תחרות בנעורים

תחרות בנעורים

היום התקיימה תחרות בנעורים לא הייתי לצערי מי שהיה ישכתוב פה בבקשה אני רוצה להתעדכן תספרו איך היה

Pinkgirl25

New member
התחרות!..... {המושלמת!!!!!!}

אז ככה. המגילה!: הגעתי לחווה ב-7:30 עם רחלי וישר הלכנו על הסוסים אני הלכתי על B.J והוא סוס לבן!!! והוא פשוט היא כולו בוץ!!!!!!!! ומה זה היתצבנתי ואז לקכתי דלי מלה מים וספוג ומזה כירצפתי אותו!!! ואז הוא היה הרבא יותר נקי ואז התכלתי לעשות לא צמות ואז עמית גילגלה לי אותם! והיא היה מזה חתיך!!! וגם בלילה ליפני אני ועמית עשינו לו שניי צמות בזנב ואז האמסנו את הסוסים לטרילר ואחרי איזה 10 דקות הגנו וB.J ממש נבהל מכול הסוסים והמכוניות! ואז הלחתי אותו כצת שהיתרגל על הכול ואז הוא די נרגע ואז אחרי איזה 20 דקות שהלכתי איתו הוא ממש נרגע והתכלתי להכף ואז אליטי עלוי והלכתי למגרש חימום והתחלטי כצת תרוט שנויי כיוון ובכיצור חימום רגיל ואז רחלי הלכה למגרש לעשות את המבחן א'1 והיא לה ממש יפה חבל אל הזמן פשוט מדהים!!!!!! ואז שהיא סימה את המבחן והשופטים רמרו לה שהם חושבים שזה באמת שטויות שהיא עשטה א'1 !!! והם גם אמרו לה שהם חושבים שהיא יכולה לעשות רמה א'1ב לי בעיה! והיא ממש שמחה וגם אני בשבילה! ואז ניא הלכה למגרש כימום וכיררה את
בל ואז אני נחנסתי למגרש שבו אני עושה את המבחן! של קדם א'3 ואני הרגשתי במבחן ממש חרה ואז היתצבנתי על כולם ואז שחר הלך לבדוק עם היו לי תוצאוט תובות הוא אמר לי להפסיק לפקוט שהיא לי חרה כי יש לי תוצאות מאולות ואז רחלי נחנסה ל קדם א'3 והילה כרגיל מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז שנינו כיררנו את הסוסים וחזרנו לחווה עם הסוסים ואז אני הלכתי על רחלי לאכול צוהריים אחרי שתיפלנו בסוסים דה... ואז ב4:00 נהענו עוד הפעם לנעורים לחלוקט רסים התוצעות!!!!! רחלי:קדם א'1 מקום ראשון!!!! וב קדם א'3 במקום שני גנית{אני}:קדם א'3 מקום ראשון נ.ב. ראיתי את מייקל בתחרות ואמרתי לו שאני ו B.J בנו בחזרה לנצך ולכחת את המקום ראשון שלנו וזה היא בפוקס כי אני אמרתי לא את זה בצחוק!!! אז ילא ביי מקווה שנהנתם לקרוא!!

אלפרדית

New member
רק חבל שיש לך מלא שגיאות כתיב

ואי אפשר לקורא לקח לי שעה להבין מה את רוצה זה ממש מציק תשלחי למישהוא את ההודעה לפני ושיתקן לך את השגיאות מילא היו לך שגיאות במילה פה מילה שם אבל לא כל המילים כמעט מלאות שגיאות!!!

S H I L G I

New member
חח היה נחמד (וקררררררר)../images/Emo186.gif

וואי יש שם חתיכת בריזה
מממ פגשתי את החברה מהאורקווה של ריקי ואת רעותי החמודה (ביוטיהיפה) וראיתי כמה חברה מיגור אה וגם פגשתי את דניאלה והחברה שלה חח ממ לחברה של ריקי הלך די טוב חח לעתליה הלך ממש טוב על פרדי והם כל כך יפים עכשיו
(הסוסים, לא החברה XD) החברה של יגור היו ביצ'ים כמה שהם יכלו..כרגיל הייתם צריכים לראות את הילה אחרי שהיא התחרתה..כזו סנובית "וואיי הלך לי מעולה" לריקי בשני המקצים הלך נהדררררררר התפקתי רק לראות שהיא קיבלה במקצה הראשון 58% אבל הלך לה מעולה!! חח ובמקצה השני שירלי הירש שפטה אותה ושירלי מתה על אוליביה אזז..
חח ורעות המתוקה הלך לה גם טוב! חח חוץ מהקטע שעשר החליטה שהיא מרימה את הראש במעגל קאנטר
אבל היה לה תוצאה טובה!
ו..זהו..

