תחפושת לפורים

מי נפגע? ../images/Emo24.gif

תשמע, המון אמרו לי לגדל שיער (תראה מה הולך בפורום שלי...), אבל זה כנראה לא יקרה, כי אני אין לי *** שוב לקוקיות קשרים מרככים פנים שערות בכל הבית... בקיץ להסתובב עם שמיכה על הגב... אני עם קצר כי זה נוח לי. אבל... שיער ארוך באמת שגרם לי להרגיש יותר נשית, יותר "רקדנית". עם שיער קצר אני נראית כמו מדריכה לאירובי וכושר, עם ארוך נראית רקדנית
מזל שיש פאות!

dvd2000

New member
ומה עם המטפחת ראש ../images/Emo8.gif../images/Emo66.gif

עם המטפחת ראש את נראית כמו אומנית ויוצרת כך שיש לך את האופציה הנעימה הזו כשהמזג אויר באמת חם :) .

את יכולה לגוון ../images/Emo13.gif

אני הכי אהבתי את המראה עם הכיפה. וישנן קשירות מיוחדות של מטפחות שמעניקות מראה של שיער ארוך. נדמה לי שבארי סימון קושרת מטפחת לראשה וזה נראה מאוד אצילי. גם לגבי פיאות, ישנן פיאות שהן מאוד יקרות, אבל נראות טבעיות לחלוטין(חלקן אפילו עשויות משיער טבעי) זה נכון ששיער ארוך נותן מראה נשי. אבל אפשר להראות נשית גם עם שיער קצר. זה עניין של תחושה פנימית. על פי התמונות שאני רואה לפני, גם עם שיער קצר את נראית אישה נשית. את נראית נהדר! גברים תמיד מעדיפים את המראה הנשי הרך של אישה עם שיער ארוך, אבל תעשי רק מה שנוח בשבילך. "תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב"

ליילה 1

New member
גברים גם מעדיפים בלונדיניות../images/Emo68.gif

(ככה אומרים) אז אולי כדאי שכולנו נלך עם שער ארוך בלונדיני..

י ע ל י ק

New member
אני בהחלט ממליצה ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

גם אני מסכימה עם דברים שנאמרו פה וחושבת שעל טעם וריח אין להתווכח, יש גברים שמעדיפים דווקא נשים קצוצות שיער ומה שבאמת חשוב זה לא מה שהגברים מעדיפים אלא מה שמרגיש לנו הכי טוב. ובריקודים - בדיוק כפי שלובשים בגדי ריקוד המחמיאים ומבטאים את הריקוד ואותנו כך ניתן לחבוש פיאה/כובע/כיפה/מצנפת ו/או שנדליירה של פמוטים אם זה הלוק שבא לנו עליו

ליילה 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gifלבלונדה המקסימה

עם השער הגולש. מסכימה איתך בהחלט.

גברים באמת מעדיפים

בלונדיניות
זה גם מוכח מחקרית
אבל אם הייתי עושה רק מה שגברים אוהבים (והיו זמנים שכן נכנעתי לתכתיבים חברתיים שגברים יוצרים) הייתי מאבדת את "עצמי" אז גברים יכולים לאהוב מה שהם רוצים (אני מרשה להם) ולתת לנשים לבוא לביטוי העצמי שלהן איך שהן בוחרות ורוצות.

י ע ל י ק

New member
צודקת ../images/Emo140.gif

אגב, אהבתי את בקשתך שהשושנה תצייר לך כבשה, זה היה חמוד לאללה

י ע ל י ק

New member
איך איילת תמיד כותבת? די, תמשיכי../images/Emo9.gif

תודה זה כייף לקבל מחמאות

dvd2000

New member
תקראי את התגובה של יעליק למטה ../images/Emo8.gif

התגובה ניקראת " זה אחד הכייפים שלי"

ליילה 1

New member
../images/Emo8.gif יש לי משהו להמחשת הסטיגמה

בלונדינית אחת בארה"ב הגיעה לשלב הסופי בתחרות מי רוצה להיות מליונר. שואל אותה המנחה: איזו צפור מהצפורים הבאות לא גרות בקן שלהן? א. הזמיר ב. הבולבול ג. החוחית ד. הקוקיה לאחר מחשבה מעמיקה מבקשת הבלונדינית שלנו ג'נס, להתיעץ עם חבר
טלפוני. מצלצלת לחברתה(הבלונדינית
, איך לא?) קרול. וזו מששמעה את השאלה ענתה בלי הסוס :ד. קוקיה כמובן שג'נס לקחה את כל הקופה, וכאות הערכה הזמינה את את קרול לארוחת שחיתות.
ובעודן מתענגות על המטעמים שאלה קרול
את ג'נס: תגידי איך ידעת בקלות כזו את התשובה? השיבה קרול: מה, את לא יודעת שהקוקיה גרה בשעון?

י ע ל י ק

New member
זה אחד הכייפים שלי ../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif

לראות את הבעת הפנים המופתעת, של בעלי הדיעות הקדומות למיניהם כשהם מגלים שאני לא ממש אהבלה
(למעשה יש בזה יתרון, כי אני תמיד מפתיעה לטובה חחח)

למעלה