אוהב התחבורה
Active member
לאחרונה עשו תחקיר על זה שמשדרים בבית החולים הסדה עין כרם ערוץ 14 ואני לא מבין למה צריך בכלל תחקיר לכזה דבר אתם יודעים כמה בית חולים הגעתי וראיתי ערוצים שהם לא של 14 שכל בית חולים יחליט מה הוא שם ויום טוב לכם
בתי
נקודה בסוף.לא של 14
העיניין שמי שרואה ערוץ 14 הוא קיצוני וסביר להניח שלא יתן להחליף ערוץ,לאחרונה עשו תחקיר על זה שמשדרים בבית החולים הסדה עין כרם ערוץ 14 ואני לא מבין למה צריך בכלל תחקיר לכזה דבר אתם יודעים כמה בית חולים הגעתי וראיתי ערוצים שהם לא של 14 שכל בית חולים יחליט מה הוא שם ויום טוב לכם
יש לך משהו יותר חכם להגיד שקשור לפסוט אני ועברית לא חברים טובים.בתי
נקודה בסוף.
איך זה תרבות הדיקטטורה האם כל מקום ששמו ערוץ 14 זה דיקטטורה הראי מנהל בית החולים בחר מרצון החופשי לבחור ערוץ 14 אם אתה מכריח לראות כל ערוץ שהוא לא ערוץ 14 זה דיקטטורה אתה כופה עלי את הדעה שלךהעיניין שמי שרואה ערוץ 14 הוא קיצוני וסביר להניח שלא יתן להחליף ערוץ,
"תרבות הדיקטטורה".
לעומת זאת אדם שרואה ערוץ 11 - אדם נינוח וטוב לבריות שמסכים לפעמים שיעבירו ערוץ.
אם אתה כותב בפורום לא תקבל כבוד בלי הגהה מינימלית.אני ועברית לא חברים טובים.
מה זה "שמו ערוץ 14"יש לך משהו יותר חכם להגיד שקשור לפסוט אני ועברית לא חברים טובים.
איך זה תרבות הדיקטטורה האם כל מקום ששמו ערוץ 14 זה דיקטטורה הראי מנהל בית החולים בחר מרצון החופשי לבחור ערוץ 14 אם אתה מכריח לראות כל ערוץ שהוא לא ערוץ 14 זה דיקטטורה אתה כופה עלי את הדעה שלך
לא ממש אכפת לי, לפחות אני מכבד אחרים בניגוד עליך ואתה יודע מה נראה לי אני יעשה לך בכוונה לעצבן יותר טעיות כתיב אם תעיר ליאם אתה כותב בפורום לא תקבל כבוד בלי הגהה מינימלית.
אתה בטוח שיש לשמאל נינוחות? נראה לי אתם במצב של כל היום רק לא ביבי כמו שאנחנו רק לא ערבים תקן אותי אם אני טועה? לא זה לא הרעיון של הטלוויזיה הרעיון הוא כל אחד בחור במה שהוא בוחר וזה החופשמה זה "שמו ערוץ 14"
אני מפנה אותך לארץ נהדרת עם ליברמן: "יש לכם מבחר ערוץ..."
כל הרעיון בטלויזיה שמידי פעם מחליפים ערוץ.
לשמאל יש נינוחות,לימין אין כי הוא כ"כ מפחד מערבים שהוא כל הזמן לחוץ בנושא.
את מי אני לא מכבד?אני מכבד אחרים בניגוד עליך
אני יעשה לך בכוונה לעצבן יותר טעיות כתיב אם תעיר לי
ערבים זה בעיה יותר גדולה שלא עוברת מאליה.אתה בטוח שיש לשמאל נינוחות? נראה לי אתם במצב של כל היום רק לא ביבי כמו שאנחנו רק לא ערבים תקן אותי אם אני טועה?
אם כבר אני מתעלם מהביעות הקטנות ומתייחס לעצם השאלהאת מי אני לא מכבד?
שכחת שטעויות מעצבנות אותי אחרת לא הייתי אומר לך.
אתה בעצם ימין קלאסי - אתה מחריף במקום לתקן את הבעיה.
אתם לא אומרים את זה כבר שנתיים?מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח - ראש בקיר.
ערבים זה בעיה יותר גדולה שלא עוברת מאליה.
ביבי?
מי יזכור אותו עוד שנה שנתיים?
אני לא צריך לשכנע יש מחבלים ולצערי לא יפסקו להיות בזמן הקורבאת זה אפשר לשכנע אנשים להצביע למישהו אחר,
מה תעשה עם הערבים תשכנע אותי להרוג אותם?
