תחרות בצח!!

Ride Or Die

New member
אממ

יש הסגר לא? וגם אם לא זה ניראה לי מפחיד מדי להוציא את הסוס...

../images/Emo176.gifלפי מה שההתאחדות הודיעה אין

הסגר והתחרות תתקיים אני חושבת... למרות שבטוח יבטלו את זהה

Ride Or Die

New member
איפה?

איפה כתוב שאין הסגר? היה כתוב רק שהם נמצאים בקשר עם הויטרינרים על מנת למנוע ביטול...

לודמיר

New member
לכל מי שחושב שהתחרות מבוטלת

היא לא, אבא שלי שופט, והוא דיבר עם נעמה והיא אמרה לו שהווטרינר הראשי אישר ויש תחרות!

MorH

New member
../images/Emo174.gif

אמרו לי אבל שהוטרינרים הוציאו הסגר אבל והתאחדות ממשיכה כרגיל אבל יש הסגר

DiMi DiMa

New member
לא נראה לי שיש....

אמרו שאין לו??? בגלל המחלה הזאת שיש!!!

Ride Or Die

New member
שמועה?

ממש לא ניראה לי שזאת שמועה... אולי התחרות תתקיים אבל שמועה זאת לא... כנס לקישור ותראה שאפילו בהתאחדות אומרים שיש הסגר...

wildrider

New member
אוקיי הבהרות :

א. בקשר לבועז זאת לא שמועה. ב. היה בלאגן כי הלשכה הוטרינרית אששרה לתחרות הסוס הערבי לקיים את התחרות ולשאר הענפים לא. ג. הלשכה הוטרינרית הם חבורה של פלוטיקאים שלא אכפת להם מכלום בקשר לכך שכל העונה תהרס רק מכך שלא תתפרץ מגפה בבעלי החיים ובמקרה זה בסוסים ד. ההתאחדות לא הייתה בקשר עם הלשכה והדבר לא סודר היום הייתה ישיבה ולפי מה שאני יודע אם ג'רום פרסם את הפרסום לתחרות פרסת הזהב שתתקים בעוד שבועיים סימן שהבלאגן נגמר והכל מתנהל כרגיל חוץ מהסגר בחוות שבהן המחלה פרצה ה. למחלה יש שני צדדים, א. המחלה יכולה להיות לא קטלנית וחשיפה של הסוס למחלה לא תגרור תגובה. ב. אצל סוסים צעירים מבוגרים ואצל סוסות בהריון החיידק יכול לגרום לצרות, החל מזיהום בשלייה וכתוצאה מכך בהפלה אצל סוסות בהריון ואצל סוסים צעירים ומבוגרים מוות כתוצאה משיתוק במערכת העצבים. לפי כל הנסיבות הלשכה הוטרינרית החמירה בהסגרים .. אבל אני מאמין שהכל סודר...

Ride Or Die

New member
טוב..

ומאיפה אתה יודע את הכל? ולפי שאתה אומר אז מפחיד להוציא את הסוס... לפחות ככה אני מבין...

wildrider

New member
הוטרינר היה היום בדק את רוקי

אז הוא הסביר לי... תלוי מאוד.. תלוי בסוס שלך ותלוי אם יהיו סוסים נגועים שלפי זה לא יהיו... כי הספיקו לעצור את המגפה ולהתשלט על המחלה ורוב הסוסים נמצאים בהסגר.. ומי מפה שאמר שהמחלה היא ברשפון הוא טועה ברשפון יש רק שני סוסים עם סטרנגלס .. המחלה היא בצפון אז ככל הנראה יהיה הסגר על החוות הצפוניות..

חובן

New member
אני יוצא

אני ודודו באים ואני חדש פה! נטע יבלו מה שלומך? אנחנו יוצאים על סיליה ובוניטו

MorH

New member
חח נועםםם וולקאםם ../images/Emo174.gif

זאת מור מניר דוד

Blue Eyessss

New member
בלוווווווו../images/Emo47.gif

יא חתיךךךךך חחחח גאה בך שהצלחת לשים הודעה =P בהצלחהההה