שלי
דנבר בטנסי מגיע לקייל אורטון הרבה שאפו על התצוגה בשבוע שעבר עם יותר מ-450 יארד באויר ב-37 מסירות מוצלחות, אבל מול אינדי זה לא הספיק, בעיקר בגלל שההגנה לא החזיקה מעמד מול 171 יארד של קולי. דווקא על הקרקע, הקולטס לא הרשימו. הנצחון של טנסי מול אוקלד לא פרמטר שאפשר להתחשב בו, אבל התצוגה של CJ על הקרקע תהיה המדד העיקרי לבחינת יכולת הגנה הריצה של הברונקוס (שונה מהותית משובע שעבר). לדעתי הרוח הגבית של הטיטאנים לאחר החזרה מהעיר הגדולה תסייע להם להמשיך את המומנטום. נצחון לטנסי בולטימור בפיטסבורג ג'ו פלאקו הצליח למסור 154 יארד בשבוע שני (מול הבנגאלס) ו-154 יארד בשבוע שעבר מול החומים. ההגנה של הסיטלרס לא תתן לו כל כך הרבה אויר נקי. עוד דבר משותף שאפר ללמוד מהמשחים הקודמים של בולטימור הוא הישגים נמוכים של היריבות במשחק הריצה. לא נראה לי שאותה יכולת לא תעמוד מול פיטסבורג, שהולכת על הקרקע כתחליף לאי הודאות במשחק האוירי. המשך מאזן מושלם של האורחים מעיר הפלדה. וושינגטון בלילדלפיה להתמודדות שכזו, אין כל משמעות לניתוח היכולת של הקבוצות מהשבועות הקודמים. כאשר יעלו היריבות על המגרש, אפשר יההי לזרוק לפח את כל התחזיות והסטטיסטיקות - תנצח הקבוצה שתצליח לשמור על עצבים חזקים ותמור על מתח חיוב לאורך כל ארבעת הרבעים (אלא אם תהיה התמוטטות כוללת באחד הצדדים עוד לפני סיום הרבע השלישי..). בקיצור - הימור מושלם. לא יודע למה, אבל משום מה אני רושם אדומי עוד. אין שום רציונל. ניו-אינגלנד במיאמי היכולת של מיאמי מרשימה למדי, ומי שחזה במה שקרה לאורך המשחק במינסוטה בוודאי יכול לחזק את הדעה, אם כי הרבה מהקרדיט לנצחון מגיע ממתנות שהדולפינס קיבלו מהמארחים - ראינו את הדבר בא לידי ביטוי בהחזרות פאמבלים על קו היארד האחד.... ארוע מתסכל מאוד לכל מאמן. כבר היה רשום על הלוח חזרה נוספת של םארב לנצחון ברבע רביעי לאחר פיגור, עד לאיבוד המכריע בשניות הסיום.... נראה לי שאין עדיפות ברורה לאף קבוצה, אבל הפרמטר העיקרי שיכול לגרום לעדיפות - הנסיון והחוסן המנטאלי של הפאטס להחזיק מעמד במשחק צמוד, יכולת שאני לא משוכנע שיש למיאמי (ולשמחתם לויקינס אפילו פחות). נצחון לאורחים מהצפון בונוס: הספרים מיותרים. ניו אורלינס ידרסו את החתולים השחורים די בהתחלה (יוציאו עליהם את הזעם משבוע שעבר). לאחר שהמשחק יהיה מוכרע, האלופים יורידו את הרגל מהגז מוקדם מאוד לפני שריקת הסיום ושבירת שיאים של יארדים אינה בלקסיקון (הספיק לבריז המירוץ אחר השיא פעם אחרונה, כשהעונה מסיימת על קו הסיום לפני ההגעה ליעד הנכסף. מה זה חושב, ה-SB הרבה יותר קורץ....) בקיצור - פחות