תחרות השחיה- עדכון!

השגיא

New member
תחרות השחיה- עדכון!

זוכרים את התחרות ששי לא הסכים להשתתף בה? היא התקיימה היום. בשבת האיש שלי דיבר עם שי, ואין לי מושג מה הם סיכמו ביניהם, אבל העיקר שהוא הסכים להשתתף בסוף. הגיע השעה, בעלי ואני עומדים נרגשים , שי עומד על כן הזינוק, היכון - צא! כמעט הרטבתי במכנסיים מרוב לחץ..... בעלי נהיה צרוד מרוב צרחות: "ש - הי!! ש - הי!!" (ואני התחרשתי באוזן אחת) ובסוף- מקום שלישי המכובד. את המדליה העניקה לו אלופת הארץ לנוער בסגנון מעורב. וזהו. היה כיף ומרגש!
גלית

mazy

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הילדים שלנו לא מאכזבים!!!!!
מזי.

השגיא

New member
שי היה לידי מקודם

וביקש שאכתוב על התחרות, הוא הלך להתארגן לשינה וחזר וראה את התגובות שלכם. עכשיו אחרי שקרא הוא הלך לישון מחייך תודה לכם! גלית

הלנה

New member
איזה יופי גלית!

אולי תציעי לו שיספר בעצמו בנוער טוראט, הם בודאי יעודדו אותו גם שם..

הלנה

New member
כל הכבוד לשי ../images/Emo47.gif

אני מתארת לעצמי איזו התרגשות ואיזו שמחה! איך שי מרגיש אחרי הזכיה הגדולה?

mickya

New member
גלית החמודה

כל הכבוד לשי, המדליה הזאת הגיעה בזמן, ספורטאים הם מהמקובלים חברתית בכיתה. אני מקוה שימשיך כך ותראי איך הבנות תרוצנה אחריו!!!

o g

New member
איזה יום שמח לנו היום..לה..לה..לה

גליתוש- שי שלך הגדול מכולם את ואישך היקר - תותחי על תמשיכו לזרום עם האינטואיציות הנהדרות שלכם איזה כיף לקרא חדשות טובות
אורית

השגיא

New member
והנה עוד משהו ../images/Emo107.gif

כרגע האיש שלי בדרכו הביתה עם כלבה מסוג ויסלה. אנחנו מחפשים שם ונשמח להצעות. תיאור קצר: חומה, גבוהה, שיער קצר, בת שנה וחצי..

הלנה

New member
מזל טוב!

אני בטוחה שהיא תשפיע רק לטובה. אגב, אם היא בת שנה וחצי בטח יש לה כבר שם... אנחנו השארנו לשלנו את השם שלה - דיצה - לא כל כך אהבנו אבל התרגלנו...

מחזיקה לך אצבעות...

אבל רק ביד שמאל...יד ימין שלי עסוקה בלנקות אחרי הכלבה שלנו... בכל מקרה אני חושבת שזה עוזר.. תתחדשו
. אגב..לשלנו קוראים "פיטוניה".

למעלה