תחרות הפורום - שבוע 4

Yo-man

New member
תענוג לקרוא!!!

עכשיו רק נחכה יום יומיים לראות כמה מדוייק זה היה

ranatz

New member
שלי מברצלונה

מחר במהלך משחקי הפוטבול אני אהיה בקמפ נואו ואראה את מסי מחורר את הרשת של אוואט. ההימור שלי 4-0 לבארסה. בנוגע לפוטבול אז ככה: טנסי פיטסבורג פילי (עם משחק עצום של ויק מול הסרחה של מקנאב) ניו אינגלנד (יותר משאלת לב מאשר הימור) פחות מ-444 יארד. ההתקפה של הקדושים לא משהו השנה

שבוע טוב

טנסי פיטסבורג פחות מ-444, ;ה נראה קצת מוגזם בהינתן המספרים בתחילת העונה, ובהנחה שקרולינה תעשה קולות של שטיח. ל-2 השאלות הקשות יותר: ניתן למקנאב הזדמנות. למיאמי יש שני נצחונות חוץ והפסד בית, לעומת 2 נצחונות ביתיים לפאטס והפסד חוץ. אז בגלל הביתיות- מיאמי.

underdog36

New member
שלי

1. כמו שכתבתי בפירוט בשרשור של ניחוש העולות לסופרבול, הטייטנס נראים כמו קבוצה שהולכת להגיע רחוק, כנראה בעיקר על הקרקע ובידי CJ. לא מאמין שהם יתקשו מול דנבר המקרטעים עד כה. 2. קשה לומר, אבל מה שבטוח, זה משחק נהדר. לדעתי הסטילרס נראים קצת יותר חדים בינתיים, ובנוסף יש להם יתרון ביתיות, אז אני אלך איתם. 3. וושינגטון עם מאזן 1-2 אחרי שאיכשהו תפסו את דאלאס בשוק, אבל הפסידו לטקסנס ואפילו לראמס. מצד שני, פילי הפסידו רק לגרין ביי (כמובן
), ניצחו את דטרויט וקרעו את ג'קסונוויל. אני חושב שפילי ימשיכו במומנטום בהובלת מייקל ויק. 4.
למה נשארתי בהוט?!? סטטיסטית הפטס גם רצים די טוב - מקום 10 בינתיים ביארדים בריצה, אותו מיקום כמו יארדים במסירה. הגנת המסירה של הדולפינס די חזקה נגד מסירה, אבל נגד ריצה לא ממש, והפטריוטס ינצלו את זה. 5. הסיינטס לא נראים מספיק טוב כדי לעשות כ"כ הרבה יארדים, אפילו לא מול הפנתרס. אנדר. שבוע טוב!

erezc11

New member
ניחושים לשבוע 4

1. טנסי 2. פיטסבורג 3. פילדלפיה 4. ניו-אינגלנד 5. יותר

מישהו יכול להחזיר את חול המועד לכבישים?

הפקקים הבוקר היו משהו חריג ... לניחושים: 1. טנסי 2. משחק צמוד שיכול ללכת לכל כיוון. פיטסבורג. 3. פילדלפיה 4. מיאמי - בזכות ההגנה 5. נלך נגד הזרם - יותר. קולסטון צריך לספק קצת סחורה לפנטזי ...

IhearU

New member
ארבע אצבעות לי יש

1. דנבר 2. פיטסבורג 3. פילדלפיה 4. ניו-אינגלנד 5. אנדר

RoyBehar

New member
שלי

1. טוב, אני לא יכול להגיד שאני מופתע מהעובדה שאני די בדיעת מיעוט פה, אבל - דנבר 2. פיטסבורג בבית ולכן אני הולך איתם. חוצמזה שמתאים לי הפסד של הרייבנס השבוע 3. עוד לא יצא לי שום דבר טוב מלהמר על וושינגטון השנה (ככה עפתי מההישרדות בשבוע האחרון) אבל בכל זאת - מייק שאנהאן ודונובן מקנאב נגד פילי? יש מצב טוב שאני אתחרט על זה גם השבוע אבל - וושינגטון 4. וואו, זה בהחלט שבוע קשה בבחירות - נראה לי שאני הולך על מיאמי אך ורק בגלל הביתיות. 5. רק כי זה יכול לעזור לי בפנטזי - יותר מ444

omrili77

New member
שלי בזריזות

1. אני ממשיך לדגול ברעיון ש "לא מהמרים נגד דנבר וכו'" (למרות שכרגיל שכחתי מי אמר את זה, בפעם ה-37 בערך. סורי) 2. נלך עם פיטסבורג 3. "לילדלפיה" כמובן (זה יורם כתב!) 4. מקווה שמיאמי ינצחו אבל בוחר ב-NE 5. יש סיכוי טוב שתומאס לא ישחק, מה שאומר שבריס יצטרך לזרוק יותר ויתכן שיצבור יותר יארדים, אבל אני בכל זאת הולך על -

