תחרות הזמרים - שבוע 5

giloni

New member
אנדרסון והפעם עם נימוקים כבדי משקל

אנדרסון הוא הצבע הבוהק של יס. תמלילים מופרכים בעליל, פוזה של רוחניות (ואולי לא, אני לא מכיר אותו אישית...), אבל כשהוא שר זה Yes ובלעדיו זה No אחד גדול. And you and i, Awaken, ואלבום הסולו הנהדר שלו Olias of sunhillow. לנון הוא לנון, אייקון תרבות, ואני מעדיף אותו כך. על השניים האחרים חבל להרחיב את הדיבור. יקי

ganooov

New member
סטיבן טיילר. ../images/Emo13.gif

סורי, אני לא אוהב את ליב טיילר, אני חשוב כמת?
ביננו, לי יש מישי יותר שאווה
.

ganooov

New member
תראאאאה... ../images/Emo13.gif

העיניים שלי רואות אותה בצורה שונה ממה שאתה תראה אותה, נכון?
נראה, אם יעלה הרצון מלפני
.

בית קשההה!

לניקו יש קול זוועתי לדעתי, אז אני אפילו לא שוקלת.... את אנדרסון אני לא מכירה. השאלה היא: לנון או טיילר?! אממממ....טוב.... ס ט י ב ן ט י י ל ר

אני חושבת...

זה באמת קצת קשה, אבל ההתלבטות שלי היא בין אנדרסון לטיילר. עם כל הכבוד ללנון (שאישית אני חושבת שהוא מלחין מדהים), אין לו את הקול שאני מחפשת בזמר וגם לא את כוח הנוכחות על הבמה. אני חושבת שאני אלך על סטיבן. כי הבנאדם יודע לשיר, יש לו קול ייחודי מאוד שאפשר לזהות גם אם יעירו אותך ב-2 בלילה והוא יודע איך לתת הכל על הבמה...... אז........ סטיבן!!!!!!

גדי שבת

New member
לנון

אולי לא "זמר" גדול, כמו אנדרסון. אבל ג'ון אנדרסון יכול לפעמים להעלות על העצבים, מה שלא קרה מעולם עם ג'ון לנון.

קרימזון

New member
ג'ון אנדרסון

מתמודד על תואר הסולן האהוב עליי. לשמוע אותו שר ממש מחמם את הלב. אוף... מה שהוא עשה ב Tales From Topographic Oceans נחרט בליבי... אני מצביע לו. ואני באמת לא מבין למה יש כאן כמעט קונצנזוס לגבי לנון. לנון? הוא לא כזה זמר גדול (ומדבר אחד שהיה חסיד ביטלס ויש לו את כל החומר הרשמי).

matanbu

New member
סטיבן טיילר

הוא זה שהפה שלו נראה כמו הרוצח מ"הצעקה"! אבל הקול שלי הולך עם לנון

למעלה