תחרות הזמרים - שבוע 5

ואני עם ניקו

האמת אני לא יודע איך הלס נראה אבל יש לי תחושה שיותר כיף להיות עם ניקו

Grimble Grumble

New member
קשה לי להבין

מה יש לשניכם נגד לנון... כפרפורמר הוא עולה על השאר בהרבה... (יש לו הרבה יותר "אופי" ממקארטני) כזמר (מבחינת קול נטו) הוא גם עולה בהרבה על כל השאר בביטלס...

Liricooli

New member
בדיוק השבוע קניתי את רילייר,

וכרגע אני שומע את roundabout אז כנראה שזה יהיה אנדרסון. לירי

SickAgain

New member
Being For The Benefit Of Mr. Lennon

למה שאני אצביע נגד אחד מהאבות הרוחניים שלי... לא יכול להציע כל דבר הגיוני פרט לרגש ואהבה טהורה למוסיקה שלו ושל הביטלס. אני יודע שכאן זה תחרות זמרים ולא להקות אבל למרות שאני דיי אוהב את יס המוקדמים, אנדרסון לא יכול לקחת את לנון על פי שום פרמטר. אני לא יודע, זה ממש קשה לקרוא למישהו "גאון" בכל הנוגע במוסיקה פופולרית, זה מושג שלקוח מאיזורי התיחסות שונים אבל אם כבר מישהו אז זה המישהו...בלי שום issue :)

RogerW

New member
בגלל שהרוב כאן הצביע ג'ון לנון....

אז גם אני מצביע ג'ון לנון

קיר קמט

New member
לרגע קיוויתי

שמחאתי עזרה והחזרת את הגדול מכולם (טוב, מספר 2 לבחור הנחמד ההוא מהדלתות, שכחתי את שמו.) , אבל אז אתה בא לי בבית הזה, שהאמת - בית מסריח. לא רוצה לנון, לא רוצה טיילר, לא רוצה ניקו , לא רוצה אנדרסון, אני נמנע ?!

WallFlower

New member
אני לא מעריצה של איירוסמית'

אבל יש לי חברה שמאוד כן ואני מרגישה מחויבת בשמה להצביע עבור סטיבן...

אנדרסון!!

להלן הסיבות שלי: Soon oh soon the light Pass within and soothe the endless night And wait here for you Our reason to be here Soon oh soon the time All we move to gain will reach and calm Our heart is open Our reason to be here Long ago, set into rhyme Soon oh soon the light Ours to shape for all time, ours the right The sun will lead us Our reason to be here The sun will lead us Our reason to be here

קרימזון

New member
אוף...

הגייטס אוף דליריום... קלאסיקה במימדים קוסמיים... זה אולי נשמע כמו קלישאה אבל אחרי שיר כזה (כמעט 22 דקות) אתם בהחלט עלולים לשנות את דעתכם.

והמילים! המילים

בנאליות ככל שיהיו, הם מצליחים להעביר את האווירה. התיאורים של המוות, השטן, שדה הקרב. פשוט מדהים.

noosh

New member
מה חשבת לעצמך

כששמת את הקטע הזה כאן? בכוונה להקשות עליי? טוב, אחרי קטע כזה... הקול שלי הולך לאנדרסון כמובן

למעלה