תחרותת.. F.E.I

אנייי

חח אני מתחרה על מקסימוס בעד גיל 14.. (למרות שטכנית במרץ אני בת 15 אבל לא נורא...
) הייתי גם אמורה להתחרות על דואלה אבל ויתרתי.. מקווה לראות את כוללללםםםם

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifאני באה לראות..../images/Emo9.gif

הסוס שלי יהיה אבל אני לא מתחרה..

MorH

New member
=(( ../images/Emo174.gif

אנחנו לא יוצאים ארררררררג ידעתי שזה יקרה אבל אולי אני נוסעת עם מיכלצר ומיטב או עם פישי =]]
הלוואי...

../images/Emo124.gif תוצאוותתתת

מוזר שאף אחד עוד לא חזרר... היה ממש כייף למרות שלא היו יותר מדי אנשים!!! והמסלולים היו כייפים לדעתי.. טוב שמלא אנשים לא נפלו היום (אני ביניהם בחימום
) והיו הרבה סירובים וזה הרוב התחיל ככה במסלול ה-2... אמממ ממה שאני זוכרת.. בעד גיל 14: אספייייי מקום 1!!!!!! עם 2 סיבובים נקיים!! תותחח
מקום 2 איתי עם אראגורן הוא רכב מדהיייים
4 נקודות בכללי מקום 3 אני חושבת שנעמה עם ג'רונימו גם לה 4 נקודות בכללי מקום 4 מור עם פמקה ומקום 5 עידו עם הארווי!! כל הכבוד
היה אחרי זה מקצה של אלו שמעל גיל 14 והתוצאות: בבה מקום 1 עם לולודינה!! כל הכבודדד
חח יותר מזה אני לא זוכרת.. אני חשובת שג'רום לקח מקום 2 עם וניצה.. ובמקצה של 1.15-1.20 שזה היה ממש גבוה חח בשבילי פעם ראשונה שקפצתי מסלולים בכזה גובה.. אז מקום 1 טלי עם אוניקסס עם 2 סיבובים נקיים מקום 2 וסילי עם ססקיה הפלה במסלול ה-2 ומקום 3 עינב עם ואגאבונד..8 נקודות בכללי ולי היה 16 נקודות 2 הפלות בכל מקצה אבל אני בכל זאת שמחה כי הוא הלך באמת מדהים וזה הפלות משטויות שעשיתי..
וזהו תבואו מחר יהייה כייף... אהה ולמי שיש תמונות אז שיעלההה

MorH

New member
אלופייייייים ../images/Emo47.gif../images/Emo174.gif

עבודי ובבה כל הכבוד !!!
...

horse 1212

New member
אויש וניצההה..../images/Emo99.gif

פשוט סוסה מדהימה!! ~
שני לנועם
~ חח..סתםם

Vintage Queen

New member
בבוששש מושלםםםםםםםם../images/Emo106.gif

וכל הכבוד לכולם מחר רואים אותכםםם נהנהנה =]]]

PinkHorse

New member
אווו אז את מתחרה מחר.!??!

ישששש סופסוף אני אראה אותך רוכבת
. לא ראיתי אותך כבר מהתחרות בקיסריה..

Vintage Queen

New member
חחח כהה ~מתרגשת~

קטע, אני עושה רק מטר אבל אני הכי מאושרת מזה LOL עבר מלא זמן פפ, האמת היא שבידיוק שנה מאז שהתחריתי עם מוסקי בל... גאד זה המון מקווה לטוב למרות שעפ"י האמונות הטפלות שלי יהיה על הפנים מחר בקטנהההה העיקר שתראו אותה חח

Vintage Queen

New member
*נקבל!! חחח יאיי

אז אתה בא אלי ישר איך שנועם יוצא הא?! אתה צריך לבנדג' לי...!!! יאיייי פאן פאן פאןן יש לך מקום באוטו שלך לציוד שלי!?

snow snow

New member
ומוסיפה שאני היו לי 12 נקודות בסה"כ

כי מסלול ראשון היה נקי ואמרו לי שרכבתי ממש טוב
יאייייי היה מושלמייי ומסלול שני עכעשיתי שלוש הפלות והכל באשמתי אבל לונורא למדתי להבא
גאה בעצמי מאד מאד
כי בחיים לא עשיתי מסלולים בתחרות כאלה
~ROTY MY ONLY LOVE 4 EVER~

lidarush

New member
בבושש הכי מושלםםם

חמודיי הכי מגיע לווו וכלל הכבוד לכולםם

hhh האחת

New member
ג'רום לקח שני בגילאי 14 ומעלה??

הוא לא בן איזה 30 או משהו כזה?? או שזה לא הלך לפי הגילאים?!??!

למעלה