תחרות השחיה- עדכון!

השגיא

New member
אז זהו יש לנו כלבה מדהימה ../images/Emo107.gif

החיפוש הארוך השתלם. זו כלבה מגזע ויסלה, חכמה, מאולפת, ביתית אבל משתוללת בחוץ. מאוד ממושמעת וחברותית. קראנו לה מיץ. היא גרה עם שי בחדר שלו. מקווה שזה יהיה שידוך מוצלח, אני בכל אופן ,למרות שבד"כ אני לא כ"כ אוהבת בע"ח, ממש נדלקתי עליה, היא מיוחדת...

../images/Emo107.gifמזל טוב על הכלב

תאימני אבל זה עוזר לשי שלי יש חתולה קטנה והוא ניקשרה אליה מטפל בה ומדבר אליה ואיפלו מנשק אותה מה שלא היה קודם הוא לא נתן לאף אחד להתקרב איך שהוא השתנה בגלל החתול אבל יש לו גם כלב שקרואים לו תום וגם שפנים וגם תרנוגלות יש לנו חצר גדולה עכשין הוא רוצה לקנות תוכים מה אני אגיד יש לנו גן חיות אבל עם זה עושה טוב לשי ולאחים שלו שיהיה לכם במזל טוב עם הכלב

שביק

New member
בהצלחה! מזל טוף. שיהיה שידוך

מוצלח. מה מצב חשבון הבנק של הכלב? בהצלחה ובריאות טובה. משביק באהבה

שביק

New member
שידוך או לא שידוך?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

אני כותבת קצת באיחור../images/Emo107.gif../images/Emo24.gif

אבל קודם כל לשי יכול להיות שלא רצה להשתתף כי הא התרגש א פחד להפסיד, מי יודע... אני כל כך גאה בו, איזה ילדים מוכשרים יש לנו. באמת מגיע לו כלב, ואני שמחה עך הצעד שעשיתם, אני רואה איזה אחריות יש לגיא מאז שיש לנו את פאל. אפרופו שידוכים, פאל הוא פודל ננסי גזעי, אבא שלו אלוף הארץ. בחיסון האחרון שאלה אותנו הווטרינרית:"מה עם שידוך"? ועיתי לה:"יש לך כלבה מבית מסורתי, שומרת שבת"? והיא התפוצצה מצחוק ואמרה:"אפשר לשדך את פאל עם כלבה, האם הוא כבר עשה את זה"? ועניתי לה שטרם, אז היא אמרה:"עדיף שהפעם הראשונה תהיה עם כלבה שיש לה נסיון". אני נרעתי מצחוק ומאז אני עוד חושבת על זה תהנו מהכלב ושנשמע רק דברים טובים אמן!!!!!!!!! אוהבת אתכם ונשיקה לשי בשמי אלונה

למעלה