תחפושות :)

yo t a m

New member
תחפושות :)

ובכן, פורים הגיע היום (לפחות לבית ספר שלנו), ובששון ובשמחה התחפשתי ל: Dark side of the moon הכנתי לי מקרטון את הצורה של המנסרה וקרני האור, עטפתי בצבעים המתאימים, שמתי תמונה לכל שיר על הגב (התמונה ל-Breath הייתה גולש על גל, עם חץ לכיוון קבר כזה חביב שיוצא ממנו ארנב זומבי
), לבשתי שחורים, ויצאתי לי לכיוון בית הספר. כמובן שהתחפושת הייתה לא נוחה במיוחד, והיא די נהרסה
ורוב הילדים גם לא זיהו אותה. |בורים| הם היו משוכנעים שזאת מנסרה (מה שנכון, אבל זה מוכיח שהם בורים מוזיקלית
), וכמה חשבו שזה תמרור מתוחכם
בכל מקרה, היה חביב :) תמונות יצורפו ברגע שיפותחו
בלע. האם אתם התחפשתם פעם למשהו שקשור לפינק פלויד?

LauraLF

New member
וואו איזה מקורי

ויפה!! כל הכבוד על ההשקעה..:):) אבל למה התחפשת היום? אצלנו מתחפשים מחר.... בכל מקרה פעם התחפשנו לפינק פלויד אבל זה לא היה בפורים... אני הייתי סיד..:)

pink floydror

New member
חחחחחחחחחחח

באמת מקורי .. אבל תחפושת לדעתי צריכה להיות משהו שכוולם יזהו ויגידו "איזה יפה, מקורי" .. לא איזה משהו שלא שמעו עליו :) מה שכן .. אני הולך על הגרסא היותר פשוטה ובא למסיבת פורים הערב עם החולצה של המנסרה
הייתי אמור להתחפש עם ידידה שלי לפלינסטונס .. אבל בעיות טכניות ..

LauraLF

New member
חחח שמעתי

לפחות עשרה אנשים היום שאמרו שהם היו אמורים להתחפש לפלינסטונס.

rainbow demon

New member
יופי של תחפושת:)

אני בעיקרון לא מתחפש (סתם, לא מרגיש בגיל.. מאז כיתה ו' בערך) חשבתי השנה להתחפש אבל בסוף ויתרתי:)

NIR Y

New member
מה מצחיק בזה ??

אני באמת חושב שפורים שצריך להיות יותר מצחיק ממושקע או משהו אישי שרק אני מבין

rainbow demon

New member
תלוי איך מסתכלים על זה

פורים הוא לא בהכרח אמור להיות מצחיק, בכלל הרי אנחנו חוגגים שניצלנו משואה בתקופה הפרסית. בכל אופן כל עניין ההתחפשות לא חייב להצחיק. אני אישית מאמין שפורים זה חג שבו כל אחד מתחפש למה שהוא היה רוצה להיות גם אם זה לאו דווקא מצחיק מישהו. אני לא חושב שיש דרך אחת נכונה לחגוג כל דבר.

Miss CB

New member
חחחח גדול!

אני הייתי מבינה
אממ להתחפש למשהו בסגנון עוד לא יצא לי (למרות שחשבתי שיהיה נורא נורא מגניב לקחת 4 אנשים להלביש אותם כמו באבי רוד ולהסתובב ככה אחד מאחורי השני... לא?) אבל אהבתי מאוד את הרעיון שלך. אישית אני מתחפשת למלכת אנגליה חחח זה מין בדיחה פרטית של החבר'ה כ יכל הזמן צוחקים עליי שאני בריטית
שאלה בקשר לחתימה שלך רק: לא הבנתי את השורה עם השיחים... מאיזה שיר זה?

yo t a m

New member
אני צריך לשנות את זה ../images/Emo3.gif

זה בעצם "אם יש המולה בגדר השיחים שלך" ולא "אם יש מהומה בגדר השיחים שלך". והשיר הוא לא אחר מ-Stairway to heaven

נימרודל

New member
חיחיחי

אני מתחפשת לפיה- (נדוש לא?) שנה שעברה התחפשתי לגותית. הפסנתרנית של המקהלה שזאת לא בדיוק התחפושת שלי... חח אייזה חמודה. אניווי... תחפושת מקורית מאד! אפשר גם להתחפש לאוזן ממדל... חחיחי ירוק-כחול-ירוק-כחול ושערות!

Miss CB

New member
אה זה הבאסל אין יור הג'גרו?

זהו חשבתי אולי זה זה אבל לא הייתי בטוחה כי אפ פעם לא באמת ידעתי מה זה הדג'גרו למשל.

GingerBread Man

New member
אנחנו כל הזמן הולכים בשורות

ובעיקר במעברי חציה. זה נורא מצחיק אותנו.

אחלה תחפושת!

ונצל"ש, אגב תחפושות: אני נדרשת להפגין תחפושת לרגל קריאת המגילה במוצ"ש ואין לי מושג מה, למה ואיך. יש לכם רעיונות? זה צ"ל משהו שלא יקח הרבה זמן להכין, מסיבות ברורות...

אתה צוחק, נכון? ../images/Emo12.gif

אין לי כוונה להתחפש לזמרת בינונית ונרקומנית, עם תסרוקת ממש לא לעניין.
חשבתי בכיוון היותר קונצפטואלי, כמו התחפושת של DSOTM... אולי Crazy Diamond? אבל אף אחד לא יבין את זה.... אולי הפרה מ-AHM?
רק שאין לי כ"כ זמן להכין את זה...

אבל יוג'ין זה "הוא" לא "היא"!

ומאיפה אשיג |גרזן| ? ושאלת חימום לקראת החידון: באיזה שיר נוסף של הפלויד מופיע יוג'ין?

rainbow demon

New member
באמת?

גירסא מוקדמת של השיר נקראה MURDERISTIC WOMAN... ההקשר מתבקש:) והשיר הוא POINT ME AT THE SKY

יוג'ין זה שם של גבר...

אין נשים בשם זה. ראה יוג'ין יונסקו (המחזאי), יוג'ין או'ניל (גם כן מחזאי), יוג'ין אורמנדי (המנצח) ורבים אחרים.... יש לי את הקטע Murderistic Woman (או Women). אין שם את המילים שווטרס אומר ברקע של Eugene (דהיינו : "careful with the axe, eugene" והצרחות מקפיאות הדם
). אני לא זוכרת מה קדם למה, אבל הגיוני שעם הוספת הטקסט, השתנה גם שם השיר. וגם ההפך נכון.

למעלה