תחרות ההימורים

תחרות ההימורים

טוב, כבר שאלתם את זה כאן אבל גם זה לא היה באופן רשמי אלא סתם "מי נראה לכם יזכה", וגם עכשיו אנחנו רגע לפני הגמר וכבר ראינו את כל הראיונות ושמענו את כל השמועות והגיע הזמן להסיק מסקנות. אז זה שירשור ההימורים בו תשרשרו למי כל מושבע יצביע במידה ושי/טלכו יעלו לגמר (ואם אתם ממש אופטימיים אתם יכולים לנסות גם מצב שבו גם שי וגם טלכו עולים). המנצח יזכה ב..... כבוד רב! סתם, אולי אני אדבר עם עידן ונסדר איזה צ'ופר כמו אדום בפורום לשבוע או משהו
אז יאללה תתחילו להמר! אני כבר אשרשר את ההימור שלי, אני רק חייב לציין שלדעתי הפעם הקהל הולך להחליט מי יהיה המנצח. אם שי עולה, הוא זוכה מאה אחוז, ולדעתי גם טלכו לוקח את הגמר במידה והוא יגיע אליו.

להלן הימוריי הסופיים:

שי עולה: אנגלנדר- שי חנוך- שי זיו- שי ריקי- שי אביגיל- טומי אוהד- טומי ליעד- ליאורה הדס- טומי טלכו- שי שי מנצח 5-3-1. טלכו עולה: אנגלנדר- טלכו חנוך- טלכו זיו- טלכו ריקי- טלכו אביגיל- טומי אוהד- טומי ליעד- טלכו הדס- טלכו שי- ליאורה טלכו מנצח 6-2-1. לחלק זה יישמע מופרך, וגם לי היה קצת קשה בהתחלה שטלכו ינצח בכזה הפרש, אבל אחרי שחשבתי על כל אחד ואחד זאת המסקנה שהגעתי אליה. אקווה שאני צודק
מאכזב לדעת שכפי הנראה ההכרעה בידיים של הקהל.

בעצם שינוי קטן

טלכו עולה: אנגלנדר- טלכו חנוך- טלכו זיו- טלכו ריקי- טומי אביגיל- טומי אוהד- טומי ליעד- טלכו הדס- טלכו שי- ליאורה טלכו מנצח 5-3-1.

השורד

New member
מה שלדעתי יש לעשות במצב כזה

המועמד השלישי (ליאורה) יצטרף למושבעים, ואז תערך הצבעה מחודשת רק לשניים המובילים. אבל אני לא אתפלא אם זה יוכרע ב-SMS

MIIKLE

New member
ההימור שלי

אם טלכו מודח באסמסים אז שי לוקח את הגמר 6-3 (טומי יהיה שם בכל מקרה יש יותר מדי בנות טיפש עשרה שמעריצות אותו) הצבעות:שי-טל אנגלנדר,חנוך,ריקי,זיו,טלכו,ליעד טומי-אוהד, הדס, אביגייל ליאורה-אפס אם שי מודח באסמסים אז טלכו לוקח את הגמר 6-3 . הצבעות:טלכו-אנגלנדר,ריקי,זיו,ליעד,הדס,ושי (למרות שיש מצב שריקי תצביע לטומי ואז זה 5-4) טומי-חנוך,אביגייל,אוהד ליאורה-אפס

Tomer984

New member
בהנחה שטלכו ליאורה וטומי יעלו אז..

לטומי יש 4 בנקר לטלכו יש 2 בנקר מה שאומר נשארו עוד 2 שהם ריקי והדס אם שי צריך לבחור כנראה הוא יבחר בטומי

Tomer984

New member
ה 4 בנקר הם

אוהד - אין מצב שלא יבחר בו אביגיל - הבחורה פשוט מאוהבת בבנאדם טל אגלנדר - אין מצב שהוא יבחר טלכו (ראית מה הוא שאל את טלכו במועצת אחריי שהוא הודח) ולליאורה אין סיכוי שהוא יצביע חנוך - בליאורה לא יבחר , ואת טלכו הוא לא מחבב כי הוא נראה לו חלש. ככה שיש את ריקי והדס שכיביכול היו בברית של טלכו , אבל ריקי בטח ראתה את הפרק שטלכו הקריב אותה במקום לגרום לתיקו.

niro62

New member
מתי תבינו כבר???????????????????????????????

