תחרות השבוע אצלנו!!!!!! (חוות צח) מי בא ולאיזה מקצים???? אני למטר או לתשעים לא סגור
H harazy New member 7/12/03 #1 תחרות השבוע אצלנו!!!!!! (חוות צח) מי בא ולאיזה מקצים???? אני למטר או לתשעים לא סגור
ר רותמיקה New member 7/12/03 #3 אני !!!!!! אני בשמונים ( הם אני יספיק לירשם ליתחדות) כפיר במטר גיא קידר לא יודע על זאוס (שהיה של יפתח)וגל בורקוב גם על זאוס
אני !!!!!! אני בשמונים ( הם אני יספיק לירשם ליתחדות) כפיר במטר גיא קידר לא יודע על זאוס (שהיה של יפתח)וגל בורקוב גם על זאוס
• •°• Gil The King •°• New member 8/12/03 #6 אולי כי לא באים?../images/Emo182.gif או שלא ראו את ההודעה... זה ממש ממש רחוק....... בעעע
H harazy New member 8/12/03 #8 למה אודים לא רחוק מאצלנו?????? אנחנו יצאנו לכל תחרות באודים שהייתה השנה וכולם עצלנים שמתעצלים לצאת
© ©Apollo The King© New member 8/12/03 #9 וסילי גם בהולנד עכשיו... אין לי שמץ מתי הוא חוזר אבל יש מצב שהוא לא יחזור לפני התחרות אז התלמידים שלו לא יצאו.. למרות שיפתח אמר היום שהוא רוצה לצאת... אבל נראה...
וסילי גם בהולנד עכשיו... אין לי שמץ מתי הוא חוזר אבל יש מצב שהוא לא יחזור לפני התחרות אז התלמידים שלו לא יצאו.. למרות שיפתח אמר היום שהוא רוצה לצאת... אבל נראה...
• •°• Gil The King •°• New member 8/12/03 #12 זה דיי רחוק...../images/Emo182.gif ואני לא מאודים... לי זה באמת רחוק
א אליעד המלך New member 8/12/03 #10 אני למטר . ודרור אני כניראה יצא אימון חוץ ביום חמישי בחוות צח... אני צריך רק להיגד ללאון בטח לא תיהיה לו היתנגדות... מי רוכב עם לאון ביום חמישי בשעה 5 בחוות צח?
אני למטר . ודרור אני כניראה יצא אימון חוץ ביום חמישי בחוות צח... אני צריך רק להיגד ללאון בטח לא תיהיה לו היתנגדות... מי רוכב עם לאון ביום חמישי בשעה 5 בחוות צח?
© ©Apollo The King© New member 8/12/03 #11 פפפפ אז נראה אולי אני יבוא איתך... וגל וגלעד רוכבים עם ליאון בשעה 5... ונראה לי שגם שני עם הסוסה השנייה שלך.. חחח זינה.. האנוברית הזאתי..
פפפפ אז נראה אולי אני יבוא איתך... וגל וגלעד רוכבים עם ליאון בשעה 5... ונראה לי שגם שני עם הסוסה השנייה שלך.. חחח זינה.. האנוברית הזאתי..