תחרות ההימורים

MIIKLE

New member
אנגלנדר לא יצביע לטומי

וגם חנוך לא בהכרח אתה מסתמך על נתונים מוטעים.

NP16

New member
חושב די אחרת כמובן

אם שי מודח: אנגלנדר- ליאורה חנוך- ליאורה! זיו- טלכו ליעד- טלכו ריקי- טלכו אביגיל- טומי אוהד- ליאורה שי- ליאורה הדס-טלכו לכן אביגיל משנה את ההצבעה שלה וליאורה זוכה 5-4 אלא אם כן אנגלנדר משנה את ההצבעה ואולי אוהד כן יבחר להצביע לטום ..אבל המושבעים מדברים אחד עם השני. בכל מקרה זה סיכוי 50 -50 ביניהם אם טלכו מודח: אנגלנדר- שי חנוך- שי זיו- שי ריקי- שי אביגיל- טומי אוהד- ליאורה ליעד- ליאורה הדס- שי טלכו- שי שי לוקח 6-2-1 וכן, אני לא חושב שאוהד יצביע לטום!! ובכל מקרה לדעתי טום אבוד :) וסתם ככה אם טום נופל : אנגלנדר- שי חנוך- שי זיו- טלכו ריקי- טלכו אביגיל- ליאורה אוהד- ליאורה ליעד- טלכו הדס- טלכו טום- ליאורה טלכו לוקח 4-2-3 !

Tomer984

New member
תגיד איזה השרדות ראית

לפי הזה ששי עף בהצבעה אוהד יבחר ב ליאורה? הבנאדם בנקר של טומי ועוד חמור מזה חנוך יבחר ליאורה? תגידי איזה השרדות ראית?, הבנאדם בז לה הוא חושב שהיא אישה מגעילה מבחינת אישיות. אנגלנדר גם לא יבחר בליאורה כי היא בגדה בו באותו אופן

NP16

New member
אני חושב שיש להם שכל להסתכל מעבר

ל "היא בגדה בי אני שונא אותה,", בעיקר לפי דברים שאפשר לשמוע מטל אנגלנדר בעצמו במהדורת השבט. (רק מחמאות על ליאורה, אם אתה שואל..). אני חושב שליאורה, כששי לא נמצא, מסמלת הכי טוב בשביל אנגלנדר וחנוך, שילוב בין אסטרטגיה ועדיין להיות פייטר, והיא לא הייתה יותר מדי תחמנית אנשים שם די ידעו עם מי יש להם עסק. ובעיקר אני מאמין למשל בקטע של אוהד שזה יהיה קולות פשוט נגד טלכו, כי לטלכו יש באמת 4 בנקר- זיו, ליעד, ריקי והדס. אני מנסה לחשוב על מושבעים פחות ממורמרים משאתה מנסה לתאר. אני מודע לזה שאני כנראה טועה, אבל זה ייתכן.

niro62

New member
מהמר

אוקיי אז אם טלכו מודח אז: אנטלנגדר - ליאורה חנוך - שי זיו - שי ריקי- טומי אוהד- טומי אביגיל - טומי הדס - ליאורה ליעד ליאורה טלכו - ליאורה ליאורה מנצחת 4-3-2 אם שי מודח אנטלנגדר - ליאורה חנוך - ליאורה זיו- טלכו ריקי - טלכו אביגיל טומי אוהד - טומי ליעד - טלכו הדס - טלכו שי - ליאורה טלכו זוכה 4-3-2 אם טומי מודח (ואני מאמין שזה כן יכול לקרות) אנטלנגדר - ליאורה חנוך - שי זיו - טלכו ריקי- שי אביגיל - ליאורה אוהד ליאורה ליעד - טלכו הדס טלכו טומי - ליאורה ליאו זוכה 4-3-2

mmeny

New member
תמשיך לחלום

חנוך וטל א לא סובלים את ליאורה ליאורה הדיחה והשפילה את שניהם

mmeny

New member
זה מה שגרוע בהצבעה בארץ

אנשים שלא סבלו אחד את השני באי,יכול להיות שבארץ "פתאום" יתחברו. יש אינטרס גדול לליאורה (ולכל פיינליסט),להתקשר כל יום,פעמיים ביום,לכל מושבע,ולשגע לו את השכל,מה שלא היה יכול להיות אם ההצבעה הייתה ע"פי הפורמט המקורי

מצדה74

New member
טוב, ההימור השנה קשה

אבל לאחר שקלא וטריא, הגעתי לכלל דיעה שככל הנראה שי מרושת היטב עם אנגלנדר וחנוך, והגיע איתם להבנות. ולפיכך - אם שי עולה לגמר: שלישית הגמר תהיה ליאורה, שי, טום. אנגלנדר, חנוך, זיו, טלכו – שי. אוהד, ליעד – ליאורה. ריקי, אביגיל – טום. הדס – שי/טום. שי מנצח 5-2-2 או 4-3-2. אם טלכו עולה לגמר: שלישית הגמר תהיה ליאורה, טלכו, טום. שי, אנגלנדר, וחנוך יצביעו כמקשה אחת – לליאורה. אוהד – ליאורה. ליעד, זיו, הדס – טלכו. ריקי, אביגיל – טום. ליאורה מנצחת 4-3-2. צריך לחשוב גם על האפשרות (ההיפותטית) שטומי לא עולה לגמר, ושלישית הגמר תהיה ליאורה, טלכו, שי. אנגלנדר, חנוך, ריקי – שי. זיו, ליעד, הדס – טלכו. אוהד, אביגיל, טום – ליאורה. נוצר שיוויון מזהיר 3-3-3. במקרה זה יש אפשרות שיודח זה שקיבל פחות הצבעות ב-SMS , והשני טלכו/שי – יתמודד מול ליאורה ראש בראש. ולכן, במקרה של ראש בראש: ליאורה מול שי: אנגלנדר,חנוך, זיו, טלכו, הדס, ריקי – מצביעים שי. אביגיל, אוהד, טומי, ליעד – מצביעים ליאורה. שי מנצח 6-4. ליאורה מול טלכו: אנגלנדר, חנוך, שי, אוהד, טומי, אביגיל – מצביעים ליאורה. זיו, ריקי, הדס, ליעד – מצביעים טלכו. ליאורה מנצחת 6-4.