OHIO

New member
פפפפ היה קר ומגעיל

טוב שזיילנד לא היה לחוץ טיכו!! וגם ההתארגנות לתחרות הזאתי... עשינו ב20 דקות! זה היה פשוט נורא... היה שלב של גשם שאמרתי לטל שאם זה ממשיך אנחנו לא מורדים את זיילנד מהטריילר ופשוט נוסעים הביתה... אבל הגשם נפסק ולרוע מזלי החלטתי להתחרות.... זילנד היה לחוץ לאללה ואני עוד יותר וככה נראה החימום... ובתחרות הוא נרגע ואני הייתי לחוצה אז הלך זוועתי... אבל הוצאתי נקודה וכבר יש לי 3 נקודות בניקוד המצטבר.. ולקחת מקום רביעי שזה גם משו.... אבל הציונים שלי במבחנים לא היו כאלה טובים... במבחן הראשון הוא היה תקוע וכל הזמן עבר לי לקנטר ובמבחן השני הוא הלך טוב אבל דחפתי אותו יותר מידי וזה היה נראה רע.... אז לא נורא... לא לקחתי את זה קשה מידי... עוד תחרות זה עוד נסיון בשבילי ובשביל הסוס. בבית הולך לי מעולה איתו והיה לי שעור מצויין ביום שישי... אז אני מקווה שהוא יילך טוב גם בחוץ.... זה הכל ותחרות הבאה בנצר ואת נצר שנינו אוהבים... כבר 3 פעמים היינו שם והוא יותר רגוע שם ואני הרבה יותר רגועה כשהוא רגוע... אז זהו אה, וסוזן אמרה לי שלמרות שהמבחן לא היה משו אני מסתדרת עם הסוס ממש טוב. היא גם אמרה שבגלל שזה סוס שהתחרה ברמות הגבוהות ויודע את כל הטריקים והשטויות האלה אז הוא מצפה מהרוכב ליותר וזה למה הוא יותר קשה ושבכלל הסוסים ברמות הגבוהות יותר קשים..ושהעובדה שאני מסתדרת איתו זה כבר יפה... אבל כמו שאומרים... יהיה טוב.... אה, ורעות מזל טוב על המקום הראשון! ראיתי את המבחן שלך וזה נראה ממש נייס... כל הכבוד!

אמממ...

ככה היה היום שלי אתמול- התעוררתי ב8 וחצי בלי לדעת אם יש בכלל תחרות בגלל הגשם... קיצר הייתי צריכה לעשות שיעורים באנגלית וללמוד למבחן שליש בהיסטוריה...
ב10 בערך אביבה התקשרה ואמרה שבסוף כן יש תחרות אז התארגנתי ונסעתי לחווה.. כשהגעתי הכנסנו את כל הדברים למכוניות, העלנו את הסוסים לטריילרים ונסענו לאינטרה.. הגעתי לאינטרה, התלבשתי ואז עליתי על 10[מאי ורונה החמודות איכפו אותה בשבילי כי גם ככה היינו קצת באיחור] בחימום לא היה משהו.. הייתי לחוצה קצת והלחצתי את 10 אבל מתי שנכנסתי לקו מרכז הכל השתפר קצת.. בהתחלת המבחן הכל היה ממהר אבל אחרי איזה דקה זה השתפר... 10 החכמה קצת התנגדה במעגל בקנטר והרימה את הראש וגם בהליכה הבינונית שאחרי ההליכה על מושכות ארוכות היא עשתה ג'וגינג.. =\ סוזן המתוקה ממש תמכה ופירטה על כל הטעויות בסוף המבחן =] בקיצור, לפחות הפעם לא יצאתי מהמגרש ולא התבלבלתי במבחן כרגיל... =] הוצאתי 61% שזה די גרוע אבל לפחות השגתי נקודה.. וזכיתי מקום ראשון איזה חמודה נטע! חחח איזה קטעים שריקי כמעט דרסה אותנו איזה 3 פעמים.. פחחחח.. איזה יפה האוליביה הזאת! ואיזה חוצפן דור ! הוא היה יכול לפחות לענות! נעלבתי..
ורעות, אני ראיתי את המבחן שלך וראיתי שהוא פשוט היה מפוצץ אנרגיה וגם קצת לחוץ. לא נורא! סה"כ תחרות שלישית..

אלפרדית

New member
את מוכנה להסביר לי משהוא?

למה 61 אחוזים זה גרוע ולמה מקום ראשון זה גרוע? מה את רוצה שנגיד לך? שמקום ראשון זה מעולה ושאת רוכבת מעולה אז כן מקום ראשון זה מעולה אבל את אני לא כל כך בטוחה שאת רוכבת מעולה וכל הקטע הזה שלך ושל רעות להגיד שכל דבר שאתם עושות גרוע כדי שיגידו לכן שזה לא אז ממש ממש מגעיל ודוחה!!! אממ....... זהו לבנתיים חחחחחחח..........

את ראית אותי רוכבת?

מי את בכלל? סתם באת לפורום והתחלת לבקר אנשים... אני הרגשתי לא משהו אחרי המבחן.. ואני גם יודעת שיש לי המון בעיות עם הישיבה.. ובמקום להגיב ולא להגיד משהו עם תועלת אולי פשוט תסתמי?!

OHIO

New member
הוא דווקא היה בסדר...

אין לי טענות לסוס... כמו שכל הרוכבי קפיצות אומרים שסירוב זה 2% הסוס, 98% הרוכב.. אז זה בדיוק אותו דבר... הוא הלך טוב, כמו תמיד, אני פשוט לא רכבתי טוב ודבר שני, אלפרדית, אמרו לך כבר לא להתערב... נכון?? במקום לבקר אנשים... פשוט תסתמי את הפה שלך.

indigorules

New member
פוניטה רולז!!!חחח

זאת נטע אני על המחשב של שנוצי ועוד איזה שניה אנחנו והלכות להביא את ריבלדו הגבר מנתב"ג...אני משסכימה עם אלפרדית אם זה בן או בת עוד לא הבנתי אבל רעות ורעות...רכבתם טוב אתם רוכבות טוב לכל אחד יש מה לשפר תיהיו מרוצות מההשיגים שלך ותסגרו עינין...ואל תכסחו כל אחד שיש לו דעה קצת אחרת משלכם בישביל זה יש פורום לא!? PPPPP OOOOO N N I TTTTTTTT A :) P P O O N N N I T A A P p O O N N N I T A A PPPP O O N N N I T A A A A p O O N N N I T A A P O O O N N I T A A

למעלה