואי ממש ממש יפה !! ../images/Emo85.gif../images/Emo73.gif

אהבתי..................
אני גם אכין איזה בובה מעודדת *פותחת את הצייר* הרעיון ממש ממש (אבל ממש(טוב אני מגזימה)) פססה !! חזק ואמץ !! *מושפעת מהצופים* Love, Shirushka

יפה מאוד! אבל.....

השיער הוא כאילו מאחורי הראש ולפני הכתפיים בו-זמנית...הוא לא הגיוני...תעשי את הכתפיים לפני השיער, ולא אחריו... זה ייראה יותר טוב!! אהבתי את הפונפונים!!

ChocolateGirl

New member
ניראה לי שאני עשיתי את הפונפונים!!!

היא פעם שלחה את זה לשירשור כלשהו בלי פונפונים... דיי מזמן.... והיא ביקשה שמישהו יצייר לה... אז ציירתי... זה ממש איכפת לי שהיא לא תזכיר אותי כי זה רק פונפונים... אבל היא אמרה שהיא ציירה אותם... זה כבר דיי חוצפה...

למעלה