תחרותת.. F.E.I

PinkHorse

New member
היי היי! אני לא ../images/Emo10.gif.

ההורים שלי לא יכולים להקפיץ אותי לשם
למרות שנורא רציתי! אבל בתחרות הבאה שתיהיה אצלינו אני אהיה-מבטיחה!
.

../images/Emo80.gif../images/Emo105.gif היי הכי כיףףף

ממ טוב אז לא זוכרת מקומות אבל יש לי הרבה תמונותתת יש לי של: ליאל עם2 הסוסים דרור עם רולנד עידו [איך קוראים לסוס?] בועז עמית שלי בבה ושחף וזהוו לא זוכרתת מי עוד..

חחח היה קטע ממש מצחיק

שנכנסתי למגרש כדי לקפוץ את המסלול הראשון אז אמרו דרור מלמן על רולנד ואז אבא שלי אמר להם שזה רונלדד ולא רולנד!! חח אז גל הקריאה שוב ואמרה.. סליחה לסוס קוראים רונלד ולא רולנד.. חחח וכולם צחוק....

LOLO THE QUEEN

New member
לא....

היא אמרה בהתחלה רולנד ואז כשאבא שלך אמר לה שזה רונלד היא אמרה הונלד... אני שמעתי את זה טוב!

בבה חחחח

קודם כל היא מהחווה שלי אז הולנד היא בטוח לא הייתה קוראת לו כי הסוס שהיא רוכבת עליו נמצא צמוד לתא של רונלד והיא התבלבלה ואמרה רולנד בטעות ויש לי את זה במצלמת וידאו ושומעים שם שהיא אמרה רונלד ולא הולנד!! חחח כדאי שתבדוק את השמיעה שלך.. כי גם את הפעמון לו שמעת..

LOLO THE QUEEN

New member
אה אה אה לא לזלזל בסוף הכל יצא לטוב

השמעיה שלי בסדר ואמרו לי גם שמישהו צילם ושומעים את הפעמון אבל מה אפשר לעשות שיש שופטת בת 90 או משהו עם משקפיים במידה הכי גבוה ולא שומעת ממטר ועוד שהיא לא ראתה שמור הפיל אז היא אמרה שהיא צריכה עד שיגיד לה מה קורה...

../images/Emo80.gif../images/Emo105.gif חחחחחחחחח

בבה אתה כל כך בבההה חחח יופי שאתה נזכרר.! בטעות לחצתי על ל' לפני הנ'

LOLO THE QUEEN

New member
כולם כולם כולם להיכנס לפה שניה...

תקשיבו ותקשיבו טוב! הסוסה שלי מלכה ואין מה להוסיף לזה! סתם... היא מלכה בשבילי אם אתם לא חושבים ככה אז לכו תאכלו חרא של סוסים... בקיצור תודה לכולם! ולמי שיש תמונות שישלח לי לאי סי קיו - 132670680 מחר אני מתחרה שוב ואני מאחל לכולם בהצלחה כי היום לכולם הלך ממש חרא... חחח...

michaltinker

New member
בבה !!!

איך התמונות שצילמתי אותך ?? נכון יפות .. חחח לפחות יצא שם איזה שהי תמונה נורמלית ? אה... וזאת לאה..(:) אני אצל מיכלוץ ..

למעלה