תחרות הזמרים - שבוע 5

Grimble Grumble

New member
תחרות הזמרים - שבוע 5

ושוב מעט מוקדם מהצפוי (בחמישי-שישי לא יהיה לי זמן, בשבת כן)... ונתחיל מתוצאות השבוע האחרון: בבית מספר 7 למרות התחלה צמודה בסופו של דבר ג'ניס לקחה בגדול עם 18 קולות לעומת 8 של פיטר האמיל, 7 של פוגרטי ו5 של קאברדייל. ברבע הגמר יהיה לה הרבה הרבה יותר קשה, כי שם היא תפגוש את... ...רוברט פלאנט שעם 36 קולות הביס את רוג'ר ווטרס (7), דונובן (2) ואוזי החביב (1)... מצורפת, כמובן, מפת הטורניר, ועוד מספר דקות שתי ההתמודדויות החדשות. אני מזכיר להצביע רק בשרשור הרלוונטי... וכמובן, יום עצמאות שמח.

Grimble Grumble

New member
בית #9 - זאפה, מוריסיי, קרוצ'י וריד

והגענו לבית #9, והמתמודדים הם: הוא אימתם של כל מעריצי דיפ פרפל (ראה: טורניר הגיטריסטים, התמודדות #5...), יש לו את השפם והזקן הכי מפורסמים בעולם. הוא פראנק זאפה!!! יש לו יכולת כתיבה מדהימה, יש לו גם קול נהדר, הוא ממש לא מספיק מוערך פה בפורום, הוא סטיבן פאטריק מוריסיי!!! הוא אגדת רוק שדי "נשכחה", האמת שאם הניבלונגים לא היה מזכיר אותו גם אני הייתי שוכח
, הוא מתחרה רציני לפראנק זאפה בתחרות השפמים, הוא ג'ים קרוצ'י!!! הוא היה במחתרת הקטיפה, הוא כתב אלבומים מדהימים (טרנספורמר, ברלין), הוא לואיס רבינוביץ', הוא לו ריד!!! אני מזכיר, להצביע רק בשרשור הרלוונטי...

ThE RhythM

New member
זאפה!

כי זה זאפה וזאפה זה טוב ליהודים (במיוחד ליהודיות, ובמיוחד לנסיכות יהודיות)

godsdice

New member
זאפה

למרות שלמורסי יש קול מעולה! אבל, זה כנראה לא משנה כי פלאנט יקח את התואר מכולם.

LadyG

New member
יש לי כבר מסורת

בטורניר הזה לתת את קולי למפסידים. אז למה לשבור מסורת? זאפה בטח יקח בגדול ואני אצביע לאהבה גדולה שלי ג'ים קרוצ'י היוצר שמת צעיר ודי נשכח במהלך השנים.

Grimble Grumble

New member
וסיבה אחת למה לא להצביע זאפה???

כן! זאפה מתמודד פה ואני הולך להסביר לכם למה להצביע למישהו אחר. אז ככה, מוריסיי, כמו שכבר כתבתי בהצגת הזמרים, לא מוערך פה בפורום מספיק. סביר מאד שהסיבה לכך היא העובדה שהוא נכנס לתודעה רק בשנות ה80 בעוד ש95% מהפורום עוסק בשנות ה60 וה70... למוריסיי יש יכולת כתיבה שנראית פעם בדור, כתיבה מעט צינית, מאד אירונית במשפט פשוט מצד אחד ומתוחכם מצד שני הוא יכול לתאר בדיוק מה שאנחנו לא נצליח עם נכתוב עמוד שלם. והקול שלו רק משלים את העניין. קול שקט ומיוחד שאין להרבה זמרים (אין בכלל). רוב האנשים פה לא מכירים ממש את מוריסיי או להקת הסמיתס, אז אני מציע שתקשיבו לשיר או שניים לפני שאתם בוחרים... המלצה #1 שלי היא השיר There is a light and it never goes out: And if a doubledecker bus crashes into us To die by your side is such a heavenly way to die And if a 10 tons truck, kills the both of us To die by your side well the pleasure, the priviledge is mine. There is a light and it never goes out.

לירוי בראון

פעם רציתי לשנות את הניק שלי ללירוי בראון, אבל פחות מידיי אנשים היו מבינים למה (מי שחשוב היה מבין אבל זה לא זה), פחות מידיי אנשים גם יבינו שזה אומר שאני מצביע לג'ים קרוצ'י היקר, אבל גם אם אהיה לבד בזה, אני נשאר עם ג'ים, כי לא כדאי להתעסק איתו.

Wonder goat

New member
דרך הגב ניבלו מה הסיפור עם השיר של

זאפה בובי ברואן? זה על סיפור אמיתי זה שזאת עוד דרך של זאפה לחפש צומת לב דרך מין הומוים ולסביות

RogerW

New member
בגלל שהוא השראה בשבילי.....

השראה מבחינה אחת.. השפם!! אז בגלל שיש לו שפם כמו שלי!! אני מצביע זאפה

קיר קמט

New member
טוב

לא רוצה זאפה, לא רוצה מוריסיי, לא מכיר את קרוצ'י (לא לצעוק!) , שיהיה לו ריד.

למעלה