תחפושת לפורים

kwala

New member
תחפושת לפורים

שלום לכן/ם ! אני למדתי בעבר ריקודי בטן, ומעוניינת לחזור ללמוד - כי זה כיף לא נורמלי ! אבל לא בזה עוסקת ההודעה שלי... יש מסיבת פורים שאני הולכת אליה - ואני רוצה להגיע מחופשת לרקדנית בטן. אני מעוניינת בחליפה מקורית - אבל מה, אין לי מספיק מרשרשים (דינרוס,כסף) בשביל חליפה כזו. אז רציתי לשאול : א. אולי מישהי יודעת איפה אני משיגה חליפת ריקודי בטן במחיר זול או סביר לפחות? (מה שאני רוצה זה חליפה שכולה תפורה יחד ז"א חזיה ואת הבטן מכסה בד תחרה/שקוף עד לאגן ומשם החצאית הצמודה עם כל השלוקלוקים שבאים איתה...-אני פשוט ראיתי חליפה כזאת, ונדלקתי עליה - לא זוכרת אם בסרט או באינטרנט!) ב. ואם אני צריכה להכין אחת כזאת (יש לי דמיון ויצירתיות טפו טפו
) אז אני רק צריכה עזרה בלדעת איפה לקנות חזייה כזאת, או מן בד כזה צמוד לגוף (הרקדניות המקצועיות בטח ידעו על מה אני מדברת) עברתי על הדף הראשי וקראתי שאת רוב הדברים אני יכולה להשיג בשוק הפישפשים וזה קרוב אלי הביתה ונוח גם. (אה, ואיזה נעליים ? או שאני צריכה להיות יחפה ??) אני ממש אודה לכן על תשובה...

kwala

New member
חיפשתי תשובה לשאלה

מאיפה משכירים... ? חנות מסויימת בת"א ? יש שם ? יש מישהי שאליה ניתן לפנות ? תודה

dvd2000

New member
תצאי לטיול ברחבי נחלת בינימין בת"א

שם יש מגוון רב ועצום של בדים בכל מיני וריאציות , חלקים , מקושקשים , מבריקים וכ'ו . ואפילו יש שם גם חנויות רבות שאת יכולה לקנות מהם חרוזים וחרוזים דקים . ואת אפילו יכולה להיות יצירתית ולקחת חזייה של עצמך ולעטוף אותה בבד ולתפור עליה חרוזים וכל מיני שרוכים ארוכים שיהיו עשויים מחרוזים . ורק ליצור חגורה עם הרבה חרוזים . שיהיה לך יום טוב

ליילה 1

New member
בקשר../images/Emo38.gif לנעליים

אז ככה: אם יש לך זוג נעליים שטוחות(נעלי בלרינה ישנות)את יכולה לצבוע אותן בכסף או זהב, יש ספרי מיוחד בצבע זהב/כסף מיוחד לנעליים. ואם את רוצה להגדיל עשות אפשר להדביק עליהן קשוטים, כמו פייטים, או נצנצים, כיד הדמיון הטובה. אין, אין גבול...

tzurtzur

New member
ואו! רעיון מדליק!

איך לא חשבתי על זה קודם? ד"א, ניסית את זה?

ליילה 1

New member
ברררור../images/Emo88.gifוגם ראיתי יצירות מופת

של אחרות. צריך רק לתת לדמיון דרור.

../images/Emo207.gif פאה - מה דעתכם?

יש לי שיער קצר - דבר לא אופייני לרקדנית בטן.אני בשום פנים לא מוכנה לגדל. אין לי כוח שוב לשערות בכל הבית, קשרים, מרככים, קוקיות וכו'. אבל לא פעם העירו לי שזה מפריע להופעה... מפה לשם רכשתי פאה.העברתי עם זה כמה שיעורים והופעתי עם זה ביום שבת האחרון - היה חם בטירוף אבל הרגשתי יותר "רקדנית בטן" (סוף סוף היה לי שיער לשחק איתו תוך ריקוד).הנה באותה חליפה - תמונה עם פאה ובלי. הבאסה היחידה שעם הפאה זו לא תמונה מקצועית אלא משהו שצולם בכלל דרך הסלולרי שלי... אבל אפשר לראות משהו.

lydiamai

New member
לדעתי הפאה מוסיפה המון. למרות שגם

בלי הפאה, זה נראה טוב. בכלל, תוספות שיער ופיאות, הן דבר שבשגרה אצל אמנים - לא? גם אני מבעלות השיער הקצר, ואני חושבת הרבה על הרעיון של פאה. ולא רק בריקוד. איך זה מרגיש תוך כדי הריקוד? לא זז? החום נראה לי בעייתי מאוד - האם ניתן לפתור את זה איכשהו?

ממש לא זז, זה הדוק כמו כובע ים

בהתחלה זה ממש לחץ, אח"כ התרגלתי. את שאלת החום באמת אין לי מושג איך לפתור... פשוט לדרוש להופיע במקום עם מזגן...

dvd2000

New member
שלום מיכל הפאה ניראת ממש יפה../images/Emo8.gif

אני בתור גבר שצופה מהצד באמת הסכמתי עם צורצורית הפאה אכן מוסיפה לך כמות רבה של קילוגרמים של יופי ( לא שאת לא יפה וחיננית ) . אני אישית לא בעד שיער קצר רואים בתמונות שארוך מאוד יפה לך ואפילו נותן לך לוק הרבה יותר צעיר מאשר הקצר . אבל גם התוספת של המטפחת ראש ללא הפיאה גם מוסיפה לך ללוק וגם יפה ומאווררת בלי כל הלחץ של הפאה על הראש . אני מאוד מקווה שלא תפגעי מתגובתי ואם ניפגעת זו לא היתה הכוונה ואם לא אז מאוד שמחתי לחוות את דעתי .

למעלה