תחפושת לשמנה

arielyk

New member
תחפושת לשמנה

אולי למישהי יש רעיון למה שמנות יכולות להתחפש?

tuti f

New member
לכל מה שהן רוצות

עם קצת דימיון ויצירתיות אפשר להתחפש להכל המשקל הוא לא מגבלה בנושא הזה... אבל זו רק דעתי

ר V י ט ל

New member
../images/Emo45.gif בגלל כמה קילו עודפים לא להתחפש

?!?!?!? מה פתאום! לא להעיז לוותר על התענוג.

ללי 3

New member
תחפושת למורה שמנה? מה אני יכולה

להתחפש אנא רעיונות

את יכולה להתחפש למלכת התירוצים ../images/Emo8.gif

בתור מורה יכול להיות מוצלח. ליבשי חולצה ומכנסיים שחורות. כיתבי על חתיכות בריסטול בכל מיני צבעים כל מיני תירוצים ולחבר אותם עם סיכות ביטחון... כמו: לא הכנתי שיעורים כי הכלב אכל לי את המחברת וכו' וכו'... את יכולה לעשות לעצמך כתר שכתוב עליו מלכת התירוצים. ושרביט שכתוב עליה שרביט התירוצים. באותו סגנון את יכולה להתחפש למלכת הפרחים, להכין מלא פרחים מלבד בכל מיני צבעים או יש בחנויות היצירה פרחים עשויים סול מוכנים ולחבר אותם לבגדים.

ענבר 23

New member
אני מתחפשת לחיילת/איש קבע/מילואימני

זו תחפושת משולבת עם הצוות שלי בעבודה. נשארו לי המדים מהצבא אז אני אלבש אותם ויש עד מידה גדולה....

nemesis27

New member
הנה כמה דוגמאות....

הרשימה שמופיעה.... היא כולה של תחפושות שיישמתי בעצמי... והתחפשתי אליהן במהלך השנים.... אגב חלקן קצת נועזות... אז אפשר למתן.... אחות חרמניה - שמלה אמיתי של אחות (אמא שלי הביאה לי מההעבודה שלה את השמלה הכי גדולה שמצאה... ואני עשיתי אותה חושפנית... במיוחד וקצרצרה...) ולזה הוספתי כובע אמיתי של אחות.... תחתוני סלסלה בוקסר לבנות.... ביריות לבנות.... נעלי עקב לבנות..... חזיה לבנה שמבצבצת מהמחשוף..... ואודם אדום במיוחד... הפרה של השוקולד - לבשתי שמלה לבנה פשוטה בגזרת קומבינזון... כמובן שאפשר כל שמלה לבנה אחרת.... שציירתי עליה בצבעי גואש כתמים שחורים של פרה...... קלעתי מגופיה לבנה ישנה שגזרתי לרצועות.... צמה.... עם קשר בקצה וסרט אדום על הקשר...... זה היה הזנב..... וציירתי מסיכה של פרה... קריקטוריסטית כזו... עם פרח בשיניים ולשון בחוץ...... הסתובבתי עם סלסלה ענקית עמוסה בשוקולד פרה של עלית... (אולי אפשר לבדוק איתם אופציה לסיבסוד שכן זו גם פרסומת עבורם.... לי פשוט לא היה זמן לזה)..... ונעלי עקב לבנות.... חיפושית פרת משה רבינו - לבשתי חצאית מיני אדומה.... סריג גולף שחור.... הכנתי ממפל אדום גדול..... כנפיים ענקיות של חיפושית.... (כנפיים שקונים ניראות מאוד קטנות ומגוכחות על אישה גדולה שמותי).... קישטתי בנצנצים אדומים וכמובן שציירתי בטוש פרמננטי נקודות שחורות גדולות.... ולא לשכוח.... קניתי גם קשת עם מחושים בעלי לבבות אדומים בקצה.... ונעלתי נעלי עקב שחורות... עםגרביון שחור... פרפר - גם כאן הכנפיים המוצעות למכירה הן קטנות.... אז קניתי לוח של קרטון ביצוע.... וציבעי ידיים.... והלכתי לחברה שיש לה ילד בן שלוש.... וישבנו שלושתנו והשתוללנו על קרטון הביצוע... אחרי זה הלכנו לאכול... וכשחזרנו זה כבר היה יבש.... והשתוללנו על הצד השני.... היה ממש כיף ויצא צבעוני במיוחד.... ועשיר בגוונים..... גזרתי מהקרטון אחרי שהתייבש את הכנפיים והקפתי אותן סביב סביב עם גלדיולה מנצנצת..... הוספתי... כרגיל מחושים.... ולבשתי בגדים בורוד..... ובתכלת.... מלאך.... - שוב בעית הכנפיים....הן קטנות... אני גדולה.... הכנתי שתי כנפיים ענקיות!!! כל כנף היתה חתוכה מלוח פוליגל לבן..... מוקפת גלדיולה בגון כסוף.... ומלאה בנצנצים כסופים.... לבשתי שמלה ארוכה לבנה עם פיסת בד שיפון לבן גדולה שהונחה כשאל.... וגרמה לתחושב יותר שמימית.... כמובן שאת ההילה קניתי.... אבל היה ממש ממש מקסים.... ליצן... - מכנס מעין טיץ שלושת רבעי שמתרחב בחלקו התחתון בצבע אדום.... אליו תפרתי בדי סאטן בצבעים כחול צהוב ואדום.... שנתפרו אחד לשני כך שנוצר מעין פעמון רחב במיוחד שנתפר לקצה השרוול והגיע עד הרצפה.... כך בכל אחד משרוולי המכנס.... לבשתי חולצת T צהובה שבצווארונה הונחה גם מעין מניפה כזו בצבעים הללו.... סביב סביב..... וכך גם בשרוולי החולצה.... מחתיכה של קרטון גזרתי עיגולים גדולים אותם עטפתי בשאריות הבד וחיברתי ככפתורים לחולצה.... הוספתי איפור מתאים.... פאה צחקנית וכובע מגניב..... והייתי ממש מדליקה.... בהצלחה...

DREAM111

New member
למה שמנות לא יכולות להתחפש

אין כזה דבר למה שמנה יכולה, שמנה יכולה לכל מה שהיא רוצה. אז באמת יש את הליצנים/מוקיונים בובה מיני/מיקי מאוס רופאה/אחות מאוד אהבתי את הרעיון שהעלתה הריוניתשמנה למורה מלכת כל הסוגים לילה/פרחים/אסתר וכל מלכה אחרת שטן עכביש פיה תאכלס השמיים הם הגבול בתחפושות העיקר זה להנות מהכל. פורים שמח וכמובן בנות תמונות אחרי החג אני רוצה לראות אותכן מחופשות.

silvey

New member
ואם יש למורה שאיפות אז היא תתחפש

ל...שרת החינוך

למעלה