IkMfNiY

New member
אני גם אנסה.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

טלכו מודח: אנגלנדר- שי חנוך- שי (טומי?) זיו- שי ריקי- שי אביגיל- טומי אוהד- טומי ליעד- שי הדס- טומי טלכו- שי אז.. שי אם שי מודח: אנגלנדר- טומי (?) אולי בעצם טלכו חנוך- טומי (?) זיו- טלכו ריקי- טומי אביגיל- טומי אוהד- טומי ליעד- טלכו הדס- טומי שי- טלכו (ליאורה?) אז.. טומי יעל

התסריט האופטימי - טומי מנצח בכל מקרה

טוב, אז אני מקווה שכך ייערכו ההצבעות. אני כמובן רושמת את התסריט האופטימי ביותר שאני יכולה לקוות לו. אם שי עולה לגמר: אנגלנדר - שי חנוך-טומי זיו- שי ריקי-טומי אביגייל -טומי אוהד-טומי ליעד-ליאורה הדס-טומי טלכו-שי סה"כ: טומי - 5 שי-3 ליאורה- 1 אם טלכו עולה לגמר: אנגלנדר -טומי חנוך-טומי זיו-טלכו ריקי- טומי אביגיל-טומי אוהד-טומי ליעד-טלכו הדס-טומי שי-ליאורה סה"כ: טומי-6 טלכו- 2 ליאורה -1. לא קיים מצב שבו טומי לא בגמר. בכל מקרה אני יודעת שאני מפסידה בהימור, כי גם אם טומי ינצח זה יהיה על חודו של קול, אבל נותרו 24 שעות לפנטז על זה, אז אני מנצלת כל שניה. הולכת על התסריט האופטימי כבר אמרתי, לא? בכל מקרה טומי מנצח. הוא הגשים את המטרה שלשמה בא: לעבור חוויה של פעם בחיים ולצאת ממנה שלם, בוגר, בשל.

גנימדס

New member
גם אני רוצה להיות אופטימי

הנהלת "השרדות" מנסה להציל את עצמה מבזיון ומיעפה את המועמד ששחד (לכאןרה) את המשובעים. טלכו מבצע קפיצת באנג'י מהאגו שלו אל ההשגים שלו ונפצע באורח קשה, אף מושבע לא מעונין להצביע לליאורה -כי היא אשה(-לא כמו שי, שכאשר הוא מתאכזר לאנשים זה בסדר גמור.). טומי מנצח פה אחד.

Tomer984

New member
אני ואת באותו ראש וכנראה טומי יקח

למרות שאני בעד החכם שהוא טלכו ,

אורישקי

New member
טוב יאללה

שי מודח: אנגלדר-ליאורה!!!ואני עדיין חושב שכך חנוך-טומי זיו-טלכו ריקי-טלכו אביגיל-טומי אוהד-ליאורה ליעד-טלכו הדס-טלכו שי-ליאורה טלכו לוקח 4-3-2 טלכו מודח: אנגלדר-ליאורה! חנוך-טומי זיו-שי ריקי-שי אביגיל-טומי אוהד-ליאורה ליעד-ליאורה הדס-קול מאד לא צפוי טלכו-שי 3-3-2 והדס שהיא קול לא בטוח שיכול להיזרק לקול אחד,אבל שסביר להניח ששי ולכן הוא ינצח כנראה בגמר כזה טומי מודח(מה שלא ייקרה): אנגלדר-ליאורה חנוך-שי זיו-טלכו ריקי-טלכו אביגיל-ליאורה אוהד-ליאורה ליעד-טלכו הדס-טלכו טומי-ליאורה 4-4-1 בין טלכו וליאורה.

השורד

New member
התחזית שלי - הלוואי ותתבדה

אם שי עולה לגמר: שי מקבל את הקולות של זיו, ליעד, טלכו והדס. כל היתר מצביעים לטומי. אם טלכו עולה לגמר: טלכו מקבל את הקולות של זיו, ליעד והדס. שי מציל את ליאורה מהשפלה טוטאלית עם קול בודד לטובתה. וכל היתר מצביעים לטומי. אם טומי עף: סימן שאני חולם

מקווה שאתה צודק

רק תיקון, הדס תצביע לטומי ואנגלנדר לשי, לדעתי. בסיכום זה יוצא אותו דבר.

MIIKLE

New member
אני לא בטוח אבל יתכן וטלכו יעלה באסמסים

כמו שהיה מקרה שפרה ובובליל שכולם היו בטוחים שבובליל לוקח אבל יתכן וטלכו נגע בלב של אנשים שגם שונאים את שי ולכן יש מצב שאולי טלכו יעקוף את שי.וגם אם לא אז גם זכייה של שי זה לא נורא.

למעלה