תחרות הפורום - שבוע 4

erantal2000

New member
משחקים בשביל הכיף כבר משבוע 4

איפה שיטת הקיזוז כשצריך אותה? יוחזר לוזון לאלתר. 1. טנסי. 2. בולטימור. 3. פילדלפיה. 4. ניו אינגלנד. 5. פחות.

itaihasid

New member
שלי

1- טנסי, פוטנציאלית למשחק יאנג יותר טוב ואומנם השנה הוא לא מה שהוא יודע אבל אנחנו כבר יודעים מה שהוא יודע ויחד עם שאר ההתקפה הם מסוגלים לעשות דברים טובים. לדעתי יותר מדנבר 2- פיטסבורג נראים מרשימים, אומנם זאת לא חוכמה לתת לטמפה (למרות שאני אוהד שלהם) בראש אבל פתיחת העונה הראתה שטמפה עשו שינוי מה שיכול ליצור לחץ אצל בולטימור. אני עם פיטסבורג 3- פשוט כי זה נראה לי אבל זה לא שאני אתבאס לטעות כי אז עזרתי בנאחס לאנשים מסויימים. פילדלפיה 4- מיאמי 5- אנדר

korensun

New member
ניחושים ניחושים ניחושים

ברונקוס - למרות שהטיטאנס טובים, דנבר שמו לעצמם מחסום מול הפאטס והפסידו לעצמם ת'משחק. אם הם משחזרים את אותה היכולת, פלוס סיום כמו שצריך ברד זון, אז הם ינצחו את הטיטאנים. רייבנס - אחרי שפלאקו קיבל בראש קצת, שבוע שעבר ההתקפה של הרייבנס נראתה טוב. אני בטוח שההגנה של הרייבנס תחזור לתפקד השבוע, ומה שיעשה את ההבדל, איך לא, בולדין. רדסקינס - פילדלפיה נראים כמו אוסף של מקרים שמצליח להם פה ושם. פאטס - עדיין יותר טובים מהדולפינים. פחות - משהו אומר לי שקרולינה עושים סוויץ' בקרוב ומפסיקים לאכול בראש בכמויות שכאלה.

korensun

New member
ספויילר לכל המשחקים שבניחושים

פאק אני טוב. כל מה שאמרתי באמת קרה, כולל הניתוח "המעמיק"

Jazzyik

New member
פתרון הבגרות במתמטיקה

טיטאנים עורבים פריחה אדמדמה בעור לאומנים על סף הפאשיזם פחות מ444 מ.ש.ל

amirbc

New member
שבוע טוב

הניחושים שלי : 1. טיטאנס 2. רייבנס 3. איגלס 4. דולפינס 5. סיינטס (-444)

iloifme

New member
שלי

1. טנסי 2. בולטימור 3. פילי 4. ניו אינגלנד 5. פחות

JayneCobb

New member
ושוב אתכם...

טנסי בולטימור (פולאמאלו או לא, הם יותר טובים) וושינגטון NE בניגוד לדעה הרווחת, אני אלך על OVER

ESPN

New member
שלי

1. דנבר 2. כתבתי פה השבוע שאני לא ממהרת לעלות על העגלה של פיטסבורג, אז כביכול אני צריכה to put my money where my mouth is אבל בסוג המשחק שיהיה, אני חושבת שאת הקרב הזה פיטסבורג תמצא דרך לנצח... 3. וושינגטון 4. ניו אינגלנד 5. פחות. לא יצטרכו כל כך הרבה בשביל לנצח את קרוליינה ויורידו קצת את הרגל מהגז בסוף.

eran113

New member
אולי הפעם

1. טנסי - למרות השיפור שהיה בדנבר בשבוע שעבר אני עדיין חושב שטנסי טובה יותר ולכן גם תנצח. 2. בולטימור - משחק שקול אבל לדעתי לבולטימור יש יתרון במיוחד לאור החסרון של QB ברמה גבוהה בפיטסבורג. אן כל הכבוד לבאטצ' (אם ככה רושמים) ההגנה של בולטימור היא לא ההגנה טמפה ביי. בסופו של דבר יהיה משחק של הגנות שלדעתי לבולטימור יש יתרון. 3. וושינגטון - מקנאב יתן את הכל כדי לנצח וכך יעשו גם שאר חבריו לקבוצה. בגיע הזמן שהרדסקינס ינצחו ושיהיה להם קצת מזל. 4. מיאמי - אסור להם להפסיד 2 משחקים ברציפות בבית נגד 2 קבוצות בבית שלהם. 5. אנדר - נראה לי שהם יתקשו גם הפעם.