יש לכם כבר ממשלה ימנית וניכשלתם חזק...
כ"כ לא איכפת לך מהשגיאות כתיב שלא הבנתי מה אמרת.אם כבר אני מתעלם מהביעות הקטנות ומתייחס לעצם השאלה
עכשיו זה לא משאלת לב יש יתרון בסקרים אחרי ביצוע מחפיר -אתם לא אומרים את זה כבר שנתיים?
הם לא יפסיקו כי אתם לא נותן להם לחיות.אני לא צריך לשכנע יש מחבלים ולצערי לא יפסקו להיות בזמן הקורב
לא אני לא מבין כי אולי אמרו לי 3 פעמים בחיים שלא הבינו אולי קשה לך להבין? סבלאה?כ"כ לא איכפת לך מהשגיאות כתיב שלא הבנתי מה אמרת.
אנשים לא מבינים אותך אז לא מתייחסים אליך. יש מבין?
בסקרים זה לבחריות הקרבות אמרתה שבעוד שנתיים לא יראו אותו למייטב ידעתי פחות משנה הבחירות אגב אני מאמין שהסקריים בחיים לא נכונים לשתי הצדדיםעכשיו זה לא משאלת לב יש יתרון בסקרים אחרי ביצוע מחפיר -
למייטב ידעתי חמאס תקף אותנו ולא אנחנו אותם תקן אותי אם אני טועה?גם קנוניה שהביאה מלחמת ענק שעולה הון עתק גם בחיי אנשים,
זה לא מהצד שלכם שמסנים לסגור את ערוץ חדשות כי זה לא מה שאתם חושבים??גם מנסים להיפטר מהדמוקרטיה,
אגב לי אולי יש בעיות כתיב לפחות אין לי בעיות הבנה של מי התחיל לא ההיתי נותן לך להיות מורה בכיתה לא ההיתה יודע את מי להענישוגם לא רוצים לשלוח חיילים למלחמה שהם פתחו![]()
ושוב אתה לא מבין מי התחיל את המלחמה אגב אולי אם אריאל שרון היקר שלכם לא היה נותן את עזה למחבלים אז זה לא היה קורה מהתחלההטירוף באקסטרים - ואתם רוצים לזכות בבחירות...
הם לא יפסיקו כי אתם לא נותן להם לחיות.
למה המלחמה הזאת קרתה?
שהימנים יבינו את גבולות הכוח.
היא לא בשבילי,היא בשבילכם.
לא בפורום,פנים אל פנים זה שונה.לא אני לא מבין כי אולי אמרו לי 3 פעמים בחיים שלא הבינו אולי קשה לך להבין?
למייטב ידעתי חמאס תקף אותנו ולא אנחנו אותם תקן אותי אם אני טועה?
מי התחיל,כמו ילד קטן...אין לי בעיות הבנה של מי התחיל
עוד בריחה מהמציאות...אריאל שרון היקר שלכם
C14 הוא ערוץ רדידות וריקנות...לא ש- 11, 12, או 13 טובים יותר.לאחרונה עשו תחקיר על זה שמשדרים בבית החולים הסדה עין כרם ערוץ 14 ואני לא מבין למה צריך בכלל תחקיר לכזה דבר אתם יודעים כמה בית חולים הגעתי וראיתי ערוצים שהם לא של 14 שכל בית חולים יחליט מה הוא שם ויום טוב לכם
שוב זה ענין של טעם יש אנשים שחושבים שהערוצים שאמרת הם ריקנות כי הם כל הזמן מתלוננים תן לי דבר אחד טוב שהם אמרו השנה אחד ערוץ 14 לעומת זה לא מפסיק להגיד דברים טובים אז איך אתה יכול להגיד שהוא ריקנותC14 הוא ערוץ רדידות וריקנות...לא ש- 11, 12, או 13 טובים יותר.
המסכים הללו - איש אינו נותן דעתו עוד עליהם...לכולם סלפונים סלולאריים ומקבלים ידיעות ב- push...זה כמו רשתות טלפוניה קווית שהותקנו בבתי חולים לפני שנים רבות, להשכרה למאושפזים...כנ"ל מסכי טלויזיה למאושפזים...על הכל אבד הכלח...
לא מכיר אבל יש גם בתי חולים בהם אפשר לצפות בכל ערוץ זולת 14.לאחרונה עשו תחקיר על זה שמשדרים בבית החולים הסדה עין כרם ערוץ 14 ואני לא מבין למה צריך בכלל תחקיר לכזה דבר אתם יודעים כמה בית חולים הגעתי וראיתי ערוצים שהם לא של 14 שכל בית חולים יחליט מה הוא שם ויום טוב לכם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.