תחפושות :)

rainbow demon

New member
נו טוב, את המומחה:)

דווקא חשבתי תמיד שיוג'ין זה יכול להיות גם וגם... התנפצה האשליה...

ציףציף- את יכולה להסביר אחת ולתמיד

את מערכת יחסייך הרעועה עם ג'ניס יקירתי? אם היא לא כושית אז היא לא יכולה להיות זמרת בלוז? וגם הקטע שלך עם ג'ים מוריסון זצוק"ל לא ירדתי לעומקו.

Miss CB

New member
היי יוג'ין, דיס איז הנרי מקלין...

(בהתחלה חשבתי שהוא שר "ג'ון מקלין" חחח כמו במת לחיות) אז מה, חסרים בנים שמתחפשים לבנות ולהפך?

../images/Emo149.gif בסוף קניתי

כזה ששמים על הראש עם קרניים קופצות, "צעיף" מנוצות ושרביט/רעשן בדמות ליצן עם סרטים צבעוניים.

edlessme

New member
תתחפשי כמוני!

אני מתטער מראש אם זה פוגע במישהוא.. אבל אני התחפשתי לקוקסינל המתאבד הראשון (יעני כמו מחבל מתאבד..): ציצים מחזייה וגרביים... (גם במכנס..)... מקלות דינמיט ורודים (מבריסטול...) עם פרחים עליהם..

זה לא ייראה טוב, בבית הכנסת ../images/Emo6.gif

אבל נשמע אחלה בשבילך!. אגב, איך התגובות? ולמה אחרים כאן התחפשו?

edlessme

New member
טובות מאוד האמת...

יש את האלה שמבינים..אבל רק חלקית.. לרוב זה סתם אישה... ואז אתה צריך להסביר שהמקלות דינמיט האלה שמוצמדים לגוף שלך לא קשורים לחנות הבגדים והליטה הענקית במכנס שלך... היא תוספת (לא החרכית).. חבר שלי התחיל לברוח ממני ולהגיד לי שאני מפחיד ככה.. ואז חשפתי בפניו את החזיה ממולאת הגרביים שלי והוא בכלל התחמק ממני כל היום... איזה אחד בשיכבה שלי התחפש למריו ושם על מקל צורה של לבנה וכל הזן קםפץ אליה...

אני מוחה על העלבון !!!

ג'ניס ג'ופלין היתה זמרת אדירה , זמרת נשמה עם קול מדהים , זמרת שרה בביטוי חזק של רגשות.

מורנא007

New member
לא צחקתי

רק העלתי רעיון שרץ ברשת, אני מעדיף את סוניה קריסטינה עליה, אבל עבור התחפושת שלה צריך פרח גדול בקוקו. אפשר להכין מסכה עם מטבעות, ולהתחפש לכסף מהדרק סייד

מורנא007

New member
יפה ../images/Emo140.gif

אחד הרעיונות היותר מקוריים ששמעתי בזמן האחרון.

itaikuskus

New member
לא התחפשתי למשהו שקשור

אבל התחפשתי לאנגוס יאנג...הסקול בוי של AC/DC יצא בסט!

למעלה