REDSKINS

New member
מהמר

טנסי - CJ עושה את ההבדל. הוא לא משחזר את ההצלחה משנה שעברה אבל הוא עדיין RB גדול. בולטימור - הגנה יש בשתי הקובוצות , אבל ההתקפה של בולטימור נראת לי חזקה יותר כשביג בן חסר לפיטסבורג. פילדלפיה - 1. לנחס , 2. אחרי ההפסד לראמס קשה לבחור ב-DC מיאמי - כמו בשבוע שעבר שהלכתי עם שיקגו , פשוט תחושת בטן. ההגיון אומר לי שהפטס יקחו אבל יש לי משום מה הרגשה ללכת על מיאמי. מינוס

green og

New member
בחירות

1. טנסי 2.פיטסבורג 3.וושינגטון 4.מיאמי 5. מינוס

Yo-man

New member
אני אספתק ב-6 נקודות השבוע

1. טנסי. גם בבית, גם מול דנבר המקרטעים. אני רק חושש מיום רע של יאנג, אבל מקווה שיום סביר לש CJ יעזור 2. פיטסבורג. בולטימור מצאו את משחק ההתקפה שלהם בשבוע שעבר, אבל זה לא היה מול הגנת ברזל. בולדין יכול לשכוח מהחגיגות של השבוע בעבר. 3. פילדלפיה. ויק הזה כוכב. וושינגטון נורא ירצו לעזור למק'נאב לנקום, אבל השתדלות יתר תוביל לטעויות. 4. ניו-אינגלנד. מאוד מקווה שמאמי לא יפסידו 2 משחקי בית רצופים, אבל איכשהו הם לא נראו לי מיושרים מול הג'טס, ובילצ'ק יודע בדיוק מה לרקוח מול משחק "לא מיושר" 5. פחות. אני מאמין למה שיעל כתבה, ש-NO יעלו ליתרון מהר ולא יתאמצו. בלי בוש הם רצים פחות, ובינתיים בריס לא מחלק את הכדורים בין כל הרסיברים שלו, מה שאומר שלהגנות קצת יותר קל. אבל כמו שאמרתי, אני אספק ב-6 הנקודות המסורתיות שלי לעונה זה.