ThEgReEnKiNg

New member
מהמר

דנבר-טנסי-אני מאמין גדול בטנסי , למרות שדנבר קבוצה טובה עם מאמן מעולה , והם נתנו משחק לא רע בכלל נגד הקולטס. וינס יאנג נראה מעולה בחצי השני נגד הג'ייאנטס , ההגנה נותנת כל כך הרבה כבוד לCJ , שגם קווטרבק בינוני כמו וינס יאנג יכול לעשות פלאים. טנסי בולטימור-פיטסבורג-משחק מסובך , צ'ארלי באץ' שיחק אותה שבוע שעבר , אבל ההגנה של הרייבנס זה משהו אחר. פלאקו סוף סוף נראה נורמאלי שבוע שעבר , ואנקוואן בולדין סוף סוף מחזיק את הצ'ק. נלך על בולטימור , למרות שקשה לדעת מה פלאמולו מתכנן. פילדלפיה-וושינגטון-הקבוצות באו בסיטואציות שלא חשבו עליהן בתחילת העונה , וושינגטון מפסידה לסנט לואיס והאיגלס שמים את כל העונה שלהם על מייקל על ויק. באמת שהכול יכול לקרות פה , דוני מק היה בינוני בנתיים העונה ומייקל ויק היה פנטסטי , ההגנה של פילדלפיה סוף סוף התעוררה שבוע שעבר נגד הג'אגוארס נקווה שימשיכו במגמה. פילדלפיה. ניו אינגלנד-מיאמי-ההתקפה של ניו אינגלנס מתקתקת טוב(רנדי מוס לוהט בשבועיים האחרונים) , אבל ההגנה אוי ההגנה. מיאמי נראו טוב גם בהפסד לג'טס , צ'אד הני לא רע. נלך על הביתיות מיאמי. בונוס-אנדר.

gadotmi

New member
שלי

דנבר בטנסי מגיע לקייל אורטון הרבה שאפו על התצוגה בשבוע שעבר עם יותר מ-450 יארד באויר ב-37 מסירות מוצלחות, אבל מול אינדי זה לא הספיק, בעיקר בגלל שההגנה לא החזיקה מעמד מול 171 יארד של קולי. דווקא על הקרקע, הקולטס לא הרשימו. הנצחון של טנסי מול אוקלד לא פרמטר שאפשר להתחשב בו, אבל התצוגה של CJ על הקרקע תהיה המדד העיקרי לבחינת יכולת הגנה הריצה של הברונקוס (שונה מהותית משובע שעבר). לדעתי הרוח הגבית של הטיטאנים לאחר החזרה מהעיר הגדולה תסייע להם להמשיך את המומנטום. נצחון לטנסי בולטימור בפיטסבורג ג'ו פלאקו הצליח למסור 154 יארד בשבוע שני (מול הבנגאלס) ו-154 יארד בשבוע שעבר מול החומים. ההגנה של הסיטלרס לא תתן לו כל כך הרבה אויר נקי. עוד דבר משותף שאפר ללמוד מהמשחים הקודמים של בולטימור הוא הישגים נמוכים של היריבות במשחק הריצה. לא נראה לי שאותה יכולת לא תעמוד מול פיטסבורג, שהולכת על הקרקע כתחליף לאי הודאות במשחק האוירי. המשך מאזן מושלם של האורחים מעיר הפלדה. וושינגטון בלילדלפיה להתמודדות שכזו, אין כל משמעות לניתוח היכולת של הקבוצות מהשבועות הקודמים. כאשר יעלו היריבות על המגרש, אפשר יההי לזרוק לפח את כל התחזיות והסטטיסטיקות - תנצח הקבוצה שתצליח לשמור על עצבים חזקים ותמור על מתח חיוב לאורך כל ארבעת הרבעים (אלא אם תהיה התמוטטות כוללת באחד הצדדים עוד לפני סיום הרבע השלישי..). בקיצור - הימור מושלם. לא יודע למה, אבל משום מה אני רושם אדומי עוד. אין שום רציונל. ניו-אינגלנד במיאמי היכולת של מיאמי מרשימה למדי, ומי שחזה במה שקרה לאורך המשחק במינסוטה בוודאי יכול לחזק את הדעה, אם כי הרבה מהקרדיט לנצחון מגיע ממתנות שהדולפינס קיבלו מהמארחים - ראינו את הדבר בא לידי ביטוי בהחזרות פאמבלים על קו היארד האחד.... ארוע מתסכל מאוד לכל מאמן. כבר היה רשום על הלוח חזרה נוספת של םארב לנצחון ברבע רביעי לאחר פיגור, עד לאיבוד המכריע בשניות הסיום.... נראה לי שאין עדיפות ברורה לאף קבוצה, אבל הפרמטר העיקרי שיכול לגרום לעדיפות - הנסיון והחוסן המנטאלי של הפאטס להחזיק מעמד במשחק צמוד, יכולת שאני לא משוכנע שיש למיאמי (ולשמחתם לויקינס אפילו פחות). נצחון לאורחים מהצפון בונוס: הספרים מיותרים. ניו אורלינס ידרסו את החתולים השחורים די בהתחלה (יוציאו עליהם את הזעם משבוע שעבר). לאחר שהמשחק יהיה מוכרע, האלופים יורידו את הרגל מהגז מוקדם מאוד לפני שריקת הסיום ושבירת שיאים של יארדים אינה בלקסיקון (הספיק לבריז המירוץ אחר השיא פעם אחרונה, כשהעונה מסיימת על קו הסיום לפני ההגעה ליעד הנכסף. מה זה חושב, ה-SB הרבה יותר קורץ....) בקיצור - פחות

למעלה