אנטלנגדר 100% לא יצביע לטומי וזה ברור כאור השמש, חנוך עוד מילא למרות שגם 85% שלא יצביע לטומי

Tomer984

New member
אני בעד טלכו אבל טומי יקח

אין סיבה לאחרים למתנדנדים לבחור בטלכו כי הם רגילים לתרבות היוונית, ליופי ולספורט ולפי דעתם החזק מבחינת יופי צריך לנצח

אני בעד טומי וחוששת

שיקרה בדיוק ההפך. הם ירצו להוכיח שהכאילו אסטרטג מנצח.

MIIKLE

New member
תסתכלי על העונות הקודמות

ותבני שלהיות אהוב הקהל לא עוזר לך לזכות בהישרדות.נועם טור לא זכה וגם מירית לא זכתה. דרוש יותר מלהיות אליל בנות כמו טומי כדי לנצח פה האסטרטגיה היא המדד לניצחון ולא העטיפה החיצונית ובזה טלכו עולה בגדול על טומי.אם את רוצה שטומי ינצח בגלל העטיפה החיצונית זה ממש לא הקריטריון להישרדות.

אני רוצה שטומי ינצח

בגלל הדרך שלו. בגלל שהוא הגיע בזכות עצמו למרות שהיה מטרה ובשלוש מועצות הוא היה פגיע לחלוטין. אני רוצה את זה כי הוא הפגין רגישות ונחישות ונאמנות, ולא קפא על השמרים. אני רוצה שהוא יזכה כי גם לנצח במשימות זו דרך, אחרת באמת בשביל מה להשתתף במשימות. אני רוצה שהוא יזכה בתואר השורד האחרון, כדי להוכיח שאפשר להיות גם אהוב וגם ראוי. וזה שהוא יפה וכיף לי להסתכל עליו, זה בונוס רציני, אבל זו לא הסיבה שבגללה הוא מועדף עליי לניצחון.

אאא109

New member
הדרך של טלכו יותר יפה

בגלל שהוא הפגין יכולת חברתית חזקה, בגלל שהוא עשה את הבליינסדים הכי יפים שהיו במשחק. בגלל שהוא הצליח להשפיע על מתמודדים כמו זיו וליעד. ועוד מיליון סיבות שאני יכול להביא.

Catwoman1234

New member
זה לא רק עניין של יופי!

הישרדות היא משחק של מגוון דברים. משימות הן חלק מהעניין, אם החלש האסטרטג היה אמור לנצח לא היו עושים תחרויות ספורט וחשיבה. להזכירך...גם במשימת חשיבה טלכו הפסיד להדס.... שנית, טלכו לא היה אסטרטג.... הוא נכשל! שני בני בריתו עפו מבלי שיכל לעשות דבר ושקריו היו כה שקופים עד כי כולם עלו עליהם. אם כבר, שי היה יותר מתוחכם אך טעותו האסטרטגית היתה הנרקסיזם שלו.... הוא היה כל כך מלא בעצמו ובטוח בשליטתו המוחלטת עד שהוא התחיל לעצבן לא מעט אנשים. טומי וליאורה היו חכמים גם השתדלו בשבט וגם לא עוררו אנטגוניזם מובהק. ליאורה אמנם יצרה מס' ויכוחים אך אני חושבת שהם היו בצדק. היא עמדה על שלה ולא וויתרה. אז השורה התחתונה דיי ברורה.....מגיע לטומי או לליאורה לנצח!

אאא109

New member
שמעי

הדס לא ידעה מה זה שמא...אני לא ידוע איך היא ניצחה באמת...היא כם לא כל כך טיפשה הדס למרות שיש לה יציאות של טיפשות לפעמים בדרך כלל היא נראת יחסית ידענית. טלכו היה אסטרטג.אני מזכיר לך שטלכו גם לקח משימת זיכרון אז זה לא קשור. באותה מידה שטלכו איבד את שני בני הברית שלו אז שי איבד את כל השבט שלו כמעט.(חנוך,אנגלדר,ריקי,הדס) וכולם שם היו בני ברית שלו. ליאורה בכלל לא היו לה בני ברית שזה לא כזה לזכותה כי מישהו שלא מצליח ליצור כמעט בריתות זה לא מספיק טוב.וטומי איבד את אביגיל ואוהד! ההבדל בין טלכו לאחרים זה שהוא עשה חלק מהמהלכים במיעוט מספרי בעייתי והפך את התוצאה בעזרת כוח שכנוע. שי עשה את זה הרבה פחות מתוחכם אבל אז זאת יפה וטוב שלט בשבט בהפחדה וטרור מה שהתברר כנכון מבחינתו (שלט בקאראו כאילו).

למעלה