s t i f f l e r

New member
ההימור שלי

ברונקוס אצל הטייטאנס - הגנת המסירה מס' 5 בליגה(זו של טנסי), הולכת לפגוש את התקפת המסירה מס' 1, מנגד התקפת הריצה מס' 8 (זו של טנסי), הולכת לפגוש את הגנת הריצה מס' 10. תכנית ההתקפה של הברונקוס הולכת להיות מסירה, מסירה ועוד קצת מסירה לקינוח, כי ככה זה שהרץ היחיד שלך הוא לורנס מארוני (מלעוני בלשון העם), והאופציה הנוספת שלך להריץ כדור היא ווילדקאט עם טים טיבו. תכנית ההתקפה של הטייטאנס מנגד תהיה כריס ג'ונסון ואם זה לא יעבוד אז ג'סטין גייג' ונייט וושינגטון יקבלו קצת מסירות (פשוט לא ברור למה קני בריט ובו סקייפה, אם ככה מבטאים את שמו, לא מקבלים יותר מסירות). מה שאומר שמדובר בקבוצות מאוד מאוד חד-מימדיות, וכנראה שבמשחק הזה הטייטאנס ינצחו, בעיקר כי ההגנה שלהם תצליח להסתדר עם אורטון (שהמאזן שלו אולי עומד על 1078 יארד במסירה, אבל רק 4 ט"ד לעומת 2 חטיפות). נצחון של הטייטאנס. רייבנס אצל הסטילרס - לאורחים יש את הגנת המסירה הטובה בליגה, אבל זה לא ממש נתון מעודד לאור העובדה שהתקפת המסירה המקומית היא האחרונה בטיבה. התקפת פיטסבורג מתבססת בינתים הרבה יותר מדי על מנדנהול, כשמדי פעם גם היינס וורד ומייק וואלאס משתתפים בחגיגה, אבל היריבות שלה בינתיים הן לא משהו שכדאי לכתוב עליו הבייתה. התקפת הרייבנס מצד שני עדיין בשלבי התחברות, אחרת אי אפשר להסביר למה רייס רץ הרבה יותר מדי, ולמה פלאקו (בינתיים) כל כך רע (נחטף כבר 5 פעמים לעומת 4 ט"ד עם אחוזי השלמה של פחות מ-55%), מה שאולי מסביר למה הוא מנסה ללכת רק על בולדין והיפ ולא ממש משתף את מייסון וורד וחושמנזאדה. אבל תנו לרייבנס (בעיקר לריי לואיס), אתגר כמו הסטילרס והם פורחים (בעיקר כי הם לא יכולים להרשות לעצמם להפסיד). נצחון של הרייבנס. רדסקינס אצל האיגלס - מסתבר שלסקינס יש את התקפת המסירה השביעית בטיבה בליגה, אז סנטנה מוס וכריס קולי מקבלים את הביצה לא מעט, ועדיין, כמות הט"ד שלהם במסירה העונה עומדת על 2 (מול חטיפה אחת), וזה לא שהכמות בריצה גבוהה יותר (גם 2), כשכרגע עיקר הנשיאה היא של פורטיס (נשא את הכדור קצת יותר מפי 3 מטוריין ולארי ג'ונסון ביחד), מה שאומר שהסקינס מאוד לא תכליתיים. האיגלס למעט זאת נמצאים בעשירייה הראשונה בהתקפת הריצה ובהגנת מסירה, לא רעים בהתקפת מסירה (6 ט"ד לעומת 0 חטיפות), אבל קצת מתקשים מול ריצה, כשעושה רושם שהם למדו לנצל את כל הכלים ההתקפיים שלהם (ויק ומקוי בריצה, דשון ג'קסון, ג'רמי מאקלין, סלק, וקצת מקוי במסירה). הסקינס יודעים שאסור להם להפסיד, מצד שני, בינתיים הם לא הראו בינתיים שהם יותר מדי טובים, וגם הנצחון היחיד שלהם בינתיים היה הרבה יותר מבוסס מזל (או טפשות של דאלאס אם ממש מתעקשים). נצחון של האיגלס. פטריוטס אצל הדולפינס - ההתקפה של הביתיים די בינונית (16 בריצה, 18 במסירה), והם מתקשים קצת מול ריצה (מקום 19), מול מסירה לעומת זאת הם בעשירייה הראשונה, מצד שני מגיעים האורחים עם התקפה שממוקמת בעשיריה הראשונה (10 גם בריצה וגם במסירה), אבל הגנה שאפשר לקרוא לה מעוררת רחמים (20 מול ריצה, 25 מול מסירה). על פניו נראה שלהגנת הפטריוטס הולכת להיות בעייה, בראון ו-וויליאמס הולכים לטחון קרקע, דבון בס תמיד תפס משחקים מול הפאטס וזה עוד לפני שמזכירים את ברנדון מארשל, מצד שני רק 4 מ-5 הט"ד של הדולפינס העונה התקפיים, ומולם תעמוד קבוצה שיודעת לנצל כל כלי שיש לה (ויש לה הרבה) באוויר (8 ט"ד באוויר, מול 2 חטיפות) ושתרצה לטחון גם את הקרקע דרך גרין-אליס, וודהד ואפילו הרננדז (הטייטאנד) כדי להתיש את ההגנה שמולה. אני מקווה שהפאטס ינצחו, מצד שני, ההימור עליהם הוא בלבד כבד בגלל ההגנה הרעה שלהם. נצחון של הפאטס. אובר/אנדר - האלופים לא נראים טוב מדי העונה, אבל לוח המשחקים שלהם כולל רק משחק אחד קשה עד שבוע 12 (מול הסטילרס בשבוע 8), כשמאותו שבוע ועד סיום העונה עוד מוקשים אפשריים שיהיו להם הם הרייבנס, הבנגאלס והקאובויס (כולם בחוץ). מולם תתייצב קבוצה עם הגנה לא רעה (13 מול מסירה, 14 מול ריצה), אבל אחת כזו שצריכה קבוצות כמו קליבלנד או בפאלו כדי לנצח, וזה מחלחל להגנה (שכמה שהם לא יהיו טובים, ההתקפה תצליח לחברן להם משחקים). אולי האלופים הם הטריגר שיעיר קצת את הקבוצה בבנייה משארלוט, אולי זו הזחיחות שהאלופים משדרים, אבל להגיע ל-444 לא נראה לי שהם יגיעו. אנדר.

למעלה