תחרות ה-FEI....

OHIO

New member
תחרות ה-FEI....

אם זה לא מעניין אותכם אל תקראו.... ואם זה כן... אז אני אספר לכם על היום החרא שלי
אז קמתי ב5 לפנות בוקר.... וקפאתי מקוררר!! לא משנה, הגעתי לחווה והתחלנו לעשות לזיי צמות והידיים שלי היו קפואות!! לא הצלחתי להזיז אותם בגרושש... אז נטע עזרה לי אחר כך סידרנו את כל הציוד והעלנו אותו לטריילר... היינו צריכים להגיע מוקדם כי אני מוכשרת ושכחתי למלא את הפספורט סוס שלו אז באנו מוקדם כדי שאלזה תמלא אותו.... ואחר כך הייתה בדיקה וטרינרית ובדיקת צליעה. הוא לא עמד בשקט בגרוש!! הוא עלה על השופטים כאילו אין מחר... ובבדיקת צליעה... הוא עלה עליי המטורף!! אבל השופט השוודי אהב אותו מאוד... הוא אמר שהוא חמודיייייייי (טוב... אי אפשר להתווכח עם עובדות!) ואחר כך שמתי אותו בתא והוא התנהג כמו מטורף... הסתובב בתא כמו מפגר והיה לחוץ לאללה אבל אחר כך הוא נרגע ואכל מהחציר שלו ואיכפנו אותו ואז היה את ההגרלה של מי נכנס מתי... כמובן שעם המזל שלי יצאתי ראשונה... אבל בסוף נכנסתי שניה כי היו על במבינו שתי רוכבות והם היו צריכות להיכנס עם הפרש ביניהם... לא משנה... בחימום הוא עשה טיפה צרות אבל בסופו של דבר היה חמוד והלך טוב... ואז הכל התפקששש.... היו שני שופטים: אחד ב-C ואחד ב-E... השופט ב-E היה עם 2 שימשיות וזיילנד פחד אללללללף!! עברתי ליד זה בהליכה (עברתי.... בטרוט מטורף והוא בדרך העיף גם עציץ) ואחר כך עוד פעם ואז ישר נכנסתי... זה היה זוועתי!! על ההתחלה הוא נבהל מזה ונעצר והתרומם על שתיים ומה לא!! פשוט זווווועתי!! קיבלתי על המעגל הזה 1.... מוכשרת או לא?!? ובמקום מעגל אחד... עשיתי 3... אבל לא משנה... ואחר כך רכבתי אותו סביר... כאילו, היו לי ציונים טובים... ווווו... הייתי היחידה מכל ה5 רוכבים שקיבלה 8... שזה אדיר ברמות... ואחר כך הייתי צריכה לעבור לטרוט ב-F ובגלל צלמת אחת שעמדה שם הוא השתגע והתחיל לרוץ ונכנסתי לקו מרכז בקנטר... יותר נכון עשיתי מעגל (מוכשרות...) ואז נכנסתי.... אוף היה כזה זבללל!! והשופטים הזונות אמרו שלא הצדעתי וירדו לי 2 נקודות מכל אחד... זה כל כך לא פיייר! והצדעתי ויש לי את זה מצולם!! ארררר חרע והטקס... אוי.... בטקס הוא היה שקט (בהתחשב בעובדה שהוא השתגע אחרי שחיכינו שעה בחוץ!!) ואחרי כמה זמן פשוט נשבר לו והוא חזר להיות זיילנד והלך אחרוה על סוסים ועיצבן... והשופטים באו ולחצו לי את היד ואמרו לי כל הכבוד ושרכבתי ממש יפה למרות הסוס ה"ספוקי" שלי חחחחחח... אפילו הנאצי בא ואמר לי!! נחמד מצידו.... ובסיבוב ניצחון... זה התחיל בטרוט מאורך ונגמר בקנטר מטורף ואז יצאתי מהמגרש והוא התחיל להתרומם על 2 ולרוץ ועשיתי טרוט מטורף עד לאורוות בצפר... זה היה נוראאא!! וחוצמזה... קיבלתי צלחת... קטנה אבל חמודה... ורוזטה צהובה יפה וזהו.. אני מרוצה... בערך..... ומחר יש לי שעור עם השופט הנחמד השוודי שאהב אותי ואת זייוש אז יכול להיות נחמד.... וזהו... עוד יום חרא בחיים נגמר... עמוק... .אה?

Sweet SuGaR

New member
עמוק ביותר../images/Emo13.gif

רעות את רוכבת בסטטט אפילו אמרו לך את זה!! זה שזיילנד טמבל (כמו הפרצוף שלו) חחחח (אבל אנחנו חברים טובים והוא חמוד) זה לא אומר שלא רכבת טוב!!!! אני גאה בך
ותהני בשיעור מחר!!!

אווווווווווו

במבינו היה אצלנו בחווה עד לפני 3 שנים בערך.. איכס יש לו בעלים שמנה ומגעילה בשם חן... היא כזאתי מגעייילה יש לה אופי של סנובית בטרוף.. והיא התחילה לבוא לחווה שלנו בזמן האחרון מדי פעם בשביל "לשפר" את אמיר(סוס)...

פפפפפפ ומזזזזלללל טווווובב

על המקום ה-3!! מקום 3 זה גם בסט! במיוחד שזאתי תחרות שנייה שלך בחוץ... כל הכבוווווד!! את ת-ו-ת-ח-י-ת!!! ו... גם על הצלחת הקטנה הזאתי אפשר לאכול משהו...

TauraMan

New member
כל הכבוד!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מה שנקרא "העיקר שנהנת"
תהני גם מחר!

S H I L G I

New member
תתחילי לעבוד איתו על לא לפחד

אחרת זה ידפוק לך את כל העונה
ולא נורא

למעלה